Dugo sam trazio svog favorita nakon novakovog ispadanja, i upravo sam odlucio da navijam za Tsongu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ovakav conga je 2011 postao prvi igrač koji je okrenuo 2-0 protiv federera. prvi fedexov poraz nakon vođstva od 2-0. i to se desilo baš ovdje na ovom terenuForster je napisao/la:Ovakav Conga bi i Fedexa riješio u 3 seta
E necea navijati duze od jednog seta.esprit24 je napisao/la:Kakav tenis![]()
![]()
![]()
Dugo sam trazio svog favorita nakon novakovog ispadanja, i upravo sam odlucio da navijam za Tsongu
AnkleBreaker je napisao/la:Tsonga igra za Federerovu 18-tu GS titulu. Ako uzme ovo mislim da Roger 80% osvaja.
teško boga mi. igrao je protiv iznera maraton, igra sad maraton. nestaće energija. ne sumnjam da bi bio napaljen protiv fedexa u finalu ali teško bi prošao ovako umoran berdihaForster je napisao/la:Ako je ko zaslužio GS od ovih koji ga nisu osvojili, onda je to Tsonga, uvijek je na Wimbledonu igrao odličan tenis, a kad on uđe u svoj neki mode, teško ga je zaustaviti![]()
Prođe li ovo, sa ovakvom igrom, postaje prvi favorit za mene
Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.AnkleBreaker je napisao/la:Tsonga igra za Federerovu 18-tu GS titulu. Ako uzme ovo mislim da Roger 80% osvaja.
bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
Da malo idemo Effenbergovom logikom
Kvota protiv Milosa ce biti oko 1.50 i isto tako protiv Tsonge/Berdycha u finalu, znaci 1.5 x 1.5 = 2.25 => suprotna kvota je oko 1.65.
Dakle, oko 40% sansi za Rogera.
pobjedom Murraya je palo na 20%Virtu4l je napisao/la:bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
Kvota protiv Milosa ce biti oko 1.50 i isto tako protiv Tsonge/Berdycha u finalu, znaci 1.5 x 1.5 = 2.25 => suprotna kvota je oko 1.65.
bvb je napisao/la:pobjedom Murraya je palo na 20%Virtu4l je napisao/la:bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
Federer mi nije omraženleorey je napisao/la:Pa ako ispadne Murray , ko ce ti omrazenog zaustavit ?KingJamesMVP je napisao/la:kakve veze ima sada Murray?leorey je napisao/la:Ja ovog @KingJamesa![]()
Evo bolan i Murray ti gubi vjerovatno prvi set. Sta ces sad ?
![]()
O selam ljudino!leorey je napisao/la:Koji si ti nemač pojmarisingforce je napisao/la:Treba Federer najozbiljnije razmisljati o prekidu karijere..dozivio je da ga na omiljenoj podlozi pobjedjuju Thiem i Zverev, a evo i Cilic sada.. na sljaci i hardu da ne pricam..I to ne kazem to nakon ove pobjede, vec lik u 35 godini treci na svijetu, ponekad i drugi i on bi kao trebao prekinuti karijeru. Pa sto je ne prekine npr Cilic koji je 8 godina mladji i ima samo 1 GS. Ili mozda Murray koji je godinama u vrhu , a ima samo 2 GS?
ROGER JE SAMPION. Vidjet cemo Cilica, Djokovica, Nadala i ostale sampione u 35 godini.
I veliki pozdrav za drugog nemača pojma @Effenberga.
Nemoj ziv bio o logici kad slabo kontas.bvb je napisao/la: Da malo idemo Effenbergovom logikom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.