Dugo sam trazio svog favorita nakon novakovog ispadanja, i upravo sam odlucio da navijam za Tsongu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav tenis
Dugo sam trazio svog favorita nakon novakovog ispadanja, i upravo sam odlucio da navijam za Tsongu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ovakav conga je 2011 postao prvi igrač koji je okrenuo 2-0 protiv federera. prvi fedexov poraz nakon vođstva od 2-0. i to se desilo baš ovdje na ovom terenuForster je napisao/la:Ovakav Conga bi i Fedexa riješio u 3 seta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Grand Slam
E necea navijati duze od jednog seta.esprit24 je napisao/la:Kakav tenis![]()
![]()
![]()
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Tsonga igra za Federerovu 18-tu GS titulu. Ako uzme ovo mislim da Roger 80% osvaja.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Favorit je JO definitivno, ako se ne izglupira, ne može Endi ovo dobiti
Ako je ko zaslužio GS od ovih koji ga nisu osvojili, onda je to Tsonga, uvijek je na Wimbledonu igrao odličan tenis, a kad on uđe u svoj neki mode, teško ga je zaustaviti
Prođe li ovo, sa ovakvom igrom, postaje prvi favorit za mene
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
AnkleBreaker je napisao/la:Tsonga igra za Federerovu 18-tu GS titulu. Ako uzme ovo mislim da Roger 80% osvaja.
Ne mora znaciti druže, pa cak vjerujem da Roger može dobiti lakse Andya u finalu nego raspucanog Tsongu, dok moze biti i obrnuto
Roger oscilira dosta i ne zna mu se
P.s.
Kakav pasing Tsonge
Propuštena virtuelna meč lopta, morao je FHom naspasti po dijagonali, igranje inside-ina je izgubio pozciju na terenu
teško boga mi. igrao je protiv iznera maraton, igra sad maraton. nestaće energija. ne sumnjam da bi bio napaljen protiv fedexa u finalu ali teško bi prošao ovako umoran berdihaForster je napisao/la:Ako je ko zaslužio GS od ovih koji ga nisu osvojili, onda je to Tsonga, uvijek je na Wimbledonu igrao odličan tenis, a kad on uđe u svoj neki mode, teško ga je zaustaviti![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.AnkleBreaker je napisao/la:Tsonga igra za Federerovu 18-tu GS titulu. Ako uzme ovo mislim da Roger 80% osvaja.
Da malo idemo Effenbergovom logikom
Kvota protiv Milosa ce biti oko 1.50 i isto tako protiv Tsonge/Berdycha u finalu, znaci 1.5 x 1.5 = 2.25 => suprotna kvota je oko 1.65.
Dakle, oko 40% sansi za Rogera.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 06 jul 2016, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
**** Tsongu,prije ce on uzet Federera na neko ludilo i hlupanje nego Murray.Ajmo Skote osiguraj 18. titulu GOAT-u.
Kako se raspade, ludjak
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
Kvota protiv Milosa ce biti oko 1.50 i isto tako protiv Tsonge/Berdycha u finalu, znaci 1.5 x 1.5 = 2.25 => suprotna kvota je oko 1.65.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pobjedom Murraya je palo na 20%Virtu4l je napisao/la:bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
bvb je napisao/la:pobjedom Murraya je palo na 20%Virtu4l je napisao/la:bvb je napisao/la: Jbg druze sad. Kako moze biti 80% kad ima dva meca da dobije i to polufinale i finale.
+ umor Rogera i 35 još malo aBd godina
to ti dodje oko....3,457% šansi da Roger osvoji Wimbledon ove godine.
još ako mu crna mačka predje preko puta kad bude dolazio na centralni stadion, onda to pada za 1,5% što ga ostaje na manje od 2%
Treba ovu logiku uvesti u školovanje malo, ne bi ništa falilo
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Federer mi nije omraženleorey je napisao/la:Pa ako ispadne Murray , ko ce ti omrazenog zaustavit ?KingJamesMVP je napisao/la:kakve veze ima sada Murray?leorey je napisao/la:Ja ovog @KingJamesa![]()
Evo bolan i Murray ti gubi vjerovatno prvi set. Sta ces sad ?
![]()
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Roger prvo mora da uzme Raonica pa tek onda da razmislja o finalu
ko god da dodje u finalu sanse ce biti 50%-50%. Jer finale je finale i tu su i emocije kod igrace drugacije i sve se mijenja ali de nek on prvo uzme Raonica (sto ce biti jako tesko) pa cemo mi lako za finale 
BEL18VE !!
BEL18VE !!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
O selam ljudino!leorey je napisao/la:Koji si ti nemač pojmarisingforce je napisao/la:Treba Federer najozbiljnije razmisljati o prekidu karijere..dozivio je da ga na omiljenoj podlozi pobjedjuju Thiem i Zverev, a evo i Cilic sada.. na sljaci i hardu da ne pricam..I to ne kazem to nakon ove pobjede, vec lik u 35 godini treci na svijetu, ponekad i drugi i on bi kao trebao prekinuti karijeru. Pa sto je ne prekine npr Cilic koji je 8 godina mladji i ima samo 1 GS. Ili mozda Murray koji je godinama u vrhu , a ima samo 2 GS?
ROGER JE SAMPION. Vidjet cemo Cilica, Djokovica, Nadala i ostale sampione u 35 godini.
I veliki pozdrav za drugog nemača pojma @Effenberga.
Dobro je, pobjedio je kako vi volite reci mentalnog patuljka balkanca, no jalovo je to sve, vidicemo sta tajbregdzija, (a ima i novi naziv Cica Fedja Challenger) ima za ponuditi protiv Losmija pa mozda (pod uslovom ako mu se nastima jos koji out kao in na challengeru u krucijalnom momentu meca) i protiv Murraya.
Do tad zivio!
Nemoj ziv bio o logici kad slabo kontas.bvb je napisao/la: Da malo idemo Effenbergovom logikom
Ovdje se ne pita uopste RFT. Ovdje se samo Murray pita. Murray vs. Field 1.55 vs. 2.4
Znaci svi skupa i Losmiji i Brederici ceski baletani i tajbregdzije i buregdzije kad ih sastavis imaju jedva 40% protiv drugog najveceg iza Noleta.
Dize tanjirdzija pehar u nedelju inshallah!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
@Effenberg
Slazem se da je Murray veliki favorit, ali ne kontam kakve to ima veze sa sansama Federera za osvajanje turnira ako se u polufinalu nadje zajedno s Milosem, Berdychom i Tsongom.
Slazem se da je Murray veliki favorit, ali ne kontam kakve to ima veze sa sansama Federera za osvajanje turnira ako se u polufinalu nadje zajedno s Milosem, Berdychom i Tsongom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.