Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
ovaj japanac iz Lampre uvijek je gdje su problemi 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
15minuta zaostatka ,malo je to previše 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
hajd bolje da i on pada nego da im padnu Meijtjens i Rui Costabranimir85 je napisao/la:ovaj japanac iz Lampre uvijek je gdje su problemi

Ma dosta 15 Voeckler je 2007 imao pola sata pa je 10 dana nosio zuto jedva ga presvukli

- branimir85
- Kontakt:
bila bi fora kad bi uspjeli na kraju imati koju minutu prednosti,pa mislim da ne bi bilo više qurcobolje 

Tako je i Perreiro osvojio TDF (nakon suspenzije Landisa mislim), mislim da je imao 29min na jednoj etapi.
Neka prednosti, bice zanimljivije ako ih budu morali ganjati zadnjih 10-ak kilometara.
Neka prednosti, bice zanimljivije ako ih budu morali ganjati zadnjih 10-ak kilometara.

I Grivko je bio u tom bijegu kao i danasbvb je napisao/la:Tako je i Perreiro osvojio TDF (nakon suspenzije Landisa mislim), mislim da je imao 29min na jednoj etapi.

Ma nema stizanja ovoga, možda neko iz Rafalove grupe, iz pelotona, nema šanse

GC contenderi nek se bore, i bit će veoma dobra etapa za nas gledaoce

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Da Oscar Perreiro Sio osvojio poslije izbacivanja Landisa i Phonaka.bvb je napisao/la:Tako je i Perreiro osvojio TDF (nakon suspenzije Landisa mislim), mislim da je imao 29min na jednoj etapi.
Ma najgore ako ih puste i ne budu ganjali. Mozda ako Richie skoci jedino

Ako hoce Peloton da pusti zutu GVA onda ce pustit, ako ne ganjat ce ih.
BMC u zutom nakon 2011

Komentar sa jednog stranog foruma :
GVA is this years Oscar Pereiro watch.
- branimir85
- Kontakt:
Prošle godine su je imali ali samo jedan danMElloo je napisao/la:Da Oscar Perreiro Sio osvojio poslije izbacivanja Landisa i Phonaka.bvb je napisao/la:Tako je i Perreiro osvojio TDF (nakon suspenzije Landisa mislim), mislim da je imao 29min na jednoj etapi.
Ma najgore ako ih puste i ne budu ganjali. Mozda ako Richie skoci jedino![]()
BMC u zutom nakon 2011

Samo sto je tad Perreiro dobio snagu, niko ga nije mogao ostaviti iza ni u jednoj etapi do kraja 
Nisam siguran da ce bijeg izdrzati do kraja. Ima nekoliko uspona do kraja i prednost se moze brzo istopiti.

Nisam siguran da ce bijeg izdrzati do kraja. Ima nekoliko uspona do kraja i prednost se moze brzo istopiti.
aaa da Rohan Dennis nakon hronometrabranimir85 je napisao/la:Prošle godine su je imali ali samo jedan danMElloo je napisao/la:Da Oscar Perreiro Sio osvojio poslije izbacivanja Landisa i Phonaka.bvb je napisao/la:Tako je i Perreiro osvojio TDF (nakon suspenzije Landisa mislim), mislim da je imao 29min na jednoj etapi.
Ma najgore ako ih puste i ne budu ganjali. Mozda ako Richie skoci jedino![]()
BMC u zutom nakon 2011

Krenuo je Movistar po pobjedu Valv
Movistar's sport director José Luis Arrieta just told Francetelevisions: “Team Sky and us lead the peloton to respect the race. All we want is to reduce the gap a little bit.”
GVA ne može biti Pereiro, nema šanse na planinama da on može izdržati...
- branimir85
- Kontakt:
Movistar u petoj ,peleton se raspada
Prva zrtva Tony Gallopin
- branimir85
- Kontakt:
i Dumoulin ne može da prati
Nibali 
jbt ko je osvojio Tour.

jbt ko je osvojio Tour.
- branimir85
- Kontakt:
bit će još žrtvi,od qurcobolje trka se pretvorila u vrlo zanimljivu 

bvb je napisao/la:Nibali
jbt ko je osvojio Tour.
Čovjek vozio težak Giro, došao ovdje da pomogne Fabiu, ne smeta njemu ovaj zaostatak previše

Jest to nego je zanimljivo da je precesto medju prvim koji zaostanu. Bilo je cesto tako i kad je bio prvi vozac.Forster je napisao/la:Čovjek vozio težak Giro, došao ovdje da pomogne Fabiu, ne smeta njemu ovaj zaostatak previšebvb je napisao/la:Nibali
jbt ko je osvojio Tour.
Idee Greeeg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.