Strucnjaci sa ****.
kompletan tekst

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Prema BILD-u Schweinsteiger ce igrati sutra...Härtetest bestanden: @BSchweinsteiger kann gegen Frankreich spielen.
aferim momčiluko, vakat je bio da skontate ko je najbolji njemački igračsamo_lijevo je napisao/la:Princ Poldi presudjuje Francuzima.
Bastian pocinje mec. Potvrdjeno od selektora na PK.Saurman je napisao/la:Kakav ba Can šta je vama, nadam se da će Basti biti spreman jer i u ovoj formi je bolji x16 od Cana.
Pa i spominjao se kao zamjena, ne kao opcija prije Svajnija.Saurman je napisao/la:Kakav ba Can šta je vama, nadam se da će Basti biti spreman jer i u ovoj formi je bolji x16 od Cana.
Moja želja je samo malo drugačija.samo_lijevo je napisao/la:Moja zelja.
-----------------------Neuer
Kimmich-----Boateng----Mustafi-----Hector
-------------------Can------Kroos
Götze-----------------Özil----------------Draxler
-----------------------Müller
Ne bih imao nista protiv da Sane igra umjesto Götzea.
Selektor rece da Kimmich ne ide sa bekovske pozicije.nele-BHF je napisao/la:Moja želja je samo malo drugačija.samo_lijevo je napisao/la:Moja zelja.
Kimmich-----Boateng----Mustafi-----Hector
-------------------Can------Kroos
Ne bih imao nista protiv da Sane igra umjesto Götzea.
Howedes-----Boateng----Mustafi-----Hector
-------------------Kimmich------Kroos
A Sane ako ode u City omrzit ću ga, a do sad mi je bio drag i svaku sam se utakmicu nadao da će dobiti minute.
Nije valjda da i ti misliš da sve kopira...samo_lijevo je napisao/la:Selektor je osvojio WM, blizu je osvajanja EM. Moze se svasta govoriti o njemu, ali covjek ima rezultate.
Ne svidja se ni meni kopiranje one ublehe iz Katalonije, medjutim kao sto rekoh rezultati su tu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.