FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
joksimovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svima koji Ga obiljezavaju ,zelim "Bajram Serif Mubarek Olsun"
- Suljo20002
- Kontakt:
Bajram Serif Mubrek Olsun !
Sto se tice tekme,ja sam da se to zatvori,sta cemo koji qrac ih dole napdat.Mozda damo gol ali zato primamo bar 3
Igrat smireno,stati na loptu,probat umrtvit igru i onda ako bude na poluvremenu povoljan rezultat,ubacit Zeca za kontri ako bude spreman,nek trci dole s Karom,zabit ce 1 gol yebi ga tam

Sto se tice tekme,ja sam da se to zatvori,sta cemo koji qrac ih dole napdat.Mozda damo gol ali zato primamo bar 3
Zna li neko postoji li u Tuzli Ulica Ljiljana naselje Zlatnik ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zlatnik naselje ne postoji al postoji ulica Zlatnih Ljiljana... To je ulica u Simin HanuVolimTz je napisao/la:Zna li neko postoji li u Tuzli Ulica Ljiljana naselje Zlatnik ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce nasi crknut sutra ujutru iz Sarajeva u Istanbul, pa iz Istanbula z Tel Aviv pa tu u bus i pravac Jeruzalem. Trebalo je mozda otici dan prije 
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
Hoće li opet biti prinosa na Tuzlanskom Ba? 
Bajram šerif mubarek olsun/ Eid Mubarek
Bajram šerif mubarek olsun/ Eid Mubarek
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Najbitnije su ostvarili.Nisu ih naderali kod kuce...Samo da ih ne naderu tamo i dosta od njih. Ljudi su puno spremniji fizicki. Jednino da pokusamo taktiku bunker - niko osim karica i veselog ne prelazi centar bez prijeke potrebe. Bilo bi lijepo kad bi ordagic zasjao pa neko ponudio golem kes ili recimo govedarica.
& $ ?
Sto se tice uzvrata, da citiram Delboya, ko ne riskira, taj ne profitira
Nadam se da cemo naci neki stream za ovu utakmicu.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Veseli je na beku, bar je to uigravanohule_barca je napisao/la:Džaba vi stavljate te kombinacije, kad je šef rekao da ide isti sastav, jedina nepoznanica Mehidić/Veselinović. Vjerovatno Veseli ulazi prije Damira ovaj meč, mada nije nemoguće i da se ponovi sastav u potpunosti, a da kasnije ulete Zec i Veseli umjesto Damira i Miljana.
Što bi moglo značiti, Merzić uz Stjepanovića, a Ordaga na krilu. Možda ni to nije loše, ali draže bi mi bilo vidjeti Veseli Zec(Govedarica) na krilima.nusko je napisao/la:Veseli je na beku, bar je to uigravanohule_barca je napisao/la:Džaba vi stavljate te kombinacije, kad je šef rekao da ide isti sastav, jedina nepoznanica Mehidić/Veselinović. Vjerovatno Veseli ulazi prije Damira ovaj meč, mada nije nemoguće i da se ponovi sastav u potpunosti, a da kasnije ulete Zec i Veseli umjesto Damira i Miljana.
FK Sloboda Tuzla
koju li si ti tekmu gledao, da mi je znatiklma1 je napisao/la:Ljudi su puno spremniji fizicki.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i ja kažem da su spremniji fizički od nas...ne puno al su spremnijiChinaglia je napisao/la:koju li si ti tekmu gledao, da mi je znatiklma1 je napisao/la:Ljudi su puno spremniji fizicki.
toliko su fizicki jaci da bukvalno nisu igrali posljednjih 20 minuta
da su fizicki jaci, zabili bi nam bar jedan gol na fizicku snagu, ako nista
oni nisu ni 1% spremniji od nase ekipe, bar se to jasno vidjelo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajd u reduChinaglia je napisao/la:toliko su fizicki jaci da bukvalno nisu igrali posljednjih 20 minuta
Izraelski ESPN radi prijenos, pa ce vjerovatno negdje stream biti
Niko, niko, samo Sloboda
Hvala buraz.staragarda je napisao/la:Zlatnik naselje ne postoji al postoji ulica Zlatnih Ljiljana... To je ulica u Simin HanuVolimTz je napisao/la:Zna li neko postoji li u Tuzli Ulica Ljiljana naselje Zlatnik ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
SretAn put igračima FK Sloboda, sad prođoše kroz Zivinice pored EP-a, srce k'o Džamija kada sam vidio da mi ide crveni bus u susret

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Nisam praznovjeran, ali sinoc sanjam da smo dobili 2:1.(0:1,1:1,1:2), hahahahhaah, kao pravu utakmicu da sam gledao
Pa da napišem ovdje, a vidjecemo hoce li se ispuniti 
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.