FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 04 jul 2016, 13:57

Klubovi s najviše igrača na Euru u polufinalu:

8 - Bayern Munchen

4 - Crystal Palace, Real Madrid, Arsenal, Sporting

3 - Juventus, Wolfsburg, Liverpool, Manchester United

2 - Tottenham, Barcelona, Bayer Leverkusen, Schalke, Bešiktas, Fulham, Fenerbahče, Southampton, West Ham, PSG, Manchester City, Leicester, Valencia, Lyon, Roma, Borussia Dortmund

1 - Rennes, Sevilla, Newcastle, Tigres, Atletico Madrid, Koln, Galatasaray, Inverness, West Brom, Benfica, Reading, Wolves, Notingham Forest, MK Dons, Birmingham, Burnley, Dinamo Zagreb, Porto, Braga, Lile, Monaco, Marseille, Swansea
LjudOVi moji, imam pozitivnu brigu za početak sezone :kafa: :think:
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 04 jul 2016, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2016, 14:24

Benatia godinu dana na pozajmici u Juveu.
Ako zadovolji, 18mil. zabari uplacuju, za stalan transfer.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2016, 15:07

Taman da kompenzaciju napravimo na kraju za Comana, vi nama jos par miliona doplate, i igraci ostaju u sadasnjim klubovima.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jul 2016, 15:09

Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 jul 2016, 15:31

muamerc je napisao/la:Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?
Uz vec uplacenih 7mil... ma ide kompenzacija za Comana 100%... i nije ako zadovolji jer je benatia kad je zdrav super stoper, nego ako odigra odredjeni broj utakmica...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 jul 2016, 15:38

Ovo nam je raspored utkamica pred početak sezone. Iskreno, ne pamtim kad smo imali ovoliko kvalitetnih protivnika u pripremnoj fazi
slika

Ono što svakako raduje je povratak treningu ove dvojice :clap: :njanjanja:
slika
slika
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2016, 15:39

Peace je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Ne svidja mi se ovo "ako zadovolji". Koliko smo duzni za Comana, 21 mil?
Uz vec uplacenih 7mil... ma ide kompenzacija za Comana 100%... i nije ako zadovolji jer je benatia kad je zdrav super stoper, nego ako odigra odredjeni broj utakmica...

Koja je razlika?
Kako god okrenes, ostace u italiji ako odigra dovoljan broj utakmica.
U Bayernu je od pocetka ili povrijedjen,ili van forme tako da pitanje je veliko sta ce biti s njim.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 jul 2016, 08:12

Koja je mentalna snaga kod Badstubera, to nije humano, treba nam i on u ekipi, spreman zdrav, i nakon Pepove ,,vlasti,, mislim da bi trebalo bit manje povreda pod palicom Ancelotija, jer ono nije normalno koliko smo za 3 godine imali problema sa igracima..

Moze samo bolje nadam se :D

Rooobeeeeeen :D :kafa: :kafa: :kafa:

BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI, A POSEBNO NASIM BAVARCIMA, DA STE ZDRAVI SVII, VASE PORODICE I PRIJATELJI, I DA BUDEMO STO BOLJI LJUDI , DA GRADIMO DOBAR ODNOS PREMA DRUGIMA BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU, DRUGACIJE BOJE KLUBA I SLICNO !!! :kralj: :kralj:[/quote]
FC Bayern !!!!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jul 2016, 23:31

Evo malog Predatora prozivaju da je stariji nego što govori :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 jul 2016, 23:53

harden je napisao/la:Evo malog Predatora prozivaju da je stariji nego što govori :mrgreen:
Nonsense. To je sve poteklo od jednog clanka od prije nekoliko godina gdje je neki novinar nasao da su Sanches-ovi tek 2002. god. predali za neku dokumentaciju prilazuci dokument o njegovom rodjenju 1997. god. (sto je i tacna dokumentacija). Na osnovu toga javila se prica, pokrenuta od direktora Sportinga (sto li?) da Sanches (odnosno Benfika) svoje igrace u mladjim kategorijama prijavljuje na pogresne datume. To je neko iscupao i onda napravio pricu kako je Sanches stariji 5 godina (na osnovu spominjanog perioda 1997-2002) i tako konstruisao da je sad 1992. godiste (pet godina od stvarnog godista, 1997og), odnosno da ima 24 ili 25 godine. Ovo je klasicna novinarska, medijska laz i podvala (nisu ni shvatili taj orginalni clanak, ni vezu izmedju datuma) koja prodaje klikove/preglede. Plus se nasao onaj senilni trener Roux koji je isto to rekao i potpalio iako nema veze ni sa Portugalom ni sa Sanchesom uopce.

Ako ovo dijete ima 15 godina onda ok:
slika

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 jul 2016, 00:10

Renato u finalu Eura 2016 sa Portugalom, jos Svabe da prodju ak Bog da i merak :D
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jul 2016, 00:40

BavaracZenica je napisao/la:Renato u finalu Eura 2016 sa Portugalom, jos Svabe da prodju ak Bog da i merak :D
Usput treba napomenuti da je veceras bio poprilicno los.
Dosta prodatih lopti i nekoliko izgubljenih duela sto njemu nije svojstveno no to je sve jos uvijek brusenje talenta...

Iskreno se nadam da ce Nijemci zaigrati u finalu sa Portugalom, bilo bi lijepo vidjeti nase momke u jos jendom finalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2016, 00:46

Od momka treba napraviti brend, iskoristiti ovaj hype, "predator" ovo-ono, prodavati gace, kopacke, carape... i uzeti pare. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje i klub treba to iskoristiti.

Sto se njega tice vec je napravio i previse. Nakon jedne sezone profesionalnog fudbala i 18 godina starosti osvojio prvenstvo, dosao do 1/4 LP, presao u Bayern, pocetna postava Portugala koji igra finale EP-a, dva puta igrac utakmice, jedan gol... Dobro je kad i odigra lose, da ne poleti i tako uspori napredak. To je Gotzea upropastilo, nadam se da nece i ovoga.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 07 jul 2016, 01:44

Bayern dominira po broju igrača na ovom prvenstvu :mrgreen: .
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 07 jul 2016, 18:37

muamerc je napisao/la:Od momka treba napraviti brend, iskoristiti ovaj hype, "predator" ovo-ono, prodavati gace, kopacke, carape... i uzeti pare. Igraci dolaze i odlaze, klub ostaje i klub treba to iskoristiti.

Sto se njega tice vec je napravio i previse. Nakon jedne sezone profesionalnog fudbala i 18 godina starosti osvojio prvenstvo, dosao do 1/4 LP, presao u Bayern, pocetna postava Portugala koji igra finale EP-a, dva puta igrac utakmice, jedan gol... Dobro je kad i odigra lose, da ne poleti i tako uspori napredak. To je Gotzea upropastilo, nadam se da nece i ovoga.

Sve je to lijepo krasno udure dje sam tu ja ako bude kakih para ja sam mu utjelovio taj nadimak.mors i meni neki procenat ici :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2016, 23:02

Kupiti stopera, kupiti desnog beka i kupiti bekap napadaca (ovo pod hitno).

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 jul 2016, 23:26

Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga :(
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 jul 2016, 23:42

Bundesliga je napisao/la:Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga :(
Zadnja loza, i to ocito da je bas pukao misic. Ono sto se vidjelo, kako je izasao iz terena... oko 50-60 dana !
Max Allegri

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 jul 2016, 23:47

Ma dva-tri mjeseca pauze vjerovatno. Slicna povreda kao ona zadnja samo druga noga.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jul 2016, 00:09

Bundesliga je napisao/la:Valjda nije u pitanju teža povreda kod Boatenga :(
terenac je jako podložan povredama i to mu pored čestih kikseva pravi MANU :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.