odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Harisharis
- Kontakt:
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?DenchiNL je napisao/la:odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?![]()
Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo
ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta TanaHarisharis je napisao/la:Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?DenchiNL je napisao/la:odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni računcruz40 je napisao/la:Interesuje me znate li sta vise o sukobu Duljevića i Hurtića i kako se to odrazilo na ekipu?![]()
Svatite pitarcici da ste se prodali i da vise nista nije vase.Vi trebate navijat da ga prodate za sto manje,jer ce vam manje biti krivo
jel ti lakše? eto, vidiš kako smo fini...usput jest da ljepše zvuči kad kažeš "prodali ste se ba pitarcici šta ćete vi ba ovo - ono" ali čovjek je u biti samo kupio upravljačka prava(pofino tipla doduše), dakle samo upravlja klubom, stavio svog računovođu da ne bi otišle pare koje uloži nekome u padže...mala razlika, tehnikalnost...pokušava da nas napravi samoodrživim , tako što ćemo sami sebe financirati transferima igrača koje napravimo....većina para koje su uložene u klub su od strane Tana, ima nešto od transfera i od ulaznica, sezonskih, fanshopa, itd. ali i to je poraslo dolaskom Tana tako da indirektno je opet on to namakao...sve su to pare kluba kojim upravlja Tan...
prenijet ću mu lično da se ti sekiraš za njega i njegov klub, eto , da se nasmije čovjek, briga za milijarderom velika....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Harisharis
- Kontakt:
odraziće se pozitivno i na duljin i na naš bankovni račun
[/quote]
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?
[/quote]
ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta Tana
jel ti lakše? eto, vidiš kako smo fini...usput jest da ljepše zvuči kad kažeš "prodali ste se ba pitarcici šta ćete vi ba ovo - ono" ali čovjek je u biti samo kupio upravljačka prava(pofino tipla doduše), dakle samo upravlja klubom, stavio svog računovođu da ne bi otišle pare koje uloži nekome u padže...mala razlika, tehnikalnost...pokušava da nas napravi samoodrživim , tako što ćemo sami sebe financirati transferima igrača koje napravimo....većina para koje su uložene u klub su od strane Tana, ima nešto od transfera i od ulaznica, sezonskih, fanshopa, itd. ali i to je poraslo dolaskom Tana tako da indirektno je opet on to namakao...sve su to pare kluba kojim upravlja Tan...
prenijet ću mu lično da se ti sekiraš za njega i njegov klub, eto , da se nasmije čovjek, briga za milijarderom velika....
[/quote]
Pa sto vas je uzimo ako vas hoce napraviti samoodrzivim?Garant iz ljubavi koju je osjetio cim je sletio u Sarajevo
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasno
hahaha
Kad trosite na raskide onda prica da to svejedno nisu vase pare,a kad trebate dobit sad od dulje,onda su odjednom vase?
ja se izvinjavam, odraziće se pozitivno i na duljin i na bankovni račun FK Sarajeva i Gdina Vincenta Tana
Pa sto vas je uzimo ako vas hoce napraviti samoodrzivim?Garant iz ljubavi koju je osjetio cim je sletio u Sarajevo
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasno
150k + 7% i klub je tvoj. 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ko premjesti ovu temu ovdje? 
-
Harisharis
- Kontakt:
PresmijenoMemara je napisao/la:150k + 7% i klub je tvoj.
To je surova realnost moj HariseHarisharis je napisao/la: Presmijeno
-
Harisharis
- Kontakt:
Pa jest,to je po zakonuMemara je napisao/la:To je surova realnost moj HariseHarisharis je napisao/la: Presmijeno
Ko tako razmislja nece ni konkurirati. Bicete, dobro ste trgovali. Ali mislim da vam za trofej treba bolji trener.Anex je napisao/la:Daj boze da sa ovim kadrom budemo ozbiljan konkurent za vrhmuhamedhulk je napisao/la:3 golmana: Pavlo, Adilo, Trifko
10 Akademaca: Kadusic, Rasto, Mihoj, Mujakic, Heric, Radovac, Vazda, Andjusic, Osmanovic, Catak
6 prosjecnih: Kovac, Novak, Rustem, Hebib, Crnkic, Bekic
7 kvalitetnijih: Bekic, Balic, Hodzic, Said, Saric, Cetkovic, Ahmetovic.
Veladzic u juniore, Benko i Duljevic su prodani.
Neki moj presjek ekipe.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PitarBordo
- Kontakt:
Neću da ti kažem.samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Samo Saraj'vo.
Prepoznao dobar projekat, jak brend, najjaci u drzavi, vidio da moze jednostavno uvecati vrijednost kluba, , kroz osnovne investicije, zemlja gdje ima talenta za fudbal...Harisharis je napisao/la:
Sta kazes pofino platio upravljacka prava? Hahahahha Eto koliko vama samima klub vrijedi,jedno milion i po,prava pozamasnohahaha
Ne kopira nas cijela liga jer smo uradili nesto lose...kad bi zeljo poceo raditi na svom uredjenju da nismo mi pokazali kako treba, kada bi imali kondicionog modernog da nisu doveli bivseg naseg, kad bi radili na juniorima da nema nase akademije....itd , opet cu ponoviti zeljin plan je da za 10 godina budu kao Sarajevo sad...
Opet ti kazem nemoj brkati vrijednost kluba i vrijednost upravljackih prava, npr miske je dobio upravljacka prava zeljeznicara za sponzorstvo koje je platio kamatom od 7% koji mu je zeljeznicar vracao od pozajmice...
Nije, nazalost...imali su u planu tog brazilca nekog Edsona iz HNL-a i propalo, doveli smo ovog Novakovica, kakav ce biti to je mistery, 1m90, 25 godina, vec se razmislja kako ce ga prodat....nadati se da nije kompletna fula nego neka blijeda verzija Barbarica...samirr je napisao/la:Jel došao bolji stoper od Dzidica kod vas, ako jeste zanima me koji je to igrac ?
Navodno bi i Dzidic imao problema s zenicanima da je presao kod nas...
Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Normala hoda tj zuri, vidio ga ja jutros kasni na Bajram namaz 
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikirajIkos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nece moci ako je istina da je povrijedjen.Evolution87 je napisao/la:Iskandzijat ce vas na derbiju, nista se e sikirajIkos je napisao/la:Je li istina da se Said ponovo povrijedio? Koljeno iskocilo?
ukršteni iliti križni 
Noga u gipsu, jutros na stolici klanjao bajram namaz.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: dark44, kolezeljovac, mosarajvosa83, MukiBek, Zigazaga i 31 gost.