FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 05 jul 2016, 19:31

Ko nam je kriv pa smo retardirani, mrtva Sloboda nas razmontira, dobije nas Prijedor i slicne piccke materine fuj bem ti ligu i upravu, kad skontam da smo mogli sad bit nosioci u 2. pretkolu LP i igrat minimalno baraz za EL ma fuj place mi se

Gledaj ovih kamenjara dabogda se ugasili, maltezani njih uce fudbal igrat :puke:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jul 2016, 19:43

Ovo savez treba zabraniti da u Evropu izlazi iko osim nas i kona. Samo nam srozavaju rejting.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 19:46

16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 19:50

havarija , bas nam je liga havarija al to je opet mentalitet , menadjeri krade se uvaljuju se polovni igraci , kako Barikira moze nac nake igrace koje ocigledno oce da igraju za parre ubilo gdje i ope kvalitetniji . Kako mi ko stabilan klub ne mozemo dovest 3 tupava igraca , jok mi ni Benku zadrzat ne mozemo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 19:55

slavili oni utrpali Cimirota za milion i Stojceva za 370 hiljada i haj nadji slicne igrace a trebaju ban takvi i boli na svim pozicijama . Mi se pojacali iz Slobode i i opet nakim anonimusima i jednim poznatim povrjedjenim igracom . Za kifle kad se nije imalo maki su se igraci iskopavali . I nije tupavo poceo jul mi zavrsili sa kupovinama , tolko predano razimo najbola rjesenja a ko pare stavlja u dzep za ove transfere nebo zna

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 05 jul 2016, 19:56

paulus je napisao/la:16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Za 16 godina praćenja evropskih kupova si mogao skontati da se taj klub zove Birkirkara jer su uvijek u pretkolima, kao i naši klubovi.
Pišeš na više podforuma, mislit će ljudi da si nepismen...no hard feelings.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 jul 2016, 20:09

zagorski je napisao/la:Ovo savez treba zabraniti da u Evropu izlazi iko osim nas i kona. Samo nam srozavaju rejting.
Aha i mi smo ga nabili sa onim Kukesijem i Zetom
Dajte ljudi nemote se zanosit to je realno stanje nase lige.
Sto neko napisa nemozes sacuvat igeaca od 32 god. koji ti je potreban i pricamo o nekim ambicijama i europskim takmicenjima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 20:11

ColdDemon je napisao/la:
paulus je napisao/la:16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Za 16 godina praćenja evropskih kupova si mogao skontati da se taj klub zove Birkirkara jer su uvijek u pretkolima, kao i naši klubovi.
Eeeeeeeeeeeeee bas me interesuje sta ce neko mislit na forumu , i nepismen sam sto pisem na dva podforuma , a to sto imas potrebu nekog zvat nepismenim na **** forumu , mnogo govori o tebi , Cheers !!!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 05 jul 2016, 20:13

FrancescoTotti je napisao/la:Klub sa Malte razmontira listicu (: (: (: (:
Nije da mi nije drago, ali ne trebamo se radovati.
Ovo je samo dokaz kakva nam je liga. Dokaz da svi napreduju, samo mi nazadujemo.
Nekad smo mlatili ekipe sa Kipra, sad su onu svemir za nas. Isto ce ti biti sa Maltom i ostalom buranijom.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 20:15

AVNOJ je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ovo savez treba zabraniti da u Evropu izlazi iko osim nas i kona. Samo nam srozavaju rejting.
Aha i mi smo ga nabili sa onim Kukesijem i Zetom
Dajte ljudi nemote se zanosit to je realno stanje nase lige.
Sto neko napisa nemozes sacuvat igeaca od 32 god. koji ti je potreban i pricamo o nekim ambicijama i europskim takmicenjima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osim selje i Sarajeva niko nije bio u Play off u o sam skoro pa siguran a mislim i da 3 predkolo nije niko vidio , al bas me zanima bil Benko igro za Barikiru , Ocigledno ljudi nalaze neke igrace koji oce igrat za njih . Al u nas je sve taljenje , nema do postenih generacija napredka. Nevezano al nasi ljudi gledaju covjeka koji izadje iz zatvora na reality emisiju, samo malo razmisli o tome.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 jul 2016, 20:21

Pa ni skretnicari nisu igrali play-off. :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 20:28

Mokes je napisao/la:Pa ni skretnicari nisu igrali play-off. :kafa:
Mije li ono sa Newcaslom bilo prije grupa al eto ne moze se porec da nisu imali barem nekih rezuktata , Mi jesmo bolji al sa nam to vrjedi kad ni mi ne mozemo do grupa gdje igra Kazastan, Azerbejdjan , ma ne znam odakle nisam vidio ejipe u toj ligi Evrope . I oo sto su sad doveli cak i sa Benkom i Duljevicem nije dovoljno , A ja sam ubjedjen , ubjedjen da je mnogo do trenera cak i kad losu ekipu imas , Eno celo izaso sa igracima kaki ba Bugari , nplji bili amo ,mozda ce ispast al je to trener .

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 jul 2016, 20:34

paulus je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Pa ni skretnicari nisu igrali play-off. :kafa:
Mije li ono sa Newcaslom bilo prije grupa al eto ne moze se porec da nisu imali barem nekih rezuktata , Mi jesmo bolji al sa nam to vrjedi kad ni mi ne mozemo do grupa gdje igra Kazastan, Azerbejdjan , ma ne znam odakle nisam vidio ejipe u toj ligi Evrope . I oo sto su sad doveli cak i sa Benkom i Duljevicem nije dovoljno , A ja sam ubjedjen , ubjedjen da je mnogo do trenera cak i kad losu ekipu imas , Eno celo izaso sa igracima kaki ba Bugari , nplji bili amo ,mozda ce ispast al je to trener .
To je bilo 3. pretkolo, drugaciji sistem je tada bio :D
Za iskorak u Europi treba sistematski rad, mi smo dobro poceli, ali je negdje ocito zapelo :evil:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 05 jul 2016, 20:42

paulus je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:
Eeeeeeeeeeeeee bas me interesuje sta ce neko mislit na forumu , i nepismen sam sto pisem na dva podforuma , a to sto imas potrebu nekog zvat nepismenim na **** forumu , mnogo govori o tebi , Cheers !!!
Čuj nepismen si što pišeš na dva podforuma. Stvarno si to uspio zaključiti iz ovoga što sam napisao?! :D
Kad već pratiš fudbal i neviraš se, napiši ime kluba makar pravilno.
Što se Ćele i Radnika tiče, neka ljudi prođu, sretno im. Isto ne znači da bi Ćelo prošao dalje kao trener FK Sarajeva. A ne znači ni da bi mi ispali od Birkirkare, da ne kažem Barikire, da smo igrali umjesto Širokog. :cool:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 jul 2016, 21:00

Nije tema drugi klubovi u Evropskim takmičenjima, tema je FK Sarajevo.

Mi nažalost tu Evropu ove godine ne igramo i bavimo se svojim problemima.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2016, 21:07

Čuj nepismen si što pišeš na dva podforuma. Stvarno si to uspio zaključiti iz ovoga što sam napisao?! :D
Kad već pratiš fudbal i neviraš se, napiši ime kluba makar pravilno.
Što se Ćele i Radnika tiče, neka ljudi prođu, sretno im. Isto ne znači da bi Ćelo prošao dalje kao trener FK Sarajeva. A ne znači ni da bi mi ispali od Birkirkare, da ne kažem Barikire, da smo igrali umjesto Širokog. :cool:[/quote]

Oj majko draga , kuckam na tel. u mraku, da kucam nesto bitno , ne sekiraj se ja to dobro provjerim , al nije mi jasno da svaki forum ima ovog jednog konduktera , koji fakat nema pametnijeg posla nego ganjat ko je slovo zakino, Pa ako je neko pogrjesio 5 slova na forumu ako sam razumio sta je htio reci ,sta mu ja imam trubit, mozda covjeku ne radi tastatura , mozda je pjan . Molim te ko stariji pitar , skini mi se , ono bez ikakih zlih misli , To je samo nismo na istim valnim duzinama - Cheers

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 05 jul 2016, 21:11

Ispricavam se, stariji pitaru. :) ;)

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 05 jul 2016, 21:43

HzHercegovac je napisao/la:7.7.2016. Sarajevo vs Zagreb
9.7.2016. Sarajevo vs Spartak Moskva
10.7.2016. Sarajevo vs Maribor
12.7.2016. Sarajevo vs Krasnodar
15.7.2016. Sarajevo vs Al Ahli

jake pripremne tako da ćemo vidjeti s čime trenutno raspolažemo :kafa:

sretno Bordo naciji :bih:
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/zag ... eniji/3199
http://www.nkmaribor.com/novice/?id=6955

Maribor 9.7. igra pripremnu utakmicu protiv Celtica, nakon toga ceka ih prva utakmica EL protiv Levskog (14.7.). Nema jos svih informacija ali Sarajevo vjerojatno Igra protiv Maribor B (3. liga).

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jul 2016, 21:44

Sto onaj konj na fb stranici banuje ljude? Kao da imamo milion fanova a ne ono malo sto komentarise desavanja oko kluba. Kakav kreten Boze dragi, samo srozava ugled kluba...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2016, 21:47

Cini mi se da i mi igramo sa drugim timom tj. sa igracima koji nece nastupiti protiv Spartaka, vjerovatno tako i Maribor.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fouzi1, KarlMarx, MaroonBjelave, nedimmmm1337 i 43 gosta.