Gledaj ovih kamenjara dabogda se ugasili, maltezani njih uce fudbal igrat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Za 16 godina praćenja evropskih kupova si mogao skontati da se taj klub zove Birkirkara jer su uvijek u pretkolima, kao i naši klubovi.paulus je napisao/la:16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Aha i mi smo ga nabili sa onim Kukesijem i Zetomzagorski je napisao/la:Ovo savez treba zabraniti da u Evropu izlazi iko osim nas i kona. Samo nam srozavaju rejting.
Eeeeeeeeeeeeee bas me interesuje sta ce neko mislit na forumu , i nepismen sam sto pisem na dva podforuma , a to sto imas potrebu nekog zvat nepismenim na **** forumu , mnogo govori o tebi , Cheers !!!ColdDemon je napisao/la:Za 16 godina praćenja evropskih kupova si mogao skontati da se taj klub zove Birkirkara jer su uvijek u pretkolima, kao i naši klubovi.paulus je napisao/la:16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Pišeš na više podforuma, mislit će ljudi da si nepismen...no hard feelings.
Nije da mi nije drago, ali ne trebamo se radovati.FrancescoTotti je napisao/la:Klub sa Malte razmontira listicu (: (: (: (:
Osim selje i Sarajeva niko nije bio u Play off u o sam skoro pa siguran a mislim i da 3 predkolo nije niko vidio , al bas me zanima bil Benko igro za Barikiru , Ocigledno ljudi nalaze neke igrace koji oce igrat za njih . Al u nas je sve taljenje , nema do postenih generacija napredka. Nevezano al nasi ljudi gledaju covjeka koji izadje iz zatvora na reality emisiju, samo malo razmisli o tome.AVNOJ je napisao/la:Aha i mi smo ga nabili sa onim Kukesijem i Zetomzagorski je napisao/la:Ovo savez treba zabraniti da u Evropu izlazi iko osim nas i kona. Samo nam srozavaju rejting.
Dajte ljudi nemote se zanosit to je realno stanje nase lige.
Sto neko napisa nemozes sacuvat igeaca od 32 god. koji ti je potreban i pricamo o nekim ambicijama i europskim takmicenjima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mije li ono sa Newcaslom bilo prije grupa al eto ne moze se porec da nisu imali barem nekih rezuktata , Mi jesmo bolji al sa nam to vrjedi kad ni mi ne mozemo do grupa gdje igra Kazastan, Azerbejdjan , ma ne znam odakle nisam vidio ejipe u toj ligi Evrope . I oo sto su sad doveli cak i sa Benkom i Duljevicem nije dovoljno , A ja sam ubjedjen , ubjedjen da je mnogo do trenera cak i kad losu ekipu imas , Eno celo izaso sa igracima kaki ba Bugari , nplji bili amo ,mozda ce ispast al je to trener .Mokes je napisao/la:Pa ni skretnicari nisu igrali play-off.
To je bilo 3. pretkolo, drugaciji sistem je tada biopaulus je napisao/la:Mije li ono sa Newcaslom bilo prije grupa al eto ne moze se porec da nisu imali barem nekih rezuktata , Mi jesmo bolji al sa nam to vrjedi kad ni mi ne mozemo do grupa gdje igra Kazastan, Azerbejdjan , ma ne znam odakle nisam vidio ejipe u toj ligi Evrope . I oo sto su sad doveli cak i sa Benkom i Duljevicem nije dovoljno , A ja sam ubjedjen , ubjedjen da je mnogo do trenera cak i kad losu ekipu imas , Eno celo izaso sa igracima kaki ba Bugari , nplji bili amo ,mozda ce ispast al je to trener .Mokes je napisao/la:Pa ni skretnicari nisu igrali play-off.
Čuj nepismen si što pišeš na dva podforuma. Stvarno si to uspio zaključiti iz ovoga što sam napisao?!paulus je napisao/la:Eeeeeeeeeeeeee bas me interesuje sta ce neko mislit na forumu , i nepismen sam sto pisem na dva podforuma , a to sto imas potrebu nekog zvat nepismenim na **** forumu , mnogo govori o tebi , Cheers !!!ColdDemon je napisao/la:Za 16 godina praćenja evropskih kupova si mogao skontati da se taj klub zove Birkirkara jer su uvijek u pretkolima, kao i naši klubovi.paulus je napisao/la:16 godina 16 godina niko ne moze iz ove lige u Evropu , Moldavija moze , nas ona drzava sto bubreg kupis za 400 eura , Mi izgubimo mjesto u Evropi od tima koji ispada od Barikire , Pa ko ce gledat vise ovaj jad. Ne mozemo zadrzat 32 god starg Benku i oni pricaju o nakom velikom Sarajevu .Celo ce proc sa radnikom vidjecete , i neko ce ga uzet a mi cemo ostat sa ovim poltronom Hurtom kojeg fakat jase Murta
Pišeš na više podforuma, mislit će ljudi da si nepismen...no hard feelings.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/zag ... eniji/3199HzHercegovac je napisao/la:7.7.2016. Sarajevo vs Zagreb
9.7.2016. Sarajevo vs Spartak Moskva
10.7.2016. Sarajevo vs Maribor
12.7.2016. Sarajevo vs Krasnodar
15.7.2016. Sarajevo vs Al Ahli
jake pripremne tako da ćemo vidjeti s čime trenutno raspolažemo![]()
sretno Bordo naciji
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, PingoFTW i 33 gosta.