Halep-Kerber 2 @1.80
Cibulkova-Vesnina 1 @1.40
Prvi mec po meni 50:50, ali ipak dajem prednost Kerber.
Drugi mec jer Cibulkova igra u strasnoj formi, jucer sam gledao kako je dobila Radwansku i strasno udara

Sretno!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Effenberg je napisao/la:Odigraj keca ali nemoj hendikep. Vrlo vjerovatno zato sto je prva tekma bila 0:0 pa takva kvota. Odigraj ili kec ili under 2.5 ili oba ne daju gol, trebalo bi bar dvoje od to troje proci!silvestar1 je napisao/la:Ljudi sta mislite za ovaj Alashkert-Fc Santa Coloma 1
Zasto je 1.55 kvota??
WTA danas:
Halep - Kerber 1 @ 2.10
Serena - Pavlyuchenkova Over 18.5 gemova @ 1.9
Cibulkova - Vesnina 2:0 @2.10
Venus - Schwedova 1 @ 1.60
Losa Cibulkova danasjopaa7 je napisao/la:Ja bi ovako
Halep-Kerber 2 @1.80
Cibulkova-Vesnina 1 @1.40
Prvi mec po meni 50:50, ali ipak dajem prednost Kerber.
Drugi mec jer Cibulkova igra u strasnoj formi, jucer sam gledao kako je dobila Radwansku i strasno udara![]()
Sretno!
5/7 proslo. Oborio Murray tupavi i Estonci. Ovi su se kladili sigurno protiv sebe ne ide mi u glavu da moze ikoga izbacit Gibraltar ili San Marino!Effenberg je napisao/la:Sigurniji pristup danas:
Nema puno objasnjavanja, favoriti manje vise, Murray moze -2.5 seta isto, mada ne bi se bas usudio, vise od 1 seta nece dozvoliti ovome, isto kao ni Berdych kojem je Vesely bio upozorenje (nikad mu ne bi ni uzeo 2 seta da nisu morali igrati po sumraku!),
Federer tesko vise moze glat dobiti 3:0 ovako jake igrace ko Cilic, to su vidile i kladionice, nekad bi ova kvota bila bar 1.85 ili tako nesto, Cila u formi dolazi do ba seta 99% vidim neki ga igraju i u glavu, ja ne bi bas podcjenjivao toliko Federera.
Raonic je ovdje najopasniji eventualno, ali mislim da nece se ni on previse zahebavat, u dobroj je formi i on je upozoren vec i vjerovatno dobije 3:1.
Fudbal nema tu puno pametovanja, po kvoti odigrano, Hearts je bolji tim, kao i ovi Estonci od Gibraltara, skakljiv rezultat jeste, ali sumnjam da su sad ovi domacini sposobni da dobiju kuci 1:0, ne vjerujem da imaju ofanzivni potencijal za 2 gola, niti da mogu da prodju a bez da prime, tako da iskljucujem neke rezultate kao 1:0 ili 2:0, eventualna prepreka 2:1 i produzeci. Portugal ce kilavo ko i uvijek ali ce proci, mora CR7 u finale, na tome rade i Fifa i Uefa i svi Bogovi Boziji i to ce tako biti taman da se mora svitati 7 penala Portugalu.
Neće Venus vidjeti finala.boss991 je napisao/la:WTA: Wimbledon
15:15 Kerber, A. - Williams, Venus
Pobjednik meča
Tip: 2 @3,45
WWIN
Moje mišljenje je da će finale igrati sestre Williams, starija će ga osvojiti i nakon toga se oprostiti. Serena je daleko bolja igračica, ali će ona to da pusti svojoj seki. Što se tiče današnjeg meča, mislim da su kvote nerealne jer je ovo duel 4.i 8. igračice svijeta. Danas će Venus igrati životom, kvota je predobra da se ne proba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.