FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

saltcity
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la saltcity » 05 jul 2016, 07:32

Bajram barecula :salut: :bih:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 05 jul 2016, 07:44

LJUDI KAKVA DJECA KAKVA EUROPA :lol: :lol: :lol: :lol:
Emire to ko god da ti je reko,slago te je pravo ccc...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jul 2016, 07:52

Bajram barećula svima, a @superior brate, ohladi malo realno. Svima je jasno da situacija nije perfektna, ima tu još dosta, dosta problema, ali kad s jedne strane tražiš uspjeh preko noći i uredan klub, to nećeš dobiti. Nema jare i pare druže. Kako Sloboda napreduje, to je za bh. okolnosti, svemirski brod, i ona će samo da još više napreduje, i ja tek za 3-4 godine vidim Slobodu kao stabilan klub i finansijski samoodrživ. A do tada, kad bi se izborila Evropa svake godine, puna kapa, a ostali problemi će se polako rješavati.
Mes Que Un Club

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 jul 2016, 08:00

Kako vidim kuhalo se citavu noc. :mrgreen:
Superior svjesni su ovde svi situacije.
Nego tekma u Izraelu jel petnes do sedam il petnes do osam?
Veseli od pocetka.
Vi ar fukars from tuzlaa :opaopa:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jul 2016, 08:01

18:45
Jedino ako zabijemo neki iz prekida, teško iz igre, jer ćemo biti u underdog poziciji.
Mes Que Un Club

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 jul 2016, 08:03

Zahvaljuem hule.
Sto se mene tice mozemo i iz debelog ofsajda sami da ga je zabit...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jul 2016, 08:17

Kad god vratim film iz prve tekme, sve mi se čini da u sredini previše puše, da Stjepan to ne može sam zatvoriti. To implicira da bi Ordagić ili Zeba mogli na klupu, jer u defanzivnim zadacima ne doprinose dovoljno protiv ovakvog protivnika, još pogotovo na gostujućem terenu. S druge strane, šteta je zaista ostaviti jednog od njih dvojice na klupi, u tom slučaju Ordaga će morati da pogine pomažući Stjepanu da se sredina zatvori, te maksimalno suziti našu odbranu, ne dati Beitaru da raširi naše linije, jer vidjelo se da sa 2-3 pasa, mogu lahko da izbace našu odbranu.
Mes Que Un Club

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 jul 2016, 08:39

Pustite se ovog superiora vidite da frajer mlati praznu slaamu...Cuj on sponzor Slobode hahaha.... Koji si ti Bingo, Tuzlanska Pivara, Boni sokovi? Ljudi jeste svjesni koliko nam je jak forum da su nam se i sponzori ovdje poceli javljati da diskutuju hahhaha

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jul 2016, 10:32

hule_barca je napisao/la:
Kad god vratim film iz prve tekme, sve mi se čini da u sredini previše puše, da Stjepan to ne može sam zatvoriti. To implicira da bi Ordagić ili Zeba mogli na klupu, jer u defanzivnim zadacima ne doprinose dovoljno protiv ovakvog protivnika, još pogotovo na gostujućem terenu. S druge strane, šteta je zaista ostaviti jednog od njih dvojice na klupi, u tom slučaju Ordaga će morati da pogine pomažući Stjepanu da se sredina zatvori, te maksimalno suziti našu odbranu, ne dati Beitaru da raširi naše linije, jer vidjelo se da sa 2-3 pasa, mogu lahko da izbace našu odbranu.
definitivno se slazem, licno mislim da bi najbolje bilo Zebu ostavit' na klupi, a Grahovca ubacit' da pojacamo vezni red, kako brojcano, tako i trkacki, odnosno da predjemo u 4-3-3, a poslije nekada ubacit' Zebu ako bude bilo potrebe

ali tesko da cemo vidjet' Zebu ili Ordagica na klupi

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 jul 2016, 10:40

Suljo20002 je napisao/la:LJUDI KAKVA DJECA KAKVA EUROPA :lol: :lol: :lol: :lol:
Emire to ko god da ti je reko,slago te je pravo ccc...
Tebe sam i ceko :mrgreen: reko sam da nisam siguran...negdje sam nesto povrsno procito...zato sam postavio to pitanje prije par dana...moze bit nekakav turnir da je u pitanju :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 jul 2016, 12:28

Mene samo zanima, zasto se ne dovede srdjan stanic na lijevog beka, cak sta vise covjek moze igrati i krilo... zeljo ga je otjerao a mislim da bi se kod nas fantasticno uklopio

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 05 jul 2016, 13:34

SARS je napisao/la:Mene samo zanima, zasto se ne dovede srdjan stanic na lijevog beka, cak sta vise covjek moze igrati i krilo... zeljo ga je otjerao a mislim da bi se kod nas fantasticno uklopio
Najvjerovatnije druze sto imamo lijevog beka i zamjenu za njega, samo treba cekati da se papiri rijese. :)

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 jul 2016, 14:32

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Slobodasima islamske vjeroispovijesti :bih: kako sada stvari stoje Zec i Mehmedagic nece biti spremni za cetvrtak :thumbdown:
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 05 jul 2016, 15:32

Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.

BSMO svima koji slave :)
Jedan grad, jedna ljubav!

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 05 jul 2016, 15:40

Gifron je napisao/la:Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.

Ja sam ga u nedjelju vidio na treningu sa svima, igrali na pola terena, dok je Mehmedagić stojao ispred svlačionica, u "civilnoj" odjeći.
Nisam dugo gledao, ali Škaha ulijeva nadu, gurnuti ga na lijevog beka, ako je spreman za barem 60 minuta.
FK Sloboda Tuzla

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 05 jul 2016, 16:00

Pity1900 je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.

Ja sam ga u nedjelju vidio na treningu sa svima, igrali na pola terena, dok je Mehmedagić stojao ispred svlačionica, u "civilnoj" odjeći.
Nisam dugo gledao, ali Škaha ulijeva nadu, gurnuti ga na lijevog beka, ako je spreman za barem 60 minuta.
Skaha ne može igrati desnog beka a da ne pričamo o lijevom, isti slučaj bi bio kao sa Kosticem

Pity1900
Kontakt:

Post Postao/la Pity1900 » 05 jul 2016, 16:56

nusko je napisao/la:
Pity1900 je napisao/la:

Skaha ne može igrati desnog beka a da ne pričamo o lijevom, isti slučaj bi bio kao sa Kosticem
Jasno je to i meni, ali mi svakako igrača na toj poziciji nemamo. Ovako bi se Kosta vratio na stopera i imali bi stopere na mjestu. A Škahić je defanzivno vrlo dobar, voli i zna povući loptu, jedini problem bi bio ta noga, ali i Kosta kao ljevak nije imao neke iskoristive centaršuteve.
FK Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 jul 2016, 17:05

Bolje onda stavit Damira, on je barem igrao na toj poziciji određeno vrijeme :urnebes:

Bajrambarecula svima koji slave :thumbup:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 05 jul 2016, 17:09

Džaba vi stavljate te kombinacije, kad je šef rekao da ide isti sastav, jedina nepoznanica Mehidić/Veselinović. Vjerovatno Veseli ulazi prije Damira ovaj meč, mada nije nemoguće i da se ponovi sastav u potpunosti, a da kasnije ulete Zec i Veseli umjesto Damira i Miljana.
Mes Que Un Club

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 05 jul 2016, 17:35

[youtube][/youtube]
Ljudina :thumbup:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.