Bajram mubarek olsun
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hilmo kralju, oni bi se i u to ugradili. Uprava napoljehilmo je napisao/la:Kako bi dobro bilo da se i kod nas napavi neki sličan promo video..
![]()
![]()
Bajram mubarek olsun
pitic je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun, da vam Bog da svako dobro braco
bujrum brateFoSte95 je napisao/la:BŠMO
Ima'l baklave za nas nemuslimane, hajde malo isprisite se![]()
pod uslovom da ima dosta šerbeta, da curi niz nju kad se viljuskom krene hahaadmirr je napisao/la:bujrum brateFoSte95 je napisao/la:BŠMO
Ima'l baklave za nas nemuslimane, hajde malo isprisite se![]()
To to hahahuNbx je napisao/la:Ima vala, moraćeš viljuškarom krenut.
Nije...ali dobar pokušaj, u svakom slučaju!Ikos je napisao/la:Komsije, izvinite na upadu. Said se povrijedio, izgleda da su krizni ponovo. Raspitajte se, sada mi javise.
admirr je napisao/la:pitic je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun, da vam Bog da svako dobro braco
Nije pokusaj, samo prenosim i ne bi mi drago bilo da je tako. Ako je pogresna informacija, izvinjavam se, nije mi namjera da unosim nemir. Raspitajte se, mozda ovaj moj laze, a nema razloga , sjedi kod vas u klubu.ColdDemon je napisao/la:Nije...ali dobar pokušaj, u svakom slučaju!Ikos je napisao/la:Komsije, izvinite na upadu. Said se povrijedio, izgleda da su krizni ponovo. Raspitajte se, sada mi javise.![]()
Poselami ga i čestitaj mu hižaslav od Saida.Ikos je napisao/la:Nije pokusaj, samo prenosim i ne bi mi drago bilo da je tako. Ako je pogresna informacija, izvinjavam se, nije mi namjera da unosim nemir. Raspitajte se, mozda ovaj moj laze, a nema razloga , sjedi kod vas u klubu.ColdDemon je napisao/la:Nije...ali dobar pokušaj, u svakom slučaju!Ikos je napisao/la:Komsije, izvinite na upadu. Said se povrijedio, izgleda da su krizni ponovo. Raspitajte se, sada mi javise.![]()
Trenutno korisnika/ca: OldTownDistrict, TETRAPAK i 48 gostiju.