Chicago Bulls
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Doveli su Ronda.
Mi smo ni na nebu ni na zemlji trenutno.
Mi smo ni na nebu ni na zemlji trenutno.
Postovanje treba zaraditi.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
2/28 sto nije nimalo lose kada vidimo kakvi se ugovori trenutno dobijaju. Bilo bi jos bolje da su ga za jednu godinu potpisali. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce to funkcionisati na relaciji Rondo-Jimmy.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
To je taj veliki plan formana i paxa.....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chicago Bulls
Zar tako nesto postoji kod njih?BIHfan je napisao/la:To je taj veliki plan formana i paxa.....
Ovo je sve horuk, a daleko od planiranog.
Nisi upravu, oni zapravo imaju samo jedan plan.kad_kako je napisao/la:Zar tako nesto postoji kod njih?BIHfan je napisao/la:To je taj veliki plan formana i paxa.....
Ovo je sve horuk, a daleko od planiranog.

A to je da ostanu sto duze moguce zaposleni.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:

Vidjet cemo na šta će ovo izaci
Sinoc vozio ove nekakve u Paris Club u Chicagu kad dole Jimmy izveo Ronda narod se slika trebe oko Jimmya a Rondo gleda kako ga ovi paze dole

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jimmy uz Greena ima najbolji ugovori u ligi. Sto je najjadnije mi hocemo taj isti ugovor da trejdamo.SaltCityAttack je napisao/la:ugovor je solidan ali mora se imati u obzir da se mora potrošiti pare koji je limit tako da ne znam čemu cudjenje..nekom3 smo morali dati pare ...kad pogledam sve ugovore ipak treba odati priznanje da su ona dva kloca zajebali Jimmya da valja..lik 80 ima 5 godina, a danas pogledaj ugovore drugih ..nama fakticki 5 godina Jimmy danas spašava salary cap
Vidjet cemo na šta će ovo izaci
Ozbiljno pokusat Westbrooka i Griffina dovest, mada po meni je Russ nemoguca misija.
Iskreno nemam neke velike nade za iducih 10 godina, jedino da se Jimmy pretvori u Jordana u iducim sezonama sto je jednako da Bosna udje sledece godine u EU.
Nadat se da ce Portis postat neki badass ove sezone.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zato Jimmy u eventualnom trade vrijedi duplo..što zbog igračke kvalitete, što zbog ovog ugovora ..daje nam sansu da potpišemo dva maximuma.da ga jako Westbrook a recimo i jos nekog do godine ..uglavnom vidjet ćemo nisam optimistican što se tiče ove naše dvojice idiota ..ali da su zajebali Jimmya to da..a kakav trade i pokušaj trade ne vjerujem to je sve media pise i slicno..znaju oni da su uradili dobar posao sa tim ugovorom
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Westbrook će završiti vjerovatno u LA,Chicago,New York ,Spurs ili Miami to je to ..ti klubovi će se borit za njega..po meni LAKE najblizi,Knicksi i Spursi tu negdje pa onda mi ali kao što reče BiHFan i Jimmya se mora pretvoriti u Jordana i da drugi budu dovri..sve zavisi od ove sezone, a mislim da imamo još uvjek finu petorku
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako ostane Gibson i Dunleavy mi cemo sa ovom ekipom biti u borbi za 8mo 7mo mjesto na istoku.
Petorka Rondo-Butler-Dunleavy-Gibson-Lopez je makar defanzivno dobra
sa klupe Mirotic, McDermott, Grant, Calderon (nadam se da cemo ga se rjesit), Portis, Felicio, Snell
http://hoopshype.com/salaries/chicago_bulls/
Plus Rondov ugovor. 80 miliona salaries-a.
sa klupe Mirotic, McDermott, Grant, Calderon (nadam se da cemo ga se rjesit), Portis, Felicio, Snell

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane defanzivni ova petorka malo c3 nam ko ubacit 90p ...offense treba vidjet ocekivat m od Mitrovica da bude na rookie sezoni barem, Doug će morat biti bolji , ovaj rookie će valjda se fino uklopiti..ali odbrana nam je beton što jest jest..koliko je ono minimum 84 miliona ove godine ? Znaci dovest će još jednog od 4 miliona i to je to hahahaha samo da ispune tu normu ..a ko zna mislim da je ekipa solidna ali mi puno nelogičnosti i.ne mogu da svatim zasto.nismo na vrijeme gradili ekipu oko Rosa ,Jimmya ****
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
imamo li mi capa da dovedemo geralda greena i waitersa ? Ili jednog od navedenih i Solomon hilla sto se spominjao ranije?
Valjao bi nam Gerald Green ili Waiters, a ovaj Hill vise kao all around igrac neki, da udje, odradi svojih 10ak minuta, potuce se malo i dobar.
Ne znam, krivo mi je sto je Rose tradean, iskreno se nadam da ce opet biti na MVP nivou i da ce zariti NBA-om, da ga ozljede zaobidju.
Sto se nas tice, Rondo-Jimmy moze dobro fercerati ja mislim, valjalo bi da Rondo moze tricu ubosti pa da bude jos vise prostora za Jimmya, ali dok se oni bore i dok fino igraju, nemam nista protiv ovog lineupa, iako sam se iskreno nadao potpunom rebuildu oko Butlera.
Valjao bi nam Gerald Green ili Waiters, a ovaj Hill vise kao all around igrac neki, da udje, odradi svojih 10ak minuta, potuce se malo i dobar.
Ne znam, krivo mi je sto je Rose tradean, iskreno se nadam da ce opet biti na MVP nivou i da ce zariti NBA-om, da ga ozljede zaobidju.
Sto se nas tice, Rondo-Jimmy moze dobro fercerati ja mislim, valjalo bi da Rondo moze tricu ubosti pa da bude jos vise prostora za Jimmya, ali dok se oni bore i dok fino igraju, nemam nista protiv ovog lineupa, iako sam se iskreno nadao potpunom rebuildu oko Butlera.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zar nije Butler u LA gdje se priprema za OI? A i Rondo se ja mislim vratio kuci u Kentucky. Ti ih licno vidio ili su to price?SaltCityAttack je napisao/la:Sinoc vozio ove nekakve u Paris Club u Chicagu kad dole Jimmy izveo Ronda narod se slika trebe oko Jimmya a Rondo gleda kako ga ovi paze dole
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bilo mi je lakše biti navijač ovog kluba u vrijeme Currya, Chandlera, Williamsa, itd nego danas.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chicago Bulls
Obicno najlakse je zadrzat posao sto duze, tako sto radis dobro. Ali kod nas nema veze sve dok si dobar sa vlasnikom, posao ti je zagarantovan.BIHfan je napisao/la:Nisi upravu, oni zapravo imaju samo jedan plan.kad_kako je napisao/la:Zar tako nesto postoji kod njih?BIHfan je napisao/la:To je taj veliki plan formana i paxa.....
Ovo je sve horuk, a daleko od planiranog.![]()
A to je da ostanu sto duze moguce zaposleni.![]()
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Defanzivno dobri na papiru. Nasta ce to licit kad ih ovaj poslozi po svom... To sami Bog zna.BIHfan je napisao/la:Ako ostane Gibson i Dunleavy mi cemo sa ovom ekipom biti u borbi za 8mo 7mo mjesto na istoku.
sa klupe Mirotic, McDermott, Grant, Calderon (nadam se da cemo ga se rjesit), Portis, Felicio, Snell![]()
Moram reci da nisam optimistican ni da cemo se boriti za to 8mo mjesto na Istoku. Da je Thibs tu rekao bi, ma lako cemo do cilja. Ovako, bit cu sretan ako ne ispadnemo iz konkurencije za PO do AS pauze.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vjerovatno neko ima day off ili sta li ali 100% sinoc su bili u Paris Night Club vidio ispred kad sam ove ostavioIlCapitano je napisao/la:Zar nije Butler u LA gdje se priprema za OI? A i Rondo se ja mislim vratio kuci u Kentucky. Ti ih licno vidio ili su to price?SaltCityAttack je napisao/la:Sinoc vozio ove nekakve u Paris Club u Chicagu kad dole Jimmy izveo Ronda narod se slika trebe oko Jimmya a Rondo gleda kako ga ovi paze dole
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- IlCapitano
- Kontakt:
Super onda, drago mi je sto su se njih dvojica odmah nasli i sto Jimmy pruza podrsku. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma js vjerovatno su dobili off za 4the July , ali fino ih je vidjet da ima podršku...Samo ovo su trebali sa Rondom napravit kad je Rose bio tu ..jedan na PG, drugi SG, Jimmy ali jbgIlCapitano je napisao/la:Super onda, drago mi je sto su se njih dvojica odmah nasli i sto Jimmy pruza podrsku.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wade poludio hice 50m od nas za 2 godine hahahaha el Fatiha zagrci ..kralju 4 puta se sa tobom nateže može hoces vamo kuci pa se razvlacimo...ne može više dosta ostani u Miamiu zavrsi karijeru spokojno ..idemo na Westbrook a i Griffin a slijedece sezone All In nema više zajebancije .imat cemo preko 60m salary sve dati njima dvojici i onda ostalo preko salary otici za veterane ...ovo nam je očigledno plan..ako ne uspije onda vjerovatno sve ispočetka
Ali zadnja nam je šansa ovo
Ali zadnja nam je šansa ovo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.