Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Harika
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Harika » 04 jul 2016, 15:48

Babuka sa lakocom

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jul 2016, 15:50

Danas je Roger izgledao odlično, od kraja prvog seta ubrzao je i ovaj 3. set igrao poene ko iz dobre forme i onih uspjesnih dana Wimledona, kuc u drvo idemo naprijed samo guraj Roger, svaki dan više samopouzdanja i jos bolja forma!

I kakav poen u trecem setu, sta je vratio onim bekhendom Roger, idemo samo step by step sa igrom i samopouzdanjem!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 04 jul 2016, 15:51

Radvaska Cibulkova meč turnira, bez ikakve konkurencije, strašan tenis

bravo djevojke!!!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 jul 2016, 15:53

shminka je napisao/la:Radvaska Cibulkova meč turnira, bez ikakve konkurencije, strašan tenis

bravo djevojke!!!
Gledao sam jer sam imao Cibulkovu na kladionici. Kako sam se zivcirao i cupao kosu :lol:
Kakav mec :tokralju:
Kako udara Cibulkova! Svaka cast za obje.

majmun3
Kontakt:

Post Postao/la majmun3 » 04 jul 2016, 16:00

Ta radwanska nikad nece uzeti grand slam s ovim luzerskim mentalitetom

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 jul 2016, 16:04

Big Sam nastavlja da uzima, ko ono reče da će izgubiti od Mahuta?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2016, 16:15

Pamtim da su se na ovom forumu vodile konstruktivne diskusije o tenisu, sad izgleda pisu djeca, troleri, provokatori, kompleksasi, neznalice i ovi ostali koji prate tenis otkako je Fedex napunio 30, jer im bolno bilo pratite sve prije toga pa sve cesce mozemo procitat idiotske fraze Djokovic najbolji ikad, Federer drvosjeca, tajbrekdzija itd. Pa stavljanje Kyrgiosa, Cilica, Nishikorija, Del Potra kao favorite na Wimbledonu i to ispred najboljeg ikad koji je ovo osvajao 7 puta. Steta sto vise nema formanca, magice i ostalih da ovo dovedu u red.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 jul 2016, 16:18

Kakvi passing-shotovi Goffina. :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 04 jul 2016, 16:28

Edin TM87 je napisao/la:Pamtim da su se na ovom forumu vodile konstruktivne diskusije o tenisu, sad izgleda pisu djeca, troleri, provokatori, kompleksasi, neznalice i ovi ostali koji prate tenis otkako je Fedex napunio 30, jer im bolno bilo pratite sve prije toga pa sve cesce mozemo procitat idiotske fraze Djokovic najbolji ikad, Federer drvosjeca, tajbrekdzija itd. Pa stavljanje Kyrgiosa, Cilica, Nishikorija, Del Potra kao favorite na Wimbledonu i to ispred najboljeg ikad koji je ovo osvajao 7 puta. Steta sto vise nema formanca, magice i ostalih da ovo dovedu u red.
Kladim se da se Sampras vrati da bi ti i on bio favorit. Koliko god Federer bio najveći, imao je 2 ozlijede i operaciju pred 35. rođendan, vidili smo u Stuttgartu i Halleu na što je to ličilo, kad se to sve uzme u obzir on ne može bit favorit, osvojit naravno može ali favorit bit ne može.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2016, 16:51

Galion je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Pamtim da su se na ovom forumu vodile konstruktivne diskusije o tenisu, sad izgleda pisu djeca, troleri, provokatori, kompleksasi, neznalice i ovi ostali koji prate tenis otkako je Fedex napunio 30, jer im bolno bilo pratite sve prije toga pa sve cesce mozemo procitat idiotske fraze Djokovic najbolji ikad, Federer drvosjeca, tajbrekdzija itd. Pa stavljanje Kyrgiosa, Cilica, Nishikorija, Del Potra kao favorite na Wimbledonu i to ispred najboljeg ikad koji je ovo osvajao 7 puta. Steta sto vise nema formanca, magice i ostalih da ovo dovedu u red.
Kladim se da se Sampras vrati da bi ti i on bio favorit. Koliko god Federer bio najveći, imao je 2 ozlijede i operaciju pred 35. rođendan, vidili smo u Stuttgartu i Halleu na što je to ličilo, kad se to sve uzme u obzir on ne može bit favorit, osvojit naravno može ali favorit bit ne može.
Nisi upravu sekunde. Halle i Stuttgart pored s Wimbledonom, to ne ide nikako. Nije isto igrat protiv Fedexa tamo i ovdje na 3 seta, ovdje je pritisak na igracima ogroman, a i Fedex je sve bolji i bolji i ulazi u fazon, zagrijavanje u Njemackoj uzeti kao relevantne turnire je van pameti jer su mu to prvi turniri nakon par mjeseci. Al' hajde sve shvatam i guranje Murraya koji je uz'o jednom Rogera na GS i nikad u finalu a ne sjeca se kad je zadnji mec dobio, cak nije ni set odavno uzeo, ali guranje nakih Cilica Nisikorija Kyrgiosa kao FAVORITE ZA WIMBLEDON ISPRED ROGERA? Pa halo ljudi sta vam je.

Ti ono rece Raonica ce tesko proc bilo ko u polufinalu? Pa Goffin mu drzi lekciju tenisa ba, gledaj malo s druge strane, lose su ti prognoze druze.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jul 2016, 16:56

@Edine posjeti SK forum i pročitaj nekoliko stranica teme Wimbledon i vidjet ćeš teorija zavjere :urnebes:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 jul 2016, 16:57

Sta se desilo na mecu Serene sa ovim likom sto kupi loptice? :think:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 jul 2016, 16:59

"Ne bih voleo da uzme ni jedan od njih dvojice. Federer zbog navijača na forumu, a i da ne bi krenule priče kako je eto on najveći ikada jer uzima slem sa 35 dina, a Marej jer mi je antipatičan lik, a i opasno bi se približio Novaku. Ipak od dva zla biram ono manje, a to je Endi.

Inače, najviše bih se obradovao Congi, a onda Kirjosu i Tomiću."

Razmisljanja ljudi na SK forumu :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jul 2016, 17:04

Taj se post može svrstat i u normalne ali teorije zavjere, najjače nešto što sam pročitao. :rol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 jul 2016, 17:11

Meni je ipak najjaci onaj u kojem kazu da je Federerovih 7 titula na Wimbledonu irelevantno,jer je isto ostvario Sampras prije 15-ak godina :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 04 jul 2016, 17:14

Edin TM87 je napisao/la:Nisi upravu sekunde. Halle i Stuttgart pored s Wimbledonom, to ne ide nikako. Nije isto igrat protiv Fedexa tamo i ovdje na 3 seta, ovdje je pritisak na igracima ogroman, a i Fedex je sve bolji i bolji i ulazi u fazon, zagrijavanje u Njemackoj uzeti kao relevantne turnire je van pameti jer su mu to prvi turniri nakon par mjeseci.
Normalno da se to ne može uspoređivat ali smatram ili sam smatrao, nezz ni ja više sam :D da je ove godine malo igrao uz te ozlijede i sve to i da nije u ritmu. Mada opet, ako je se oporavio nije mu nestao osjećaj za igranje, možda sam pretjerao.
Ti ono rece Raonica ce tesko proc bilo ko u polufinalu? Pa Goffin mu drzi lekciju tenisa ba, gledaj malo s druge strane, lose su ti prognoze druze.
Ovo mi nikako nije jasno, žao mi je što nisam imao priliku gledat ta prva dva seta jer su prenosili Williamsice, stvarno kako ga Goffin ubija na travi.
A inače sam dobro prognozirao na ovom Wimbledonu ali danas ništa :mrgreen:

Molders
Kontakt:

Post Postao/la Molders » 04 jul 2016, 17:18

Goffin rastura Raonića, evo do prekida je bilo 2-0. Po meni nimalo neočekivano.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2016, 17:46

Unofficialpage je napisao/la:@Edine posjeti SK forum i pročitaj nekoliko stranica teme Wimbledon i vidjet ćeš teorija zavjere :urnebes:
A sta si ocekiv'o tamo procitat. Kad izgubi krivi su vanzemaljci, zombiji, vampiri. Svaki put isto.

Djokovic je u 3 godine odigrao 2 dobra meca na Wimbledonu i uzeo 2 Wimbledona, on se snalazi na travi ko krava na ledu, nikako mu ne lezi trava u prvoj sedmici, pa cak ni poslije sve do finala gdje je na mentalnu sposobnost i kvalitet uzeo Rogera 2 put. Nista on nije bolje igrao prije 2 i prosle godine ovdje, uvijek je to provlacenje bilo i vanpameti smijesan zrijeb, Dimitrov, Cilic, Gaske cetvrfinala i polufinala, lomio ih je cisto u glavi jer su to moroni, bukvalno dobijao meceve na ime i jer se protivnici raspadnu kao Anderson prosle godine, kao Cilic prije 2 sezone. No ima tu moc da izvuce, da digne igru, da digne motivaciju za finale i to je to uzima turnir. Jedina razlika ove godine u odnosu na proslu je ta sto je Djokovic jos ocajniji bio u prvoj sedmici, pa cak ni onako los Kveri drugog dana nakon prekida od kise (prvi dan je Kveri servirao odlicno), ona 2 seta su mozda najgora koja sam gled'o, tesko je rec ko je gori bio Djoka il Kveri, u 4. 15-6 brejk lopti nisu iskoristili, pa brejk pa rebrejk, pa promasen cist smec Kverija u tiebreaku, nista drugacije nije izgledalo kao protiv Andersona, Kveri vec bio u kanalu, al' Djokovic bio toliko ocajan da mu je poklonio taj 4. set i pobjedu izbacio 3-4 zadnja poena u aut. Znamo kako bi se razvijao 5. set da je doslo do njeg. Al' ne mogu preko toga da im "najbolji ikad" toliko ocajan bio, normalno krive organizatore kukaju na sve strane.

Sad je sve na Federeru, da uzme 18. potukao bi svu mitologiju da ga iko moze stici i sto je jos bolje dobio dodatnu motivacija da igra jer bi znao da dok se ne oprosti (godina, dvije) mu je dovoljno da neko makne Djokovica sa Slama i on ne moze izgubit taj Slam (osim RG logicno). Zadnji nonDjoka poraz na Slamu je protiv Wawrinke RG 2015. a prije toga Cilic USO 2014. taj nemoguci, neponovljivi mec. Sve vise i vise u tenisu muda imaju ulogu, i sve vise i vise se mec gubi u glavi svejedno u kakvoj si formi. Murray cisti primjer vjecitog luzera, napada kalendarski poraz u finalima Slamova ove godine, sve njegove vece titule su dosle iz tog da su protivnici mrtvi umorni bili u finalima: Djokovic US Open nakon 5 sati tenisa, Federer OI nakon klasika sa Delpom i najduzim mecom u 2 seta ikad. Samo onaj Wimbledon sto je uzeo uzeo je zasluzeno ocitao bukvicu Djokovicu u finalu, al' pitanje je sta bi bilo da neko nije sklonio Fedexa i Nadala (nepremostivu prepreku Andya na GSu), dal' bi uopce usao u finale.

I onda ljudi kazu favoriti ispred Fedexa - Kei, Cilic, Kyrgios, Raonic redom. Pa ljudi moji ne uzima se Slam preko noci, pomisao na Fedexa izaziva strahopostovanje ovim igracima i na njegovom Wimbledonu ga nije lahko izbacit, prvo igrom a jos teze glavom. Jest on ovdje gubio od Tsonge, Stahovskog i Berdycha, al' to su bili najbolji mecevi ikad tih igraca, to se ne ponovi svaki dan, Cilic je svoje ispucao vec. Idemo 18 aBd.

AnkleBreaker
Kontakt:

Post Postao/la AnkleBreaker » 04 jul 2016, 17:56

Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu. :roll: :cry:
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jul 2016, 17:58

AnkleBreaker je napisao/la:Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu. :roll: :cry:
Vracaj onu ljepoticu na avatar :ljepota:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.