FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 04 jul 2016, 11:38

U koliko je press?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 04 jul 2016, 11:47

Kod nas bi se to trebalo zvat Stress

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jul 2016, 11:50

Sto se jutros treniralo na Kosevu? Provokacije neke ili za facebook malo? :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 04 jul 2016, 12:24

Sarajevo će na pripremama u Sloveniji igrati protiv Zagreba, Maribora, Spartaka, Krasnodara i Al Ahlija.

Maribor ce onda sigurno praviti stream, pa cemo vidjeti gdje smo i sta smo.
Amer Dupovac!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 jul 2016, 12:26

Hurtić :thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 04 jul 2016, 12:44

"Prodaja Duljevića nije cilj, a Benki ne stojimo na putu"
nešto se dešava s ekipom :D a šta li bože :urnebes: :clap:

sutra u 13 za sloveniju do 16.07. 5 tekmi , eh eto pa ćemo viđet đetiće...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 jul 2016, 12:56

Samo imajte na umu da smo većinu prijateljskih odigrali dobro, ali kada dođe liga kao da je druga ekipa. Na osnovu prijateljskih, ha pobijedili sve ili izgubili, to ne igra nikakvu ulogu, bar do sad je tako bilo.

Nikad ljepse nismo igrali nego u onim prijateljskim pod palicom Jarnija, dok u prvenstvu druga prica.

Nikad agresivnije nismo igrali nego u onim prijateljskim pod palicom Ješića, dok u prvenstvu druga priča.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 04 jul 2016, 13:22

Joj Hurtića Allaha mi. Tuga

Još jedan dokaz da priča šta mu se "odozgo" napiše. Ni jedan konkretan odgovor nije dao. Puuu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 jul 2016, 13:46

Nikad za nikad nisam bio ovako razocaran pred sezonu , kad smo na virslama bili bili smo makar na inatu i boricemo se za titulu pa makar crkli . Sad dovodimo kao klub koji je jel u najboljoj poziciji na papiru , nijednu recumo zvjezdu osim ko zna kakvog Saida i govore nam da nam idu dva najbolja igraca . Pa cak da ostanu Benko i Duljevic tiula ne bi bila sigurna al bi sigurno bili u borbi , Mi nismo izgleda vise sportski vec biznis klub . Zbog cega smo onda vracali te dugove i prodali klub ako ne mozemo zadrzat izvini Benko i Duljevicu al niste toliko dobri da vas klub koji misli igrat na titulu i napravit konacno iskorak u evropi da vas ne mozemo zadrzat. Mi smo mojom nakom logikom trebali napravit tim kokji ce se probit u Evropu , ni Dinamo nije to radio prvo svojom djecom i onda kad si tamo raste ti cjena igraca pogotov mladih. Totalno sam razocaran u kojem pravcu ide klub . Nikakvog ja zu ne vidim entuzijazma i zelje da se bude najbolji da se izadje u te hebene grupe vise . Mi necemo pravit probleme nasim najboljm igracima da idu a odma nam je receno o je to sto smo doveli doveli .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 jul 2016, 13:46

Ma nema nigdje na svijetu da kažeš da će ti otići dva najjača igrača a da nećeš nikog dovesti !!!
Usput nema nigdje na svijetu da na 3 pressa i 4 intervuja ponavljaš jedno te isto, a to je da će Benko i Dulja vjerovatno otići. Jel to oni njih, kao na autopijaci, preko medija reklamiraju ?!? :wtf:
U novi boj ...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jul 2016, 14:00

hz033 je napisao/la:Ma nema nigdje na svijetu da kažeš da će ti otići dva najjača igrača a da nećeš nikog dovesti !!!
Usput nema nigdje na svijetu da na 3 pressa i 4 intervuja ponavljaš jedno te isto, a to je da će Benko i Dulja vjerovatno otići. Jel to oni njih, kao na autopijaci, preko medija reklamiraju ?!? :wtf:
Baš sad to nije bio slučaj. Na opšte iznenađenje Hurtić je rekao da su to naša dva najbolja igrača i da on računa na njih i da želi da ostanu. Nije ko do sad.

Ako dođe 1,5 mil eura ponuda, ne možemo to odbiti, nema tog sistema i uprave koja bi to odbila.

Samo treba onda dovesti zamjenu za te pare, bar 1/3 uložiti u zamjenu. To je greška. Duljević da ode nije to nikakva greška. Ali ako Crnkić bude tu negdje. Onda je to pravi posao. Samo ja ne vjerujem u to.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 jul 2016, 14:06

jurisicduska je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Ma nema nigdje na svijetu da kažeš da će ti otići dva najjača igrača a da nećeš nikog dovesti !!!
Baš sad to nije bio slučaj. Na opšte iznenađenje Hurtić je rekao da su to naša dva najbolja igrača i da on računa na njih i da želi da ostanu. Nije ko do sad.
I ja želim da Sarajevo bude šampion, da osvoji duplu krunu i igra grupne faze lige prvaka.
Istina je da nije kao prošli put, sada je barem rekao da ima želju da ostane ALI kao klub ne pokazujemo želju da iste po svaku cijenu zadržimo, kao da nam nisu toliko bitni i kao da se radi o nekim igračima koji ne igraju Bog zna kakvu ulogu u timu.

Složićemo se svi, nama su za najveće domete potrebni obojica i da odu, nema veze, ali da znamo da je klub dao sve da ih pokuša zadržati bar još pola godine kako bi otpimistično i sa solidnom ekipom ušli u novu, po meni, najkvalitetniju sezonu do sad. Ali ne vidim tu želju da pokušamo sve što je u našim mogućnostima zadržati igrače koji su nam neophodni.
slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 jul 2016, 14:14

Mislim da nije uopšte izvjesno to još uvijek i treba sačekati. Mislim također da su im obojici ponuđeni novi ugovori. Sama činjenica da se Duljević neće prodati ispod neke zacrtane cifre koja je u ovom momentu 1,5 miliona eura ti govori da ga želiš zadržati do krajnje neke granice. Nađi mi klub u BiH koji bi odbio milion za bilo kojeg igrača, nema ga, a eto mi smo odbili. Samim tim to je jasan znak da ga želiš zadržati. Duljević uopšte nije nenadoknadiv igrač pogotovo učinkom. Ako dođe milion i po, nek uzmu i dovedu krilo za trećinu tih para a ima ih možda i boljih od Duljevića.

Već Benko je nenadoknadiv i opet imaš bolju situaciju, nemaš finansijsku korist, ne mora te to rukovoditi, za njeg treba da svi mu idu svaki dan i da ga ubjeđuju da ostane jer tu nije stvar ni para ni napretka u karijeri ni ničeg osim želje da mu se ponudi ono što on hoće i ja se nadam da će on ostati i bit kapiten slijedeće sezone.

Iz ove perspektive ne možemo znati jel klub sve dao od sebe. Samo kažem da nije isto ko prošli put, Hurtić jasno kaže da računa na njih i da bi volio da ostanu jedino neka ponuda baš dobra može to promijeniti ali tako je svugdje. Ne možeš se braniti od tog.

Jest da je ovo sad što ja govorim okolnost kod normalnog kluba i onda bi bilo sve jasno. Cimirot kad je išao niko se nije žalio zašto, jer su bile dobre okolnosti i jer smo vjerovali ovim gore. Sad ne vjerujemo pa je odjednom 1,5 miliona eura za Duljevića i njegov potencijalni napredak u karijeri loše. Nije loše, nego je sve drugo loše pa nam to teško pada.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 jul 2016, 14:21

Slažem se duška s tobom. Ako bi već jedan morao da ide, volio bi da ide Duljević. Pustio bi ja njega i za 1 mil. eura, da se ne lažemo, velike su to pare za naše standarde i trenutnu situaciju, ali pod uslovom da s tim parama nađu adekvatnu zamjenu za istog (Crnkić ne može biti zamjena za Duljevića a nit Ahmetović za Benku) mada ja sam mišljenja da je Ahmetović pravi igrač al Benko je Benko. I s tim parama "zadovoljiti" najboljeg napadača lige, bar u ovih pola godine i ostala bi opet fina cifra od transfera, ali valjda tu bude dobra. Ne sviđa mi se činjenica što su rekli da neće biti više dolazaka samim tim i ako neko od ove dvojice ode, dovoditi nikog nećemo i zbog toga sam malo razočaran.

Kada bi obojica ostala - TOP. Imali bi solidnu ekipu koja bi se mogla ravnopravno boriti za titulu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 jul 2016, 14:32

Morao sam ovo pogledati. Kako kaže , preko 45000 gledalaca. Lijepa vremena :salut:

[youtube][/youtube]
U novi boj ...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jul 2016, 14:39

http://www.radiosa....rajevo.ba/sport/nogomet/navijaci-sarajeva-jos-jednom-pokazali-koliko-srce-imaju/230913?utm_****=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private

Hvala braćo svima.!!!! (Izbrisati tackice)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 jul 2016, 14:43

Ma,ovo je zaista lakrdija nevidjena,ovi dirigovani izleti za medije i javnost. :facepalm:

Ne bi oni ni to,ali eto,ne mogu zbog medija,uzet ce ih na zub,a sto se tice nas drzali bi nas u totalnom mraku.. :shock:

Niti jedne konkretne rijeci,o nicemu,pripremama,protivnicima :crazy:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 jul 2016, 14:43

Sunce ti zarko, nekakvi kazahstanci Sunjicu daju platu 1,5 miliona eura godisnje :o :o :o

Gdje smo mi, a gdje ostali. Ode ovaj fudbal u 3 PM :?

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 jul 2016, 14:51

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 04 jul 2016, 15:45

7.7.2016. Sarajevo vs Zagreb
9.7.2016. Sarajevo vs Maribor
10.7.2016. Sarajevo vs Spartak Moskva
12.7.2016. Sarajevo vs Krasnodar
15.7.2016. Sarajevo vs Al Ahli

jake pripremne tako da ćemo vidjeti s čime trenutno raspolažemo :kafa:

sretno Bordo naciji :bih:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 16 gostiju.