Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
http://www.dailymail.co.uk/sport/articl ... abies.html
Odlican komentar Carraghera nakon ispadanja sa Eura
Odlican komentar Carraghera nakon ispadanja sa Eura
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
COYStopnik1 je napisao/la:Imaju momci odličnu sezonu iza sebe, zaslužili su to.rambo16 je napisao/la:Bilo ih je 10 neki dan. Od tada nisam pratio višetopnik1 je napisao/la:Koliko je igrača Spursa ostalo u završnici? Ima li neko taj podatak?
A.F.C. Bournemouth!
Rooney je bio drugi strijelac lige one sezone kad je RvP kod nas dao 30 golova. Onda je Ferguson kupio RvP-a, a Rooney se mogao pozdraviti sa ulogom napadača. Meni je bilo bezveze i to Fergusonovo povlačenje Rooneya iz napada, on i Eto'o su bili prvi špicevi koje bih kupio u svoj tim tamo negdje između 2007. i 2010. Poslije je debil Moyes odlučio Rooneya ubiti u pojam, nije znao sa Rooneyem kao Ferguson koji mu je davao i slobodno kad ocijeni da je to potrebno, a kod Van Gaala se to završilo ovako kako se završilo, da je United jači kad Rooneya nema.BigBigBang je napisao/la:I mene samo zanima kako je moguce da je nekada WC napadac Rooney ovako unisten i pretvoren u loseg veznjaka, koji genije stoji iza toga? Oke znam da je kod Fergija svasta igrao ali sjecam se i kad ga je Fergie povlacio on je bio tu poluspic, krilni napadac tu blizu gola a ovo sad je kuknjava
Ideja je bila da se Rooney pretvori u engleskog Pirla, DLP-a koji bi diktirao tempo iz sredine. Da je Wilshere bio potpuno zdrav i spreman, vjerovatno bi Rooney igrao neku prirodniju poziciju. Ovako, manjak kreativnih veznih igrača je prisilio senilnog Hodgsona da Rooneya koristi u sredini terena.
Danas pročitah nešto o Hartu na Guardianu, kako je vrijeme da se nađe druga golmanska opcija i sjetim se kako su one godine Englezi zazivali davanje fudbalskog državljanstva Almuniji.
Svi su krivi što je Rooney grohnuo, osim samog Rooneya.
Walk on, with hope in your hearts.
Ovu utakmicu sto je Rooney odigrao protiv Islanda, ja ne pamtim gore partije jednog profesionalnog fudbalera na takvom nivou odavno. Doslovno je imao problema sa vodjenjem, kontrolisanjem lopte i odigravanjem pasova na 10-15 metara.
Otprilike u rangu sa Kaneovim slobodnjacima i kornerima.
Otprilike u rangu sa Kaneovim slobodnjacima i kornerima.
Negdje danas procitah a ne mora da znaci da je istina. Naime, Kane je na poluvremenu pitao sudiju da ako ovu utakmicu izgube da li znaci da ispadaju?! :crezy:
Ako je ovo tacno ili je on troll level 1000 ili debil tog levela!
Ako je ovo tacno ili je on troll level 1000 ili debil tog levela!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Debil naravno, klub u kome igra ga je tome naučio
A.F.C. Bournemouth!
[*]
Koliko je ostalo igrača Totehnama na prvenstvu?Lillard je napisao/la:Paranoja
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Što manje to boljetopnik1 je napisao/la:[*]Koliko je ostalo igrača Totehnama na prvenstvu?Lillard je napisao/la:Paranoja
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Konačno Woy prekrižen. Muka mi je. Fantastičnu priliku za iskorak u KO fazi su propustili, zbog lošeg vodstva trenerskog osoblja. Ogromna sramota za svakog igrača, pogotovo zbog komične eliminacije naspram Islanda.
Big shame!
PS. Potreban je kompletan refresh u reprezentaciji, počevši od odstranjenja matorog Rooneyja iz prvih XI.
PS. Potreban je kompletan refresh u reprezentaciji, počevši od odstranjenja matorog Rooneyja iz prvih XI.
Up to our knees.
Ja tek sada ne mogu da vjerujem od koga su englezi ispali 
04.10.2009 !!

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
imam komentar vezano za Englesku repku.
pocevsi od trenera Hodgsona.kad je tek dosao i otisao na svjetsko prvenstvo na prvenstvu su igrali samo Liverpoolovci(ne omalovazavam ih) nego smatram da to nije uredu.jer je bilo puno boljih igraca na klupi.ali da predjemo ovo prvenstvo Evropsko.dak su bile kvalifiacije u ekipi je je igrao i Barkley nkoji je po meni puno jaci igrac od Alije(e sad ce te me kritikovat ali stvarno tako,ruku na srce Ali ima solidnu sezonu iza sebe tj jedno 15 jakih utakmica u nogama i on takav da nosi igru reprezentacije,mislim nigdje veze,hajd jednu tekmu al sve......) moga je u kvalifikacijama igrati i Stones jer(najveca nada egloskog fudbala trenutno pogoto sto je stoper,ali ni minute nije dobio na euru).pa ne pozivanje Bainesa najboljeg defanzivca asistenta u historiji lige,koji igra extra na svojoj poziciji.e sad dolazimo na prvenstvo.prva tekma Tootenham vs Rusija.haj sve to neka je ali najvise me kopka cinjenica da Roos Barkley nije minute igrao ,Stones nije igrao, dok su njihovim mjestima igrali Wesir i Sturidge koji u sezoni nemu 20 utakmica obojica zajedno.pa je li to uredu...ima mnogo sto sta ali sufisno je praviti duge testove na furumu...srdacan pozz
pocevsi od trenera Hodgsona.kad je tek dosao i otisao na svjetsko prvenstvo na prvenstvu su igrali samo Liverpoolovci(ne omalovazavam ih) nego smatram da to nije uredu.jer je bilo puno boljih igraca na klupi.ali da predjemo ovo prvenstvo Evropsko.dak su bile kvalifiacije u ekipi je je igrao i Barkley nkoji je po meni puno jaci igrac od Alije(e sad ce te me kritikovat ali stvarno tako,ruku na srce Ali ima solidnu sezonu iza sebe tj jedno 15 jakih utakmica u nogama i on takav da nosi igru reprezentacije,mislim nigdje veze,hajd jednu tekmu al sve......) moga je u kvalifikacijama igrati i Stones jer(najveca nada egloskog fudbala trenutno pogoto sto je stoper,ali ni minute nije dobio na euru).pa ne pozivanje Bainesa najboljeg defanzivca asistenta u historiji lige,koji igra extra na svojoj poziciji.e sad dolazimo na prvenstvo.prva tekma Tootenham vs Rusija.haj sve to neka je ali najvise me kopka cinjenica da Roos Barkley nije minute igrao ,Stones nije igrao, dok su njihovim mjestima igrali Wesir i Sturidge koji u sezoni nemu 20 utakmica obojica zajedno.pa je li to uredu...ima mnogo sto sta ali sufisno je praviti duge testove na furumu...srdacan pozz
Svaka cast kralju. Fakat stoji sve ovo sto si napis'o, nek si im se i nagovorio. I ja sve krenem da napisem i obrisem. U srz si pogodio. Pogotovo za ovog Wesira. Nikad cuo nisam za lika, jos ga ovaj debil kao poziva, pa ga jos pustio i da igra.vidic je napisao/la:imam komentar vezano za Englesku repku.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jack Wilshere,sorrybega_afc je napisao/la:Svaka cast kralju. Fakat stoji sve ovo sto si napis'o, nek si im se i nagovorio. I ja sve krenem da napisem i obrisem. U srz si pogodio. Pogotovo za ovog Wesira. Nikad cuo nisam za lika, jos ga ovaj debil kao poziva, pa ga jos pustio i da igra.vidic je napisao/la:imam komentar vezano za Englesku repku.
pocevsi od trenera Hodgsona.kad je tek dosao i otisao na svjetsko prvenstvo na prvenstvu su igrali samo Liverpoolovci(ne omalovazavam ih) nego smatram da to nije uredu.jer je bilo puno boljih igraca na klupi.ali da predjemo ovo prvenstvo Evropsko.dak su bile kvalifiacije u ekipi je je igrao i Barkley nkoji je po meni puno jaci igrac od Alije(e sad ce te me kritikovat ali stvarno tako,ruku na srce Ali ima solidnu sezonu iza sebe tj jedno 15 jakih utakmica u nogama i on takav da nosi igru reprezentacije,mislim nigdje veze,hajd jednu tekmu al sve......) moga je u kvalifikacijama igrati i Stones jer(najveca nada egloskog fudbala trenutno pogoto sto je stoper,ali ni minute nije dobio na euru).pa ne pozivanje Bainesa najboljeg defanzivca asistenta u historiji lige,koji igra extra na svojoj poziciji.e sad dolazimo na prvenstvo.prva tekma Tootenham vs Rusija.haj sve to neka je ali najvise me kopka cinjenica da Roos Barkley nije minute igrao ,Stones nije igrao, dok su njihovim mjestima igrali Wesir i Sturidge koji u sezoni nemu 20 utakmica obojica zajedno.pa je li to uredu...ima mnogo sto sta ali sufisno je praviti duge testove na furumu...srdacan pozzPoyy i tebi.
nikad čuo, jel igro on ove sezone?vidic je napisao/la:Jack Wilshere,sorrybega_afc je napisao/la:Svaka cast kralju. Fakat stoji sve ovo sto si napis'o, nek si im se i nagovorio. I ja sve krenem da napisem i obrisem. U srz si pogodio. Pogotovo za ovog Wesira. Nikad cuo nisam za lika, jos ga ovaj debil kao poziva, pa ga jos pustio i da igra.vidic je napisao/la:imam komentar vezano za Englesku repku.
pocevsi od trenera Hodgsona.kad je tek dosao i otisao na svjetsko prvenstvo na prvenstvu su igrali samo Liverpoolovci(ne omalovazavam ih) nego smatram da to nije uredu.jer je bilo puno boljih igraca na klupi.ali da predjemo ovo prvenstvo Evropsko.dak su bile kvalifiacije u ekipi je je igrao i Barkley nkoji je po meni puno jaci igrac od Alije(e sad ce te me kritikovat ali stvarno tako,ruku na srce Ali ima solidnu sezonu iza sebe tj jedno 15 jakih utakmica u nogama i on takav da nosi igru reprezentacije,mislim nigdje veze,hajd jednu tekmu al sve......) moga je u kvalifikacijama igrati i Stones jer(najveca nada egloskog fudbala trenutno pogoto sto je stoper,ali ni minute nije dobio na euru).pa ne pozivanje Bainesa najboljeg defanzivca asistenta u historiji lige,koji igra extra na svojoj poziciji.e sad dolazimo na prvenstvo.prva tekma Tootenham vs Rusija.haj sve to neka je ali najvise me kopka cinjenica da Roos Barkley nije minute igrao ,Stones nije igrao, dok su njihovim mjestima igrali Wesir i Sturidge koji u sezoni nemu 20 utakmica obojica zajedno.pa je li to uredu...ima mnogo sto sta ali sufisno je praviti duge testove na furumu...srdacan pozzPoyy i tebi.
sto se tice reprezenatativnog pada Rooneya tu je definitivo Roy Hodgson krivac.koji bi ako je ikako moguce da igra svaki Liverpool-ov igrac al sreca sve manje i manje je engleza u njihovoj ekipi al sve sto je mogao i pozvao je.jer sjetimo se proslog prvenstva Svjetskog,gdje su Liverpool-ovi igraci samo i igrali u repki.evo jedan pocetni sastav jedne od utakmica sa prvensva togartemis77 je napisao/la:Svi su krivi što je Rooney grohnuo, osim samog Rooneya.
GK 1 Joe Hart
RB 2 Glen Johnson Liverpool
CB 5 Gary Cahill
CB 6 Phil Jagielka
LB 3 Leighton Baines
CM 4 Steven Gerrard (c) Liverpool
CM 14 Jordan Henderson Liverpool
RW 11 Danny Welbeck
AM 19 Raheem Sterling Liverpool
LW 10 Wayne Rooney
CF 9 Daniel Sturridge Liverpool
zirtvuje ovde Rooney zbog j......polovnjaka Daniel Sturridgea
a pogletadjte rostera za to prvenstvo
1 GK Joe Hart England Manchester City
2 DF Glen Johnson England Liverpool
3 DF Leighton Baines England Everton
4 MF Steven Gerrard (c) England Liverpool
5 DF Gary Cahill England Chelsea
6 DF Phil Jagielka England Everton
7 MF Jack Wilshere England Arsenal
8 MF Frank Lampard England Chelsea
9 FW Daniel Sturridge England Liverpool
10 FW Wayne Rooney England Manchester United
11 FW Danny Welbeck England Manchester United
12 DF Chris Smalling England Manchester United
13 GK Ben Foster England West Bromwich Albion
14 MF Jordan Henderson England Liverpool
15 MF Alex Oxlade-Chamberlain England Arsenal
16 DF Phil Jones England Manchester United
17 MF James Milner England Manchester City
18 FW Rickie Lambert England Southampton
19 MF Raheem Sterling England Liverpool
20 MF Adam Lallana England Southampton
21 MF Ross Barkley England Everton
22 GK Fraser Forster Scotland Celtic
23 DF Luke Shaw England Manchester United
iz prilozenog se vidi da je svaki Liverpoolovac koji je pozvan igrao u pocetnoj postavi..jad i cemer Roy Hodgsona.moram li objasnjavat zasto je to on radio...ali ne ,krivac se inace trazi u Man Utd ekipi,to pogotovo traze Liverpoolovi navijaci koji ne mogu shvatit da je vjerovatno ovo sto imaju u repki ionako visak ali sreca ode gigant Roy Hodgson pa ce mo vidjet onda hoce li Henderson,Sturidge i ostali igrat...
@vidic
znači idalje tvrdiš da su svi drugi krivi za Rooneyev pad osim samog Rooneya.
znači idalje tvrdiš da su svi drugi krivi za Rooneyev pad osim samog Rooneya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.