Izgradnja tribina Tušanj.
Lova-kapni vise.Pa ce rokovi biti ispunjeni u rekordnom vremenu.tax je napisao/la:ovaj tusanj se bas sporo gradi nesto u cemu je problem?
Zbog cega se na Bilinom polju ne nadogradjuju sjeverna i juzna tribina? zar se ne moze povecati kapacitet stadiona za jos bar 3-4 hiljade sjedecih mjesta? recimo da juzna i sjeverna tribina budu visine kao zapadna..kapacitet stadiona bi se znatno povecao,stadion bi izgledao jos bolji i reprezentacija bi dobar dio utakmica bar onih manjih mogla igrati u Zenici...ovako je fakat sramota da BIH igra pred 10 hiljada navijaca u BIH,pa vise ih je bilo u Frankfurtu protiv Njemacke...dubioza je napisao/la:
Iako igrači odmaraju, a većina Zeničana nogomet prati samo na ekranima, na Bilinom polju u toku su radovi. Ekipa ******* je zabilježila skidanje starih stolica, na Sjeveru, a uskoro će krenuti i radovi na Jugu.
Kako je izjavio Zaim Mujezinović, v.d. direktora NK Čelik, zbog strogih pravila UEFA, naloženo je da svaki stadion koji želi dobiti licencu da posjeduje infrastrukturne uvjete za održavanje utakmica (domaćih i međunarodnih, te reprezentativnih) ne smije imati stolice bez naslona, kakve su ostale nakon prvih zahvata, kada su stolice sa naslonom dobili Zapad i Istok.
Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je Mujezinović.
Na upit "zna li UEFA da veći dio sstadiona u BiH nema ni obične, stolice bez naslona", Mujezinović je kazao da "Čelik ima namjeru da ispuni sve uvjete koji su zadani, te da nije njihova stvar ispunjavaju li drugi stadioni te uvjete, kao i kako će reagovati UEFA i FIFA na kršenje propisa drugih".
sto sramota? bosna igra u zenici ispred 10.000 a atmosfera je bolja nego na wembley-u ispred 80.000!bosnas_ je napisao/la:Zbog cega se na Bilinom polju ne nadogradjuju sjeverna i juzna tribina? zar se ne moze povecati kapacitet stadiona za jos bar 3-4 hiljade sjedecih mjesta? recimo da juzna i sjeverna tribina budu visine kao zapadna..kapacitet stadiona bi se znatno povecao,stadion bi izgledao jos bolji i reprezentacija bi dobar dio utakmica bar onih manjih mogla igrati u Zenici...ovako je fakat sramota da BIH igra pred 10 hiljada navijaca u BIH,pa vise ih je bilo u Frankfurtu protiv Njemacke...dubioza je napisao/la:
Iako igrači odmaraju, a većina Zeničana nogomet prati samo na ekranima, na Bilinom polju u toku su radovi. Ekipa ******* je zabilježila skidanje starih stolica, na Sjeveru, a uskoro će krenuti i radovi na Jugu.
Kako je izjavio Zaim Mujezinović, v.d. direktora NK Čelik, zbog strogih pravila UEFA, naloženo je da svaki stadion koji želi dobiti licencu da posjeduje infrastrukturne uvjete za održavanje utakmica (domaćih i međunarodnih, te reprezentativnih) ne smije imati stolice bez naslona, kakve su ostale nakon prvih zahvata, kada su stolice sa naslonom dobili Zapad i Istok.
Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je Mujezinović.
Na upit "zna li UEFA da veći dio sstadiona u BiH nema ni obične, stolice bez naslona", Mujezinović je kazao da "Čelik ima namjeru da ispuni sve uvjete koji su zadani, te da nije njihova stvar ispunjavaju li drugi stadioni te uvjete, kao i kako će reagovati UEFA i FIFA na kršenje propisa drugih".
kao i loze i sale za pres konferencije.. Kosevo kad se renovira ipak je najbolji stadion za reprezentaciju,i puno je drugacije igrati pred 35 000 navijaca na Kosevu nego pred 10 000 u Zenici..tax je napisao/la:pocela sanacija hala ai ambulante na kosevu
koliko puste u prodaju karti, kako ja znam oko 11 hiljadaEmir_ZENICA je napisao/la:Nije 10 nego 18 hiljada...Velika razlika
a koliko bude ljudi kako ja znam 15 hiljada... sa ovih 18 ce najvjerovatnije preci ili na 19 ili 20...zmaj_Bosne je napisao/la:koliko puste u prodaju karti, kako ja znam oko 11 hiljadaEmir_ZENICA je napisao/la:Nije 10 nego 18 hiljada...Velika razlika
Kako ljudi lupaju bzvz. Kad promjene stolice imat će BP oko 40 000, de ne rastežete bespotrebno evo ja sam zaokružioEmir_ZENICA je napisao/la:Nije tacno da puste 11 hiljadaPuste 13-14 hiljada dok ostalo spadaju zvanice ...napuni se do 15-16 hiljada cak i do 18 hiljada
..Sad kad se stolice promjene imat cemo vise sjedecih mjesta tako da ide na oko 20 hiljada
Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je MujezinovićMarin je napisao/la: Kako ljudi lupaju bzvz. Kad promjene stolice imat će BP oko 40 000, de ne rastežete bespotrebno evo ja sam zaokružio![]()
ps.1sakrio im seEmir_ZENICA je napisao/la:Na Sjveru i Jugu će biti skinuto oko pet hiljada stolica, a do počeetka sezone biće postavljene stolice sa naslonom, pa prema procjenama, zbog njihovog oblika, dobićemo dodatno na kapacitetu. Procjene su da će biti postavljeno oko 6.000 stolica, kazao je MujezinovićMarin je napisao/la: Kako ljudi lupaju bzvz. Kad promjene stolice imat će BP oko 40 000, de ne rastežete bespotrebno evo ja sam zaokružio![]()
Zaokruzit cemo na 20 hilada manje od tvog zaokruzivanja![]()
P.S A gdje se Vas stadion sakrio ?![]()
P.S 2 . Razgovam samo sa osobama ciji klub ima svoj stadion![]()
P.S 3. Ako nisi znao najveca posjecenost na Bilinom Polju je bilo 35 hiljada
P.S 1.tax je napisao/la: ps.1sakrio im se
ps.2 ukrali
ps3.ako nisi znao najveca psjecenost na kosevu 85 000
A ja mislim da je 64 hiljade najveca posjeta,takodjer na derbijuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Najveca posjeta Koševa je 56 hiljada na derbiju 81. ja mislim.
Ofc. je 56 hiljada, mada se prica da je bilo i deset hiljada viseEmir_ZENICA je napisao/la:A ja mislim da je 64 hiljade najveca posjeta,takodjer na derbijuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Najveca posjeta Koševa je 56 hiljada na derbiju 81. ja mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.