FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 21:33

. Napravili su od nasih para stolice davno nekad kad nisi navijao za Zelju pa ne znas. Licno dao za stolice tad 100 maraka. Idi se odmori navijac od prosle godine, kakav ti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 21:43

Post prijavljen.

Neces ti ovdje određivati ko je navijač i od kada.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 21:47

Haahaahaa.

Ja to ne radim, nego se vodim tvojim lažima da se nikad prije nista nije uradilo a jeste. Proguglaj kad smo skupljali za stolice, kad na stadionu nije nista bilo. Da si navijač znao bi to. Ali neću ti prijaviti post iako lažeš.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 jul 2016, 21:49

Sta ces bolan ti prijaviti?

Zavrsi raspravu sa mnom, a admin je tu da te sankcionise.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 21:50

Ne lazi narod da nikad nismo ranije skupljali za stadion a mogli smo. Moderacija prati tvoje Lazi ne brini se. Ja sam tu samo da obratim paznju.

Mislim da smo tad igrali protiv penarose, cak mislim da imam kartu. Igralo se i protiv Litexa mislim, tad smo skupljali da igramo evropu. Stolica bila 20 maraka. Aco sire lazi, samo konstatujem nista drugo.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 03 jul 2016, 22:24, ukupno mijenjano 5 puta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jul 2016, 22:09

Nista novo, sve isto kao i prije.
Nema potrebe dolaziti na ovu temu jer neces nista novo saznati osim naglabanja gluposti koje nemaju veze s vezom.
Tema je FK ZELJEZNICAR hajde agenti, inspektori, skauti i menaĐeri svi otvorite temu Chat Željo Mi vs Vi pa ganola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 03 jul 2016, 22:28

Prijatelju Aco kako vidiš ja nepišem puno ovdje uglavnom sam čitalac ,ali nemogu da vjerujem da si moj jedan post u kome nisam nikoga vrijeđao niti omalovažao nego samo molio da se malo opusti a ti brišeš post ok onda predhodni postovi puni bezvezne priče to nebrišeš ,nekontam nekad ni tebe al dobro svako dobro želim
AMAR AMAR OSIM OSIM

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 jul 2016, 23:04

GANI60 je napisao/la:Prijatelju Aco kako vidiš ja nepišem puno ovdje uglavnom sam čitalac ,ali nemogu da vjerujem da si moj jedan post u kome nisam nikoga vrijeđao niti omalovažao nego samo molio da se malo opusti a ti brišeš post ok onda predhodni postovi puni bezvezne priče to nebrišeš ,nekontam nekad ni tebe al dobro svako dobro želim
Slazem se s tobom. Ipak si ti navijac iz drugog grada, respekt kralju. ;)

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 03 jul 2016, 23:23

Pustite Amara malo,evo covjek stuca citav dan,nego ima li kakvih vijesti iz Slovenije,osim ovo sto na portalima pise,cim prođe Bajram eto euforije pred utakmicu i derbi.Ocekujem bolju atmosferu nego protiv Sirokog

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 04 jul 2016, 05:17

Mislim da će Brko na klupu opet, ako ne već na polusezoni. Osjećaj neki ...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 jul 2016, 08:00

SirAmar je napisao/la:Mislim da će Brko na klupu opet, ako ne već na polusezoni. Osjećaj neki ...
To nam predvidjas los prvi dio sezone :). Ne vjerujem, iako je to moja velika zelja. Zasitio se on nase mocvare.

pcsattv
Kontakt:

Post Postao/la pcsattv » 04 jul 2016, 08:42

Neće on više on je hinjski iz kluba otišao, neće da bude trener pa ga moli da bude bilo šta u klubu koliko je samo ponižen klub sa dječijim bolestima i igrama, pa nisi bog ima još trenera kvalitetnih u našoj DRžavi, a i van nje Željo je iznad svih ova Uprava radi esktra posao i samo nek nastave poslovanje i uređivanje kluba je na zavidnom nivou, da imaš gdje sjest ko čovjek na čistu stolicu.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 jul 2016, 09:08

Kad mu vratimo pare mozda se i vrati. Samo smo njemu duzni, ovi svi su se naplatili. Neki i s kamatama.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jul 2016, 10:28

pcsattv je napisao/la:Neće on više on je hinjski iz kluba otišao, neće da bude trener pa ga moli da bude bilo šta u klubu koliko je samo ponižen klub sa dječijim bolestima i igrama, pa nisi bog ima još trenera kvalitetnih u našoj DRžavi, a i van nje Željo je iznad svih ova Uprava radi esktra posao i samo nek nastave poslovanje i uređivanje kluba je na zavidnom nivou, da imaš gdje sjest ko čovjek na čistu stolicu.
:tralala: :urnebes:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jul 2016, 13:05

Kad igramo prijateljsku da vidimo sta je ovaj uradio na pripremama?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 jul 2016, 13:08

Sutra protiv Železničara iz Maribora, u srijedu protiv Rudara iz Velenja, a 10. jula protiv ruskog Arsenala.
Don't believe the hype.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jul 2016, 13:22

Hvala. Ako ne nabubamo ove zeleznicare otisli smo u klinac.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 04 jul 2016, 14:24

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 04 jul 2016, 15:04

samoplavi je napisao/la:Kad mu vratimo pare mozda se i vrati. Samo smo njemu duzni, ovi svi su se naplatili. Neki i s kamatama.
I ne trazi ih i nece ih traziti jos dugo.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 04 jul 2016, 15:25

Muerte je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Kad mu vratimo pare mozda se i vrati. Samo smo njemu duzni, ovi svi su se naplatili. Neki i s kamatama.
I ne trazi ih i nece ih traziti jos dugo.
...možda ih zatraži kada se vrati sa "godišnjeg odmora" :mrgreen: Svaka finansijska transakcija, koja nije knjigovodstveno evidentirana, uz zakonom propisane popratne dokumente je sumnjiva. Evo ja nikome ne vjerujem na riječ. Ko garantuje, da određena pozajmica nije sadržavala lihvarsku kamatu ili neki drugi oblik, kojima bi se okoristila jedna, druga ili čak treća strana.

Nadam se da više nikada u Želji neće biti takvih radnji. Nadam se da više nikada neće samo S. Stanić biti prijavljen u PIO, niti će ikada fudbaler Jošida sređivati papire do iznemoglosti.

Nadam se, da se nikada neće desiti da neko ode na "godišnji odmor" bez roka trajanja. O Amaru Osimu kao treneru, mislim sve najbolje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hansestadt, Hrasno15 i 27 gostiju.