Igrač br. 6

saltcity
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la saltcity » 29 jun 2016, 22:56

Subic je glup igrac kao i Vranjes, daleko od toga da nije dobar. Zasto Gojko Cimirot se ne vrati iz paoka???
Ne pisi gluposti molim te, sta je to premijer liga, liga invalida? Pa da mozes tako pricat.

Ognjen Vranjes je izrazito spor igrac, koji ne moze napravit prodor pored bilo kojeg igraca (dobro, mozda moze protiv lihtenstajnaca ili san marinaca), voli peglat loptu dok sa istom ne zna nista osim vratit je stoperu ili golmanu. Spor, trom.
A Kadusica sumnjam da si ikad u zivotu gledao, na tv-u ako nista, al eto znas sve .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jun 2016, 22:59

Ne treba ovo Vranješu. Totalno glupo od njega da provocira na ovaj način. Šuti kao što šute i svi ostali.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 jun 2016, 23:00

Unofficialpage je napisao/la:Ne treba ovo Vranješu. Totalno glupo od njega da provocira na ovaj način. Šuti kao što šute i svi ostali.
zna moderator.... :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 jun 2016, 23:00

Nerminovic je napisao/la: Pricas k'o da sam ja dio ''njih''...nisam :kafa: jest' ovo pismo svim igracima, samo je smijesno kako se on kao jedini nasao da provocira, nigdje kapitena...medjutim on se uvijek nadje kad je nepotrebno, umjesto kako bi se kapiten oglasio, Vranjes je spreman na Instagram :rol:
Ma sve je ovo meni preglupo i sa jedne i sa druge strane i Vranješ je izuzetno ograničen igrač i psihički i igrački, ali ta igračka granica je daleko najbolja od svih naših igrača na desnom beku i čini ga izuzetno korisnim igračem na terenu. A to što ih podjebava je jako nezerelo i degenski, isto tako je nezrelo i degenski od njih što se upecaju i što uopšte vode tu bitku protiv njega a realnost je da će otići iz reprezentacije samo kada nalete bolji igrači. Jedini razlog što podržavam ovo ponašanje Vranješa (iako inače ne gotivim ovakvo ponašanje igrača) je to što oni vode nekakvu bitku protiv njega, protiv igrača koji uvijek daje 110% za dres reprezentacije, igrača koji je najbolji na svojoj poziciji, i na kraju krajeva ta bitka što oni vode je toliko nebitna da nisu ni svjesni. Gledaj iz njegovog ugla, oni o nekakvim satovima, transparente, poruke, vjerovatno i skandiranja kontra njega, a on istrči protiv Irske i asistira Džeki. Pa sami se namjeste da ih podjebava.
A izvini što sam te stavio u isti koš sa njima :salut:

@saltcity možeš ga gotiviti ili ne gotiviti, ali napisati da je spor graniči sa ludošću
Nad tobom sunce najljepše sja

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 29 jun 2016, 23:16

I sta bi, jel' iftario onaj.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 jun 2016, 23:39

JFH9 je napisao/la:I sta bi, jel' iftario onaj.
Cekaj dok se vrati s teravije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 30 jun 2016, 00:05

pinoglavi je napisao/la: Ma sve je ovo meni preglupo i sa jedne i sa druge strane i Vranješ je izuzetno ograničen igrač i psihički i igrački, ali ta igračka granica je daleko najbolja od svih naših igrača na desnom beku i čini ga izuzetno korisnim igračem na terenu. A to što ih podjebava je jako nezerelo i degenski, isto tako je nezrelo i degenski od njih što se upecaju i što uopšte vode tu bitku protiv njega a realnost je da će otići iz reprezentacije samo kada nalete bolji igrači. Jedini razlog što podržavam ovo ponašanje Vranješa (iako inače ne gotivim ovakvo ponašanje igrača) je to što oni vode nekakvu bitku protiv njega, protiv igrača koji uvijek daje 110% za dres reprezentacije, igrača koji je najbolji na svojoj poziciji, i na kraju krajeva ta bitka što oni vode je toliko nebitna da nisu ni svjesni. Gledaj iz njegovog ugla, oni o nekakvim satovima, transparente, poruke, vjerovatno i skandiranja kontra njega, a on istrči protiv Irske i asistira Džeki. Pa sami se namjeste da ih podjebava.

@saltcity možeš ga gotiviti ili ne gotiviti, ali napisati da je spor graniči sa ludošću
Pa da u ovoj drzavi nije situacija takva kakva jeste mislis da bi se on ovako zayebavao konstantno i provocirao.Moze mu se jer zna da nikad nece otici iz ove reprezentacije i moze radit sto mu je volja.Pa on nije imao kluba igrao je redovno za reprezentaciju kao da je igrac nekog dobrog evropskog kluba.Pa covjek je igrao godinama u reprezentaciji a isao je na probu u ispodprosjecnog Turskog kluba,pa zatim zavrsio u Ceskoj ligi gdje je isto tako bio na probi.Jel to taj kvalitet ? I ovo sto je sad u Gijonu igrao je vise njegova sreca jer im se povrijedio kapiten i nisu imali koga drugog pa je igrao Ognjen,a dok je taj igrac bio spreman Ogi je bio na klupi.Ja nemam nikakve veze sa tim Fanaticosima,nit sam kad imao nit cu kad imati ali ove provokacije shvatam kao provokacije za sve navijace i one koji vole ovu zemlju.Prvo ona famozna tetovaza(ja ne znam kako ono moze bilo ko opravdavat)a zatim ove konstantne provokacije.Pa covjek zna da mu se moze i da ce sigurno igrat jer ga ne moze niko izbacit.Daleko smo mi od neke kvalitetne reprezentacije ako nam ovakvi igraci kroje sudbinu,i yebe one koji se bore za ovu drzavu,a to su navijaci koji odvajaju svoj novac da njima daju podrsku.

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Effenberg » 30 jun 2016, 00:28

saltcity je napisao/la:Subic je glup igrac kao i Vranjes, daleko od toga da nije dobar. Zasto Gojko Cimirot se ne vrati iz paoka???
Ne pisi gluposti molim te, sta je to premijer liga, liga invalida? Pa da mozes tako pricat.

Ognjen Vranjes je izrazito spor igrac, koji ne moze napravit prodor pored bilo kojeg igraca (dobro, mozda moze protiv lihtenstajnaca ili san marinaca), voli peglat loptu dok sa istom ne zna nista osim vratit je stoperu ili golmanu. Spor, trom.
A Kadusica sumnjam da si ikad u zivotu gledao, na tv-u ako nista, al eto znas sve .
Sine sta si ti i pio i smrko?

Ovo ne moze se izvaliti kad se samo smrce.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 jun 2016, 00:30

Mozda zivi na sjeveru Norveske gdje sunce ne zalazi u ovo doba godina. Znaci, nema iftarenja. ;)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 30 jun 2016, 00:30

NebeskaSila96 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Ma sve je ovo meni preglupo i sa jedne i sa druge strane i Vranješ je izuzetno ograničen igrač i psihički i igrački, ali ta igračka granica je daleko najbolja od svih naših igrača na desnom beku i čini ga izuzetno korisnim igračem na terenu. A to što ih podjebava je jako nezerelo i degenski, isto tako je nezrelo i degenski od njih što se upecaju i što uopšte vode tu bitku protiv njega a realnost je da će otići iz reprezentacije samo kada nalete bolji igrači. Jedini razlog što podržavam ovo ponašanje Vranješa (iako inače ne gotivim ovakvo ponašanje igrača) je to što oni vode nekakvu bitku protiv njega, protiv igrača koji uvijek daje 110% za dres reprezentacije, igrača koji je najbolji na svojoj poziciji, i na kraju krajeva ta bitka što oni vode je toliko nebitna da nisu ni svjesni. Gledaj iz njegovog ugla, oni o nekakvim satovima, transparente, poruke, vjerovatno i skandiranja kontra njega, a on istrči protiv Irske i asistira Džeki. Pa sami se namjeste da ih podjebava.

Pa da u ovoj drzavi nije situacija takva kakva jeste mislis da bi se on ovako zayebavao konstantno i provocirao.Moze mu se jer zna da nikad nece otici iz ove reprezentacije i moze radit sto mu je volja.Pa on nije imao kluba igrao je redovno za reprezentaciju kao da je igrac nekog dobrog evropskog kluba.Pa covjek je igrao godinama u reprezentaciji a isao je na probu u ispodprosjecnog Turskog kluba,pa zatim zavrsio u Ceskoj ligi gdje je isto tako bio na probi.Jel to taj kvalitet ? I ovo sto je sad u Gijonu igrao je vise njegova sreca jer im se povrijedio kapiten i nisu imali koga drugog pa je igrao Ognjen,a dok je taj igrac bio spreman Ogi je bio na klupi.Ja nemam nikakve veze sa tim Fanaticosima,nit sam kad imao nit cu kad imati ali ove provokacije shvatam kao provokacije za sve navijace i one koji vole ovu zemlju.Prvo ona famozna tetovaza(ja ne znam kako ono moze bilo ko opravdavat)a zatim ove konstantne provokacije.Pa covjek zna da mu se moze i da ce sigurno igrat jer ga ne moze niko izbacit.Daleko smo mi od neke kvalitetne reprezentacije ako nam ovakvi igraci kroje sudbinu,i yebe one koji se bore za ovu drzavu,a to su navijaci koji odvajaju svoj novac da njima daju podrsku.
Odvajaju svoj novac da bi im guzica puta vidjela...cuj treba im biti zahvalan sto odu u Estoniju, nalocu se ko stoka, guze k.u..rave,izdvoje se od svih ostalih i pjevaju neke svoje pjesmice, bacaju baklje, vrijedjaju reprezentativce ako rezultat nije zadovoljavajuci u 20. minuti,itd...neka, moze im se, i mi bi, ali neka ne ocekuju da ce im neko titrati yaya zbog toga

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 jun 2016, 01:48

Ne razumijem osobe koje ga podržavaju.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 30 jun 2016, 02:01

hapuc je napisao/la:Ne razumijem osobe koje ga podržavaju.
Meni je jos fascinantnije da iste osobe tjeraju Emira Spahica,Vedada Ibisevica i jos neke igrace a da se ova izdajica brani,da je nedodirljiv.Fakat ne mogu razumjeti to nikako,ovaj Bosanski narod.Mi sto rodjeni da nas gaze i to je.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 30 jun 2016, 02:03

NebeskaSila96 je napisao/la:
hapuc je napisao/la:Ne razumijem osobe koje ga podržavaju.
Meni je jos fascinantnije da iste osobe tjeraju Emira Spahica,Vedada Ibisevica i jos neke igrace a da se ova izdajica brani,da je nedodirljiv.Fakat ne mogu razumjeti to nikako,ovaj Bosanski narod.Mi sto rodjeni da nas gaze i to je.
Pa isti taj Emir Spahić ga zove bratom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

High

Post Postao/la High » 30 jun 2016, 02:09

Gnjido olinjala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jun 2016, 02:12

High je napisao/la:Gnjido olinjala.
:urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 jun 2016, 02:12

calcio je napisao/la:
Mozda zivi na sjeveru Norveske gdje sunce ne zalazi u ovo doba godina. Znaci, nema iftarenja. ;)
Prije ce biti da je on negdje na Antarktiku sad u ovo doba godine pa i ne vidi Sunca, pa mu sve smraceno pred ocima!

Nego procita sad ovo predmetno pismo "Pozdrav Manekeni". Moglo bi se reci da imamo doduse i "navijacke manekene", puno mi se.re.mo i uzimamo za pravo svasta prigovoriti, a sami nista ne doprinosimo, osim stvaranja nekih negativnih atmosfera.

To su ti tzv. "manekeni fantastikosi". Delegati i strucnjaci, kvazi selektori! :mrgreen:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 jun 2016, 02:21

Tek sam mu sad skontao i tetovažu grba dinastije Lazarevića. :facepalm:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 30 jun 2016, 07:04

Nije jedini koji je sinoć postavio slike sa plaze eno i Dzeko Hodzic i još neko samo se nesjecam tačno koje bio ovaj treći su sinoć postavili slike na Instagramu .Samo jedna je razlika ovi ostali ispod slike nisu ništa napisali a Ognjen jeste [emoji23][emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 30 jun 2016, 13:43

Mislim da su u ovom pismu trebali izostaviti osvajače kirin kupa, dok su se jedni brckali po moru drugi su predstavljali jednu jedinu[WINKING FACE]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 03 jul 2016, 14:52

Gdje nastavlja Ogi karijeru Astana ili Gijon?

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.