edit gledam na britanskom ES

sad da vidimo tko je pao

Moderator/ica: rio_Ferdy88
nista to svi imaju isto vrijemeKingJamesMVP je napisao/la:Froome i Quintana u istom vremenu ušli u cilj, +33 sekunde zaostatka, Nibali i Valverde su još malo natrali zaostatka
Valverde +39, Nibali +42MElloo je napisao/la:nista to svi imaju isto vrijemeKingJamesMVP je napisao/la:Froome i Quintana u istom vremenu ušli u cilj, +33 sekunde zaostatka, Nibali i Valverde su još malo natrali zaostatka![]()
Morkov je pao prvi.
Ma nema veze pad se desio poslije linije 3km od cilja tako da svi imaju isto vrijeme na kraju dana.branimir85 je napisao/la:Alberta nema među pedeset
To je ocekivano, obojica su dosli na Tour da pomagnu liderima ekipa ! Sto se tice Alberta nadam se da je u cilj dosao 50 iz razloga pada, a ne zbog toga sto se lose osjecaoKingJamesMVP je napisao/la:Valverde +39, Nibali +42MElloo je napisao/la:nista to svi imaju isto vrijemeKingJamesMVP je napisao/la:Froome i Quintana u istom vremenu ušli u cilj, +33 sekunde zaostatka, Nibali i Valverde su još malo natrali zaostatka![]()
Morkov je pao prvi.
Kao što je jedan pjesnik rekao, kad su ga pitali kako zna koja je knjiga dobra,on je rekao kad pročitaš tisuću knjiga znat ćešrefikSabanadzovic je napisao/la:Pozz svm ljubiteljima biciklizma,volio bih da neko objasni kako se racuna generalni plasman pojedinacno???evo Tour de France konkretno,znam da se sabira ukupno vrijeme svakog bicikliste pojedinacno,al kako je moguce da je Cavendish pobijedio u prvoj etapi sa vremenom 04h 14' 05'' a u generalnom plasmanu je prvi sa vremenom 04h 13' 55''-razlika je 10 sekundi a samo je jedna etpa vozena,to mi nije jasno,ako ima neko strucan da to objasni,da li ima neki poseban sistem bodovanja ili sta,hvala
Postoje sekunde bonifikacije na cilju, tako je Cavendish pobjedom dobio - 10 sekundi na svoje vrijeme, Kittel -6 i Sagan -4refikSabanadzovic je napisao/la:Pozz svm ljubiteljima biciklizma,volio bih da neko objasni kako se racuna generalni plasman pojedinacno???evo Tour de France konkretno,znam da se sabira ukupno vrijeme svakog bicikliste pojedinacno,al kako je moguce da je Cavendish pobijedio u prvoj etapi sa vremenom 04h 14' 05'' a u generalnom plasmanu je prvi sa vremenom 04h 13' 55''-razlika je 10 sekundi a samo je jedna etpa vozena,to mi nije jasno,ako ima neko strucan da to objasni,da li ima neki poseban sistem bodovanja ili sta,hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.