FK Radnički Lukavac

Manijakdolopate
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 jul 2016, 03:44

Zoom088 je napisao/la:Treba vratiti Edina Junuzovica iz Slobodinih juniora i Rikinog Armana. Svi oni sad mogu dati ruke.

Sto se Almisa Kasumovica tice, gledati da ga se zadrzi po svaku cijenu. Ali ako u njegovo ime i dalje pregovara otac od rahtmetli Mineta, onda od toga nema nista. Covjek mi je u par navrata otvoreno rekao da ne voli Radnicki i da ce gledati da Almis nikada ne igra u Radnickom osim ako nema gdje drugo.
Znam da se "vrtis" oko kluba i znamo se.
Odma se primijeti ko je informisan.
Ja u zivotu nisam vidio covjeka koji nije iz Lukavca a da toliko voli Radnicki.
Nikad nije ni slovo laži napisao i ovaj forum nek bude sretan što te ima.
Sretno na dalekom radu i da nam se ubrzo vratiš u Sodu.

Sportimo
Kontakt:

Post Postao/la Sportimo » 03 jul 2016, 07:30

Ma ako nista dobro bi bilo napraviti ekipu,od momaka koji imalo vole Radnicki...pa cak i stati vise na rep onima koji kvare ugled,ime Radnickog...lijepo je vidjeti momke iz Tesnja...skolovani,pametni,ali najvaznije momci koji vole klub prihvatili se rada u klubu...napisao sam gore,ganja ti igrace koji mogu pruziti nesto Tarika D.,Kasumovice,Jusufovice,Gigu,malog Kuduzovica,Imamovica (Edinog),Misija neka brani,i to dodati Kuduza Elku,Eldo,Jaganjca vratiti,pojacati odbranu sa iskusnim stoperom,a jos kada bi dodali i Jareta i Pemu,ekipa za respekta...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 jul 2016, 10:33

Brigada89 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Ipak Derdemez nije na probi.
Takođe za Slobodine juniore igraju dva lukavčana a to su Elmedin Kasumović i Etir Al Amili, nije isključeno da i tu nešto bude.
Iraola kralju moj,smatram te za jednog od jacih i ozbiljnih forumasa,koji itekako prate situacije,ali gdje ces ovo sto se tice Etira hahaha..
Šta fali Etiru :lol:
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 03 jul 2016, 12:50

Iraola je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:Ipak Derdemez nije na probi.
Takođe za Slobodine juniore igraju dva lukavčana a to su Elmedin Kasumović i Etir Al Amili, nije isključeno da i tu nešto bude.
Iraola kralju moj,smatram te za jednog od jacih i ozbiljnih forumasa,koji itekako prate situacije,ali gdje ces ovo sto se tice Etira hahaha..
Šta fali Etiru :lol:
Nemoj da krenemo nabrajati :lol: :lol: :lol:

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 jul 2016, 12:56

Nemoj da te iznenadi ako ga vidiš na travnjaku Jošika :lol: :lol: .
Ja gore navedoh Elmedina Kaumovića (17 godina) međutim ima u Slobodinim juniorima Adnan Kasumović (19 čini mi se) on bi još bolje došao.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 jul 2016, 14:38

Je! nam ono opet travnjak izgorio?! jbm ga,dzaba bunar, izvor i sve to, opet cemo imati najgori teren u ligi

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 jul 2016, 14:46

studeni je napisao/la:Je! nam ono opet travnjak izgorio?! jbm ga,dzaba bunar, izvor i sve to, opet cemo imati najgori teren u ligi
Na mjestima..Džaba je zidovima i drvima pričat..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 03 jul 2016, 15:15

Ma nije izgorio, to je vrsta trave koja pozuti u julu i augustu i tako ostane do oktobra....Vjerovatno su pogresno sjeme kupili...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 jul 2016, 15:33

sodaacm je napisao/la:Ma nije izgorio, to je vrsta trave koja pozuti u julu i augustu i tako ostane do oktobra....Vjerovatno su pogresno sjeme kupili...
najvjerovatnije da je to, jedinstvena sorta trave :)
Da nam Messi dodje, na onakvoj livadi nebi nista pokazao. uzas

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 jul 2016, 15:38

I prije zaljevanja treba posijat al šta ćeš svako kaže nije moje da zaljevam travu

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 jul 2016, 15:43

Iraola je napisao/la:I prije zaljevanja treba posijat al šta ćeš svako kaže nije moje da zaljevam travu
ma ako ne znaju neka nadju nekog ko moze i zna rijesiti pitanje terena. nema se novca za komplet rekonstrukciju terena, al se moze barem trava ojacat. znam da su se i igraci zalili na teren, jednostavno je bio katastrofa vecim dijelom sezone.

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 03 jul 2016, 17:50

Otići ću ja da volontiram na Jošik da zaljevam travu,nikakav problem,nek mi daju onu kosilicu da se vozam da kosim svake sedmice,jer je očigledno i pomoću nje im mrsko raditi,nek mi daju te sve uslove, za DŽ ću da radim RADO! .. Neka kupe boje da ofarbam zidove i ogradu... sve za Radnički :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 jul 2016, 18:32

Bunar iza gola je propao. Nema od njega nista. Ne bukvalno propao, ali nema dovoljan kapacitet. Ne mogu da vjerujem da je na Josiku onaj koji je busio bunar ubo mjesto na kojem nema vode.

Ima drugi bunar, pored zapadne tribine, odmah ispod stepenica. Sve sto treba je da se prebaci pumpa s onog bunara iza gola na taj bunar i rijesen problem. Investicija od maksimalno 500 KM. U medjuvremenu se moze koristiti ona pumpa-kompresor i zaljevati teren. Ali navece!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 jul 2016, 23:22

Brigada89 je napisao/la:Otići ću ja da volontiram na Jošik da zaljevam travu,nikakav problem,nek mi daju onu kosilicu da se vozam da kosim svake sedmice,jer je očigledno i pomoću nje im mrsko raditi,nek mi daju te sve uslove, za DŽ ću da radim RADO! .. Neka kupe boje da ofarbam zidove i ogradu... sve za Radnički :D
Bio sam istog mišljenja na kraju sezone. To što si nabrojao + počupati travu oko tribina + počistiti tribine prije i poslije utakmice + mnogo mnogo drugih stvari. Pa može se napraviti neka akcija, što da ne ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 jul 2016, 00:07

Koliko sam ja shvatio Hasan Mara ce kao clan UO biti zaduzen za infrastrukturu. Taj covje zlata vrijedi i zna mnogo toga. Medjutim, na odrzavanju kompletnog kompleksa Josik trenutno radi samo jedan radnik (ne znam jel' se nesto u medjuvremenu promijenilo) i fizicki je nemoguce da on to sve pokrije. Dakle svaka pomoc mu je dobrodosla. Siouxi su u vise navrata organizovali akcije ciscenja i uredjenje stadiona, ali to sve nije dovoljno da bi se kompletna situacija poboljsala.

Ograda oko glavnog terena je kao babin zub - truHla i dotrajala. Nije potrebna neka snaga pa da se ograda polomi, savije i napravi neupotrebljivom. Tribine izmedju istoka i juga su nakon poplava 2014 su deformisane i ispucale. Neko je napravio odovod s Kacare direktno prema stadionu, odnosno tom dijelu tribina i to je glavni razlog stanja te tribine. Takodjer, dio terena kod korner zastavice na tom dijelu je izdignut upravo zbog toga.

Zapadna tribina se jos nekako drzi, ali i tome ce stati u kraj narkomani i alkoholicari koji noci provode na toj tribini, a nakon sto se "urokaju" odvaljuju stolice i tako polako unistavaju i Zapad.

Nekada je "RAD" odrzavao teren i stadion, danas to vise ne rade. Bez privatizacije nema spasa stadionu i kompleksu "Josik", jer Opcina nikad nece izdvojiti milion KM koliko je objektivno potrebno da se sve dovede u red i da stadion bude stadionom. U ovaj iznos ubrajam rekonstrukciju pomocnog terena gdje bi trebali biti tereni s vjestackom travom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 jul 2016, 11:03

Jare na izlaznim vratima Budućnosti :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

LukavacLive
Kontakt:

Post Postao/la LukavacLive » 04 jul 2016, 12:45

Valjda nađe naša ulazna vrata u Radnički. :tokralju: :tokralju:

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 04 jul 2016, 13:07

Iraola je napisao/la:
Brigada89 je napisao/la:Otići ću ja da volontiram na Jošik da zaljevam travu,nikakav problem,nek mi daju onu kosilicu da se vozam da kosim svake sedmice,jer je očigledno i pomoću nje im mrsko raditi,nek mi daju te sve uslove, za DŽ ću da radim RADO! .. Neka kupe boje da ofarbam zidove i ogradu... sve za Radnički :D
Bio sam istog mišljenja na kraju sezone. To što si nabrojao + počupati travu oko tribina + počistiti tribine prije i poslije utakmice + mnogo mnogo drugih stvari. Pa može se napraviti neka akcija, što da ne ?
Ja sam za bilo kakvu akciju da se barem malo pomogne klubu,što da ne,svi znamo da u klubu onaj ko je zadužen za održavanje i nije u nekoj snazi i spremi da sad to na nekom nivou bude,tako da omladine i sposobnih ljudi,koji znaju nešto raditi itekako bi dobro došlo,iskreno nisam nikakav zanatlija ali fizički posao itekako mogu raditi,tako da mogu se tu naći i ljudi koji imaju neki zanat,otprilike kao što je zlaja rekao za ograde,nek se nađe neko dobrovoljno ko bi to radio(varioc ili tako nešto,ko makar zna držati tu spravu,mašinu kako god),a vjerujem da će i klub prepoznati želju ljudi i da vide da hoćemo napredak tako da vjerujem da njihova pomoć (bilo finansijska ili neka druga) neće izostati,ko god želi da pokušamo takvu akciju osmisliti i pozvati ljude možemo na neki način razmjeniti brojeve mobitela,ili putem neke društvene mreže

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 jul 2016, 13:30

Slažem se u potpunosti trebalo bi nešto pokrenuti i to što prije.

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 04 jul 2016, 16:43

Brigada89 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:
Ja sam za bilo kakvu akciju da se barem malo pomogne klubu,što da ne,svi znamo da u klubu onaj ko je zadužen za održavanje i nije u nekoj snazi i spremi da sad to na nekom nivou bude,tako da omladine i sposobnih ljudi,koji znaju nešto raditi itekako bi dobro došlo,iskreno nisam nikakav zanatlija ali fizički posao itekako mogu raditi,tako da mogu se tu naći i ljudi koji imaju neki zanat,otprilike kao što je zlaja rekao za ograde,nek se nađe neko dobrovoljno ko bi to radio(varioc ili tako nešto,ko makar zna držati tu spravu,mašinu kako god),a vjerujem da će i klub prepoznati želju ljudi i da vide da hoćemo napredak tako da vjerujem da njihova pomoć (bilo finansijska ili neka druga) neće izostati,ko god želi da pokušamo takvu akciju osmisliti i pozvati ljude možemo na neki način razmjeniti brojeve mobitela,ili putem neke društvene mreže

Evo od mene aparat za varenje i elektrode i plus ja bi povario to ....hajde organizujte se...malo farbe da se i ograda ofarba.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.