Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vec cetiri pojacanja. Nema razloga za brigu. Ode Can u polufinale. Steta.
Kocka je bačena
- donCorleone1892
- Kontakt:
Mirror prenosi da se natezemo sa Evertonom oko Alexa Witsela
Can se i nije nesto naigrao na ovom Euru ne znam da li je upisao nastup uopce..

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Klopp zasad radi odlican posao dovodi ono sto nam je potrebno kolko je to moguce imam neki osjecaj da Klopp cilja daleko u EPL ove sezone.Stvorio je kolku toliku sirinu na svim pozicijama osim na bekovskim pozicijama.Nadam se da ce Klopp uspjeti dovesti Dahouda i neko krilo tipa Moura(Postoji li imalo sanse da dovedemo Lucasa Mouru,dal se uopste povezujemo sa njim dal zna iko).Ne znam zasto ovi nasi ne krenu po Krula a onu ublehu nek otjeraju neka ga poklonu nekome.
he's back

he's back

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Cilvela ili Hector su sada prioriteti. Allen rreba ostati u ekipi. Mislim da je tek sada sazrio kao igrac. Nije bitno sto Can ne igra i bolje je nego da bude tu od starta da se uklopi u treninge za novu sezonu. Danas su vec treninzi poceli.
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam zasto, ali mislim da bi Balo mogao ostati i da ce Klopp pokusati da izvuce njegov maksimum.
Ja se iskreno nadam da ce Hector doci, veoma kvalitetan bek. Bas potkovan igrac. Švaboooo.
Ja se iskreno nadam da ce Hector doci, veoma kvalitetan bek. Bas potkovan igrac. Švaboooo.

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Staridž, Origi, Benteke, Baloteli, Ings, šta je s napadačima ccc... 

Idu i Balotelli i Benteke, samo je pitanje vremena za Bentekea, odnosno dovoljno naivnog kluba za Balotellija.
Ako ne dodju ni Zielinski ni Dahoud, Allen bi mogao ostati. Usput cijena mu je porasla na 14mil. Sve mi se cini da bi Dahoud ipak i mogao doci. Iako tvrde da nece ici, malo su blazi sa izjavama. Mozda i popuste
Ako ne dodju ni Zielinski ni Dahoud, Allen bi mogao ostati. Usput cijena mu je porasla na 14mil. Sve mi se cini da bi Dahoud ipak i mogao doci. Iako tvrde da nece ici, malo su blazi sa izjavama. Mozda i popuste
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
iako ne vjerujem baš da se povuzejmo, al to je baš igrač koji nam falidonCorleone1892 je napisao/la:Mirror prenosi da se natezemo sa Evertonom oko Alexa Witsela![]()
Walk on, with hope in your hearts.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
United Ibru dovede, ali zato mi imamo Balu. 

Svaka im cast i jeste igrac za njih, nekog onakvog ni blizu liverpoola ne bi volio.OTNYS_YNWA je napisao/la:United Ibru dovede, ali zato mi imamo Balu.
Mene nije strah manchestera s mourinhom i ibrom sve sto oni rade je mac sa dvije ostrice, vrlo lako bi mogli imati sezonu kao sto je chelsea imao sad sa mourinhom, ali ako ga krene onda nas treba biti srah....
You are someone else I am still right here
Evo ovi prenose da bi Everton trebao potpisat Matu, možda će ohladit od Witsela ako ga dovedu 

Ja sam ubijedjen da ćemo klepiti Dahouda. Počeo je lajkati Kloppove slike i EPL...
A opet se povezujemo sa Mourom. Uz Manea, s njim bi riješili krila.
Problemi sa Zielinskim, zigu nas Udinese, ali mi i nije zao ako dolazi Dahoud. I da, mislim da ce Allen ipak ostati.
A opet se povezujemo sa Mourom. Uz Manea, s njim bi riješili krila.
Problemi sa Zielinskim, zigu nas Udinese, ali mi i nije zao ako dolazi Dahoud. I da, mislim da ce Allen ipak ostati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
To za Witsela je pisao Mirror, a koliko sam upratio, jos nista nisu pogodili. Uostalom, Mata i Witsel igraju potpuno razlicite pozicije
Uglavnom, mete su Zielinski i Dahoud, ako neko od njih ne dodje, najvjerovatnije ostaje Allen. Chillwel za lijevog beka, alternativa Robertson(cini mi se) iz Hulla. Hectora ne bih iskljucivao iskljucivo jer se ranije povezivao s nama, iako se sada tvrdi da nismo zainteresovani, a ne znam zasto neko ne bi bio zainteresovan za njega.
Izgleda da Klopp vjeruje da Moreno moze jos napredovati, tek mu 23, i svidja mu se njegova brzina, agresivnost i sirina koju daje u napadu. Tako da zeli mladog Chillwela koji je valjda veliki talenat, da bude konkurencija kako Moreno ne bi imao sigurno mjesto u prvih XI.
Sve ostalo sto se pominje su medijske bombe i ne treba ih uzeti za ozbiljno dok neko od relevantnih (Paul Joyce, Neil Jones, Pearce, Bascombe, AnfieldHQ, Jay Riley, Musker) ne potvrde. Samo ako nesto objavi BBC, Sky Sport ili slican medij, ne znaci da je istina. Provjerite da nije u rubrici Transfer Talk, Other Media i sl. te ko je autor teksta
Uglavnom, mete su Zielinski i Dahoud, ako neko od njih ne dodje, najvjerovatnije ostaje Allen. Chillwel za lijevog beka, alternativa Robertson(cini mi se) iz Hulla. Hectora ne bih iskljucivao iskljucivo jer se ranije povezivao s nama, iako se sada tvrdi da nismo zainteresovani, a ne znam zasto neko ne bi bio zainteresovan za njega.
Izgleda da Klopp vjeruje da Moreno moze jos napredovati, tek mu 23, i svidja mu se njegova brzina, agresivnost i sirina koju daje u napadu. Tako da zeli mladog Chillwela koji je valjda veliki talenat, da bude konkurencija kako Moreno ne bi imao sigurno mjesto u prvih XI.
Sve ostalo sto se pominje su medijske bombe i ne treba ih uzeti za ozbiljno dok neko od relevantnih (Paul Joyce, Neil Jones, Pearce, Bascombe, AnfieldHQ, Jay Riley, Musker) ne potvrde. Samo ako nesto objavi BBC, Sky Sport ili slican medij, ne znaci da je istina. Provjerite da nije u rubrici Transfer Talk, Other Media i sl. te ko je autor teksta
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ovo bi baš valjalo.Crystal Palace have submitted a bid of £27m that could rise to £31.5m for Liverpool's Christian Benteke. [Guardian]
ruben neves forsira transfer iz porta,kazu da bi cijena bila 20 mil e ?
Nema šanse za 20 milki. Ja koliko znam njegova klauzula je 50+ miliona a Portu se ne žuri sa prodajom.Torres_9 je napisao/la:ruben neves forsira transfer iz porta,kazu da bi cijena bila 20 mil e ?
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma daaj uzimaj pare ako je istina, dodati jos 20m i imas kvalitetnog veznjakaFinn je napisao/la:Ovo bi baš valjalo.Crystal Palace have submitted a bid of £27m that could rise to £31.5m for Liverpool's Christian Benteke. [Guardian]

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Pare za veznjaka su spremne svakako,ja bi dodao za Moratu ili Mouru.donCorleone1892 je napisao/la:Ma daaj uzimaj pare ako je istina, dodati jos 20m i imas kvalitetnog veznjakaFinn je napisao/la:Ovo bi baš valjalo.Crystal Palace have submitted a bid of £27m that could rise to £31.5m for Liverpool's Christian Benteke. [Guardian]
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kakav je Klopp pregovaravač, svaka čast čovjeku. Prije par godina za igrača poput Bentekea bi jedva dočekali ponudu od 15 miliona i to je to. Međutim, Klopp je odlučio da nema više cile mile s Liverpoolom. Prvo je napravio statement sa Teixeirom iz Ukrajine, ljudi tražili 38 miliona za njega, halo. Sada s Bentekeom i sa mladim Canosom koji je na izlaznim vratima. Momčić nema 18 godina i on hoće 10k sedmično, halo čovječe znaš li ti koje su to pare.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpul je nocas prihvatio ponudu 2,5 miliona funti za Canosa od Norvica. Stizu pare sfizu pare bice pojacanja 

Kocka je bačena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.