Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
co'jk truhno, on je zivotom pogrijesio kad je potpisao za Chelsea vala nije mi ga ni zao, lik mogao birati u kom klubu da igra i gledaj sad kad na kraju zavrsi u Aston Villa 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ma Begovic je prosjecan golman; Mislim da su Buric i Sehic bolji od njega puno a kamoli neke sto se spiminju odje. On se nasao nekako u engleskoj rpeko kanade i to je to..refleksi nula, niske lopte covo umjesto da izbaci nogama on se spusta da je rukama blokira a ide mu tik do noge i dok se spusti ona je vec dvije sekunde iza njega itd, itd..izlazenje za nula, visoke lopte nula..jedino zbog dosta velikog tijela zauzme prostor i ako neko puca visoke lpopte po strani oko ramena mu itd on ih skrene u korner i to je to...
- JavierBosnia
- Kontakt:
E svako se vala i registruje na forum..MaliKonan je napisao/la:Ma Begovic je prosjecan golman; Mislim da su Buric i Sehic bolji od njega puno a kamoli neke sto se spiminju odje. On se nasao nekako u engleskoj rpeko kanade i to je to..refleksi nula, niske lopte covo umjesto da izbaci nogama on se spusta da je rukama blokira a ide mu tik do noge i dok se spusti ona je vec dvije sekunde iza njega itd, itd..izlazenje za nula, visoke lopte nula..jedino zbog dosta velikog tijela zauzme prostor i ako neko puca visoke lpopte po strani oko ramena mu itd on ih skrene u korner i to je to...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ugini mongoloidu.MaliKonan je napisao/la:Ma Begovic je prosjecan golman; Mislim da su Buric i Sehic bolji od njega puno a kamoli neke sto se spiminju odje. On se nasao nekako u engleskoj rpeko kanade i to je to..refleksi nula, niske lopte covo umjesto da izbaci nogama on se spusta da je rukama blokira a ide mu tik do noge i dok se spusti ona je vec dvije sekunde iza njega itd, itd..izlazenje za nula, visoke lopte nula..jedino zbog dosta velikog tijela zauzme prostor i ako neko puca visoke lpopte po strani oko ramena mu itd on ih skrene u korner i to je to...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- MocMahale444
Konane mali, vidi ima dosta stvari koje su tacne ali brate dragi ako je bas takav kako ti mislis, sta je onda Chealsea vidio u njemu I ostali koji su ga zelili dovesti u svoj tim?
Oslabio jeste kako je presao u Chealsea izgubio samopouzdanje, nego nije toliko loš.
Oslabio jeste kako je presao u Chealsea izgubio samopouzdanje, nego nije toliko loš.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:Konane mali, vidi ima dosta stvari koje su tacne ali brate dragi ako je bas takav kako ti mislis, sta je onda Chealsea vidio u njemu I ostali koji su ga zelili dovesti u svoj tim?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ti zasluzujes odgovor a ne kao neki maloumni; Jednostavno u jedno vrijeme nije bio los ali samo kao OK zamjena za Curtois-a i to je to..dok je Curtois bio povrijedjen koliko je Begovic tekmi napravio 'veliku' razliku? Ja se ne sjecam nijedne. I znam da je Chelsea igrao slabo itd ali ipak, odlican golman mora da pravi razliku a ne samo odbijati nesto sto ide u njegovo tijeo ili dosta blizu tijela..treba tu korak pa refleks, pa izlet, pa visoke lopte itd itd..jednostavno on to nema..on je jos uvijek Ok golman ali ne kako ga neki nasi predstavljaju (lako je uvdjeti jer je nas zato i rade to) ali brate j streperim kad je on na golu nase repke. Turska lga je mozda ok za njega jer oni cesto uzimaju igrace kojim j eopao kvalitet ili su skoro prestanka pro igranja.MocMahale444 je napisao/la:Konane mali, vidi ima dosta stvari koje su tacne ali brate dragi ako je bas takav kako ti mislis, sta je onda Chealsea vidio u njemu I ostali koji su ga zelili dovesti u svoj tim?
A kakvu je to razliku Curtois pravio kad se vratio na gol ?
U velikoj mjeri forma golmana zavisi od forme ekipe i odbrane ispred njega.Conan jeste u pravu kada kaže da Asmir ne spada u neke top 5-10 golmane i to je zaista tako,,ali nije ni baš za turske lige.Beg je veoma solidan golman koji treba redovno da brani.U Stouku je zaista branio vrhunski ,on lično im je donio masu bodova,međutim poslije je zaista pao u formi.Malo je glupo sada tražiti njegove vrhunske intervencije ,jer se obično svi sjećaju kikseva...npr.protiv Sitija je imao vrhunsku partiju,Agueru je skidao moguće i nemoguće i opet primio 3 komada ili više i ne sjećam se.Takođe kiksevi protiv Kipra,Belgije(lopta kroz ruke) zadnji protiv Liverpula kada Bentekeu stavi loptu na glavu...sve je to ono što mu ne ide u prilog.Begu treba neki srednji klub gdje će da brani samim tim i forma dolazi na svoje..
Kakav zivotni promasaj moras biti da ti nije mrsko godinama registrovati stotine nickova da bi pljuvao sve Bh sportiste.
Tuzno je to, zaista.
U pocetku te nisam kontao, pa si me nervirao, sada te zalim i nista drugo. Ja se ozenio, preselio, dijete dobio, dijete prohodalo... Ti i dalje mlatis praznu slamu, jedno te isto vrtis u krug. Samo se igraci koje si pljuvao penzionisali, sad deres Musu i djecake, ti ces ostati slineci po tastaturi i kad oni karijere budu zavrsavali.
Tuzno je to, zaista.
U pocetku te nisam kontao, pa si me nervirao, sada te zalim i nista drugo. Ja se ozenio, preselio, dijete dobio, dijete prohodalo... Ti i dalje mlatis praznu slamu, jedno te isto vrtis u krug. Samo se igraci koje si pljuvao penzionisali, sad deres Musu i djecake, ti ces ostati slineci po tastaturi i kad oni karijere budu zavrsavali.
bega je sa 28 godina postao rezervni golman broj 2.za godinu dana ce napuniti 30,svasta se tu moze desiti.ne sjecam se bas puno golmana,koji su poslje godinu dana grijanja klupe vratili karijeru na stari nivo.bega je jedan od onih golmana,koji brane sve sta se mora braniti,ali nekih spektakularnih obrana kod njih ipak ne vidjamo.rekao bih da je dosta nesiguran kad napusti crtu,puno golova je znao primiti,sa izletima u prazno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
De ako neko nadje acestream u HDu nek postavi link danas protiv Rapida u 18h
Prvo poluvrijeme dosta slab, valjda se u drugom popravi.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
U drugom neće igrati, tek je prva prijateljska.JFH9 je napisao/la:Prvo poluvrijeme dosta slab, valjda se u drugom popravi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Na osnovu pregleda- los i nesiguran.
Pred potpisom za Everton. Tačno?
Ako jeste extra vijest
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako jeste extra vijest
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vec kad je krajem prosle godine bilo jasno da Howard odlazi u MLS, govorim da bi najbolje bilo da ode u Everton.
Imaju odlicne skaute, dokazanog trenera, nove vlasnike a i pokupili su sportskog direktora iz Leicestera.
Imaju odlicne skaute, dokazanog trenera, nove vlasnike a i pokupili su sportskog direktora iz Leicestera.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 jul 2016, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema od toga nista. 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pojavile su se price stranih medija da ide, jer Lopez dolazi. ne znam sta ce ona Courtoa, Amelia i Lopez nema mjesta za njega definitivno.Goalgetter je napisao/la:Nema od toga nista.
Slobodno mjesto se otvara jedino u Evertonu, City takodjer dovodi izgleda golmana nisu nesto zadovoljni sa Hartom, ali Beg mislim da nema sanse tu..
Ako predje u everton pod uvjetom da ne planiraju nista ozbiljno sa roblesom, to bi bio fenomenalan izbor. Mislim da je to klub za njega idealan. Everton i liverpul su najidealniji klubovi po meni za njega s tim da u liverpul nema sanse da ce otici tako da je everton super izbor. Jest da su u krizi bili prethodne sezone ali to je ipak everton, vratit ce se oni brzo u vrh i vjerujem i naredne sezone biti u gornjem dijelu tabele, izmedju sestog i desetog mjesta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anoniman, Beduin, DjaniTarik, emir79, galia95, Google Adsense [Bot], iluzija, invincible1921, JackW, Ledara, Micron, Proximic, Shogun, signalidunapark, tuzlanskinacin i 99 gostiju.