1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: 1/4 finale-sve tekme

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Logično Bayernov igrač MOTM 
Al kakva elegancija prilikom izvođenja PK Kimmicha strašno.

Al kakva elegancija prilikom izvođenja PK Kimmicha strašno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svabe jednom u 100 godina ovako ocajno pucaju penale, i kad uprkos tome ti uspijes jos gore pucati, nisi nista drugo ni zasluzio nego ispadanje.
Inace utakmica dosta losa, ruzna. Svabe preoprezni i u grcu, a Talijani nemaju kvalitete jednostavno. Na kraju najrealnije da se rjesavalo na penale.
Inace utakmica dosta losa, ruzna. Svabe preoprezni i u grcu, a Talijani nemaju kvalitete jednostavno. Na kraju najrealnije da se rjesavalo na penale.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Odlican mec, svabe su poslije vodstva mogli hladno zavrsit partiju, ali su cuvali rezultat , te im se to moglo odbit od glavu, da je Italija prosla ne bi bilo nezasluzeno.
Kao sto neko rece mentalna barijera je prohakana, stoji da Talijani ne leze Njemcima, ali ovo je nesto sto ce promjeniti tok historije u duelima ove dvije repke.
BRAVOOO SVABEEEEEEEEE

Kao sto neko rece mentalna barijera je prohakana, stoji da Talijani ne leze Njemcima, ali ovo je nesto sto ce promjeniti tok historije u duelima ove dvije repke.
BRAVOOO SVABEEEEEEEEE

FC Bayern !!!!!
Ovo je ona vrsta utakmice iza koje se kaže da je šteta što je jedan protivnik morao ispasti
utakmica dostojna finala, finale prije finala
do penala su se ganjali i takticki lomili jedni druge, a na kraju cak i na penelima drama neviđena
....mislim, šteta što su se ovako rano sastale Njemačka i Italija, ali to treba zahvaliti idiotima koji su smislili ova nova retardirana pravila gdje i treci ide dalje - jer donji dio kostura je brutalan.
Ali Zaza i onaj njegov penal je potez veceri
još ga Conte uvede namjerno zbog penala 

Ali Zaza i onaj njegov penal je potez veceri

Kakav osmijeh Lowa nakon Kimmichovog penala, vidi se da mu dosta vjeruje 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cim mu Pep vjeruje nuzno slijedi da mu i Low vjeruje.harden je napisao/la:Kakav osmijeh Lowa nakon Kimmichovog penala, vidi se da mu dosta vjeruje
Šteta samo što ne kopira i Tuchela tako da vjeruje igraču kojem i Tuchel vjeruje ..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Preoptimistično. Niko nije uvalio švabama gol na EP i sad će talijani 2.Besic je napisao/la:2-0 Za Italiju citirajte me sutra.
I to samo zbog trenera.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
akisarajevo92 je napisao/la:E moj Zaza![]()

cirkus
Mada ni Pelle, a ni Švajni ne zaostaju puno za Zazom

Ma brt ovo je bio jinxi uspio jeMakanaky je napisao/la:Preoptimistično. Niko nije uvalio švabama gol na EP i sad će talijani 2.Besic je napisao/la:2-0 Za Italiju citirajte me sutra.
I to samo zbog trenera.

To kao ono u fazonu: "Joj kud me nadje!" ???Kaunas je napisao/la:Boateng ko da je Serifa cuo bokte sta je ono bilo
Al haj drago mi je zbog Gigija

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Da i kod njegovog i Draxlerovog penala ga prikazase i vidi se da se bas iskreno raduje. Mladi su to momci.harden je napisao/la:Kakav osmijeh Lowa nakon Kimmichovog penala, vidi se da mu dosta vjeruje

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- akisarajevo92
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Eto zamisli kako je meni ovdje među njima. Bahatost na nekom über nivou. Doduše, imali su razloga za optimizam zbog objektivno veće kvalitete u ekipi, ali priče o 5:0, 6:1 i sl. su splahnule već nakon prvih 20 minuta utakmice. Sreća pa sam bio na teraviji tokom penala. Ko bi ih trpio.Pogba je napisao/la: Objektivni Nijemci.Bahatost tog naroda se morala prenijeti na našu dijasporu nažalost. Bar se nadam da su ovo dijasporci ili da imaju neke konekcije s Njemačkom.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
akisarajevo92 je napisao/la:![]()

Talijani sutali penale po sredini a cim su birali stranu fulili su a na forumu se prica kako je Njemacka lose pucala kako nije zasluzeno hahah
Et da nisam gledo tekmu svasta se moze pomislit
Et da nisam gledo tekmu svasta se moze pomislit

To si apsolutno u pravu. Znam to i sa kladionice. Prije ce ti fuliti penal Messi i CR7 nego neki tam iz malezijske 3. lige kad ti treba da ne padne go. Levatima ne smeta ni sto je teren oranica ma nista, a ovi imaju kobejagi pritisak. Sine kakav crni pritisak imaju kad kasiraju po 10 miliona mjesecno, zanima me samo?topnik1 je napisao/la:Mislim da postoji neko pravilo nepisano koje glasi što je reprezentacija/klub/igrač poznatiji popularniji to je lošiji izvođač penala. Hebo te kad gledam neke šklj ekipe, to se gotovo da ne maša penal, a vidi ovo

Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.