Bravo lavovi, bravo!!!
Apsolutno zasluzeno trijumf iako se do istog doslo sa mnogo muke.
Takticki odigrano na veoma visokom nivou, snage nije nedostajalo svih 120 minuta, momci su trcali kao da im zivot visi o koncu, sve pohvale.
Penali su lutrija ali i igra zivaca. Iskustvo je trebalo presuditi no na kraju mozemo reci da je presudila hrabrost i odvaznost.
Od Schweinija sam najmanje ocekivao da ce promasiti penal s obzirom da ima toliko teskih i velikih utakmica u nogama, da se naucio nositi sa ovakvim pritiskom, ali je hrabrost opet zakazala kao i one 2012-e.
Za Mullera sam znao da ce promasiti, barem sam imao takav osjecaj. Igra veoma lose prvenstvo, ali mu na borbi i zalaganju ne moze niko prigovoriti. Na tom polju je jedan od najboljih.
Kimmich!
Sto se Italijana tice, drago mi je sto su ispali samo zbog onog razvlacenja zadnjih 10 minuta, iako su bili u egalu i iako su znali da im eventualni gol donosi polfinale te promasenog penala Zaze.
Ubacujes covjeka u zadnjim sekundama da izvede penal, nezagrijan, nemotivisan, nezainteresovan.
PS: steta zbog Hummelsa jer sa njim bih bio siguran da ce Nijemci opet sacuvati mrezu, kazem opet jer smatram da iz igre nece primiti gol na ovom prvestvu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!