Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Del Potro ispustio po brejk prednosti i u 2. i u 3. setu i sada je na pragu poraza 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
koje sranje od turnira,Del Potro se pozali da je mrak i prekinuse mec,a svima ostalim nije mrak,da nije smijesno bilo bi zalosno,a Poille bi glat uzeo cetvrti set jer je igrao fantasticno,a Bgm sutra je pitanje..........
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Neki ovdje guraju Federera kao prvog favorita nakon ispadanja najveceg.
Ima li neko da smije opkladu da Roger nece osvojiti?

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Re: RE: Re: Grand Slam
I ja mislim da nije najveci favorit al bih se ipak kladioAnkleBreaker je napisao/la:Neki ovdje guraju Federera kao prvog favorita nakon ispadanja najveceg.![]()

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Ako hoces u avatar ili potpis, da se malo igramo?VGS je napisao/la:I ja mislim da nije najveci favorit al bih se ipak kladioAnkleBreaker je napisao/la:Neki ovdje guraju Federera kao prvog favorita nakon ispadanja najveceg.![]()

Znaci ja kazem da nece osvojiti, a ti da hoce.

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Avatar + potpis mjesec dana, dogovoreno? 

@VGS
Realno druze, imas male sanse dobiti opkladu jer je logicno da je bolje kladiti se da nece osvojiti
Nije samo Roger nego i svaki drugi igrac.
Realno druze, imas male sanse dobiti opkladu jer je logicno da je bolje kladiti se da nece osvojiti

Nije samo Roger nego i svaki drugi igrac.
Znam jarane ali vakat je da se Roger baci na centralnom terenu nakon zavrsetka meca i digne trofej sa suzama u ocima 

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Done deal.VGS je napisao/la:Avatar + potpis mjesec dana, dogovoreno?
Bas si to pozelio vidjeti ga uplakanog?VGS je napisao/la:Znam jarane ali vakat je da se Roger baci na centralnom terenu nakon zavrsetka meca i digne trofej sa suzama u ocima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hahahaha, dobra slika.bodi123 je napisao/la:Nije dugo cmizdrio![]()
Najjace mi je bilo kad je, nakon velike borbe, dobio Roddicka u finalu Wimbledona i da bi utjesio Roddicka (koji je bio bas sjeban jer mu je malo falilo) kaze mu da nije strasno i da je i on isto tako izgubio prosle godine

Poslije tog meca mi je postao jos mrzi nego prije

[youtube][/youtube]
Pokusao utjesit covjeka kojem nije bilo stalo do zivota u tom trenutku..
Al dobar je Fedjica, ja ga uopste ne hejtam, ne moze mi biti mrzak igrac koji je stalna musterija mog pulena, barem se sa ovim njegovim fanovima moze kulturno podyebavat, dok sa onim Novakovim svako podyebavanje biva okarakterisano kao nacionalizam i hejtanje najveceg ikada.

Al dobar je Fedjica, ja ga uopste ne hejtam, ne moze mi biti mrzak igrac koji je stalna musterija mog pulena, barem se sa ovim njegovim fanovima moze kulturno podyebavat, dok sa onim Novakovim svako podyebavanje biva okarakterisano kao nacionalizam i hejtanje najveceg ikada.

Koliko samo smiješno Novaka oslovljavati sa `najveći`
Kao eto, da se ne bi pisalo još jednom Novak, pa hajd da se napiše najveći
Otrese Sem najvećeg rutinski
Kao eto, da se ne bi pisalo još jednom Novak, pa hajd da se napiše najveći

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da sam ono pročitao.shminka je napisao/la:Koliko samo smiješno Novaka oslovljavati sa `najveći`
Kao eto, da se ne bi pisalo još jednom Novak, pa hajd da se napiše najveći![]()
Nemoj mi Rogera hejtat! Njemu je ovo sad najgore, moze sljedece kolo ispast vec! Luda je to sad glava!bodi123 je napisao/la:Pokusao utjesit covjeka kojem nije bilo stalo do zivota u tom trenutku..![]()

https://www.youtube.com/watch?v=mzP8-4D0o9w

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Nije da nema finu sansu. U ovoj formi samo moze Murray biti siguran da ce ga dobiti. Kei ocekujem da ce chokati totalno protiv Cile, ako predje Raonica, Fedexa moze izbaciti, ali ne moze Murraya. 1/2 finale je veoma realno. Delpa gotivim ali ne moze on daleko, ostavila je povreda traga na njemu, vidi se to ocito, talenat je tu vidi se da je majstor zanata, ali tijelo nije ko prije, tako da se njim ne treba zanositi.Zed98 je napisao/la:Čilić osvaja.![]()
Ali bez zajebancije, Nishikori u osmini, Fed u četvrtfinalu, Raonić/Querrey u polufinalu i Murray u finalu nije SF, može se to, ajmo Čilke po drugi GS.
U svakom slucaju vidim u finalu prije Raonica/Cilica nego Fedexa. Fedex je bio dobar nekad, on je grohnuo i moze osvojiti ovo jedino ako se ovi sazale i poklone mu pred penziju, ko sto su zene prosle godine USO poklonile Panneti. On sam nema tu dominaciju da moze da se proseta.
Kao Nole fanu, jako mi je interesantno sto je ispao ipak, taman da vidimo i da se raskusuramo po pitanju nasih stavova. Ja sam misljenja da je Murray daleko siguran sa svojom 2. pozicijom, suveren je iza Noleta i to ce da pokaze. Fedex jeste veliki, ali njegove titule dolaze iz ere drveca i prasuma, Nadal je mnogo veci od njega, i nazalost sto je imao toliko povreda, vidjelo bi se to i na broju GS. Mada cisto radi tezine osvajanja mozemo Rafinim titulama dati neki multiplikator da je 1 njegova ko 1.5 Fedexova. Opet to nista ne umanjuje, jer svi su oni veliki sampioni!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Effenberg je napisao/la: Fedex jeste veliki, ali njegove titule dolaze iz ere drveca i prasuma, Nadal je mnogo veci od njega, i nazalost sto je imao toliko povreda, vidjelo bi se to i na broju GS. Mada cisto radi tezine osvajanja mozemo Rafinim titulama dati neki multiplikator da je 1 njegova ko 1.5 Fedexova. Opet to nista ne umanjuje, jer svi su oni veliki sampioni!

nije ni tebi lako Bgm
Nije te niko nista ni pitao, livado!AA23 je napisao/la:Effenberg je napisao/la: Fedex jeste veliki, ali njegove titule dolaze iz ere drveca i prasuma, Nadal je mnogo veci od njega, i nazalost sto je imao toliko povreda, vidjelo bi se to i na broju GS. Mada cisto radi tezine osvajanja mozemo Rafinim titulama dati neki multiplikator da je 1 njegova ko 1.5 Fedexova. Opet to nista ne umanjuje, jer svi su oni veliki sampioni!
![]()
![]()
nije ni tebi lako Bgm
Coronados de gloria vivamos,
ako je djoković najveći ja sam ivan lendl
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hahaha, koje sranje od postaDamir05 je napisao/la:koje sranje od turnira,Del Potro se pozali da je mrak i prekinuse mec,a svima ostalim nije mrak,da nije smijesno bilo bi zalosno,a Poille bi glat uzeo cetvrti set jer je igrao fantasticno,a Bgm sutra je pitanje..........

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.