1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: 1/4 finale-sve tekme
sta je s ovim milerom 

Znao sam da ce ovako biti. Nijemci isto oprezno, ne srljaju svi, a to govori i ostavljanje Draxlera na klupi koji je zadnju utakmicu bio najbolji. Ali vjerovatno ne pomaze toliko u odbrani.
1:1 u sansama, tanko, moglo bi ovo i na penale.
1:1 u sansama, tanko, moglo bi ovo i na penale.
27.10.2020
Evo u ovoj igri se vide kompleksi Njemacke, sa osjetno boljim kadrom oni ne smiju napasti, sve nesto preko Kimmicha, na njega je islo 50% akcija i to alibi igra bez da se sta napravi.SlevinKelevra je napisao/la:Joj, kako ce im talijani uvaliti neki krompir
- ASD
- Kontakt:
Pokusaj sarkazma, znam da ga mrzis, ali stvarno moras biti opterecen lik da pljujes samo Ozila kada u Svabiji je bilo bar 5 igraca koji se nisu vidjeli a ocekuje se od njih.Besic je napisao/la:OZIL jedini radi nesto kod Njemacke.
Nisam te vidio da spominjes Mullera, daleko najgoreg igraca Njemacke?
Ako u Bayernu uspiju napraviti od ovog Kimiha igraca svaka im cast.
Kros losije nego inace, Miler standardno kao i do sad na prvenstvu, Ozil isto standardno ni dobro ni lose.
Kros losije nego inace, Miler standardno kao i do sad na prvenstvu, Ozil isto standardno ni dobro ni lose.
Khedira je veliki gubitak za Svabe. Muller je fakat ograjso. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Izbaciti Gomeza, Ozila u centar ispod Mullera a malog Draxlera na stranu.
S druge strane Conte ce vjerovatno standardno Darmiana umjesto Florenzia.
S druge strane Conte ce vjerovatno standardno Darmiana umjesto Florenzia.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Obradujte nas produžecima. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije ni doputovao na Euro. Da nije bilo one jedne tekme gdje je pogodio 2 okvira gola ne bi se znalo da igra uopće. Lik je glavom na odmoru.QUARTERBACK je napisao/la:sta je s ovim milerom
Treba Draxler ovdje, samo preko krila se može napraviti šteta formaciji 3-5-2.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 jul 2016, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ozil ce rijesiti tekmu dobrom asistencijom
- majestic24
- Kontakt:
penalimaHigh je napisao/la:Obradujte nas produžecima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- ASD
- Kontakt:
Otkako pratim fudbal Italijani su imali jacih tehnicara u timu nego Svabe, imali su Baggia, Pirla, Tottia, znac tehnicki vrhunske igrace, a danas u tom segmentu igre ne mogu uci u istu recenicu.
Iako navijam za Italiju (uvijek sam uz njih) i iako sam uvijek protiv Njemacke to bi trebali iskoristiti, izbaciti jednog od dvojice panjeva u napadu, a ubaciti neko tehnicki jakog.
Iako navijam za Italiju (uvijek sam uz njih) i iako sam uvijek protiv Njemacke to bi trebali iskoristiti, izbaciti jednog od dvojice panjeva u napadu, a ubaciti neko tehnicki jakog.
sjoooo teške utakmice, ko municija teška
mogli bi ovako i do penala
mogli bi ovako i do penala
Miler kao da ima dogovor sa djavolom gdje mu sve ide na SP po cijenu EP- a
Thomas Müller - Fußballgott
Eder out i Insigne ili Zaza in. Vezni red nikakav gaze ih Nijemci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro zatvoreni talijanski full bekovi i odsijecen Pelle, ukoliko sta Löw promijeni sigurno primaju gol u drugomPogba je napisao/la:Treba Draxler ovdje, samo preko krila se može napraviti šteta formaciji 3-5-2.
DD
- ASD
- Kontakt:
Zasto?Ramsey16 je napisao/la:Ako u Bayernu uspiju napraviti od ovog Kimiha igraca svaka im cast.
Lik je 95.godiste, a evo najbolji je kod Svaba.
Ali fazon je sto nema nista sto bi bek trebao da ima, jest on solidno fudbalski potkovan ali ocekivao sam da ce bolje da igra kako ga neki hvale.ASD je napisao/la:Zasto?Ramsey16 je napisao/la:Ako u Bayernu uspiju napraviti od ovog Kimiha igraca svaka im cast.
Lik je 95.godiste, a evo najbolji je kod Svaba.
How boring
Low pogrijesio sto se podredio Italiji i izveo novi eksperiment umjesto da je nastavio igrati sa starom formacijom i igracima, pa ona postava protiv Slovacke bi 5x bolje odigrala. Jos izgubi vrlo bitnu izmjenu na Khediru.
Italiji ovo savrseno odgovara, mogu oni ovako do zakosutra, no problem
jos ako prvi dadnu gol slobodno gasi utakmicu.

Low pogrijesio sto se podredio Italiji i izveo novi eksperiment umjesto da je nastavio igrati sa starom formacijom i igracima, pa ona postava protiv Slovacke bi 5x bolje odigrala. Jos izgubi vrlo bitnu izmjenu na Khediru.
Italiji ovo savrseno odgovara, mogu oni ovako do zakosutra, no problem

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Smor utakmica, samo nemoj da Italija prva dadne gol, onda je gotovo. Onda iz dosadne prelazi u ultra dosadnu utakmicu.
Mali Kimmich najbolji u Švaba.
Mali Kimmich najbolji u Švaba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.