FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 01 jul 2016, 20:40

a kakve su to bile Husrefove takticke zamisli, covjek je svjestan da se igraju dvije tekme i nije htio napast' po svaku cijenu, u tom slucaju bismo mozda pobjedili, a mozda bi bi sve bilo gotovo poslije prve tekme! uostalom, Husref tako igra, cvrsto, takticki, na rezultat.. Beitar je bolja ekipa od nas, ne sada da su mnogo bolji, ali su bolji.. mi smo se dobro nosili, ravnopravni smo bili, vidjeti cemo kako ce to biti dole, pun stadion, vrucina.. uostalom, veliki hendikep je bio neigranje Lazevskog, pa i Fatica koji bi skoro sigurno dobio sansu s klupe da unese svjezinu, a tu je svakako i Zec koji bi mozda dobio sansu prije Grahovca.. ovo je objema ekipama bila prva takmicarska tekma u sezoni, morate to razumjeti.. vjerovatno ni fizicki nisu na optimalnom nivou jos uvijek.. po meni jos ta dva igraca i bombonica :kafa:

nije Husref kriv sto su Ordagic i Zeba zatvoreni, samim tim i vezni red, pita se nesto i protivnik, a nije ovo PLBiH, ovo je ipak kvalitet vise.. stvarno se pitam kako tako razmisljate

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 jul 2016, 20:58

Ljudi nama u Prvoj igraju Mehidic i Govedarica koji prosle sezone nisu bili u prvom planu. na klupi sjedi Adnan Mujkic (prosle sezone ni to nije mogao), Darko Todorovic (prosle sezone niej bio u planovima), Ademin Hadzic rezervista iz bijeljinskog Radnika........ Husref je pored Veselog (koji mora igrati u prvoj), Grahovca (totalna nepoznanica) moga ojedino Krpica ubaciti :!: po meni sanse su nam minimalne pogotovo ako se niko od izostalih ne vrati :!: Pero nam je najvise falio i njegovi prodori :bow:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jul 2016, 21:02

sto se tice Govedarice, proigrat' ce on, jucer je odigrao sasvim korektno, imao finih poteza, nije lako igrat' sam, tj bez pomoci beka, sto je jucer bio slucaj.. bit' ce to dobro kada zaigra Lazevski :thumbup: klupa ce izgledat' bolje s Faticem i Zecom, pa i Merzicem ako hocete

vidi se da je i Husref promijenio stav prema njemu, pozdravio ga je kada je izlazio iz igre, dao mu je sansu i to je super.. mozda mu se dopalo ponasanje i profesionalnost Govedarice tokom prosle sezone, dok je trenirao strogocu nad njim

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 jul 2016, 21:46

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jul 2016, 22:48

wobly92 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
prepoznah se na 1:35 :kafa:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 jul 2016, 00:36

Bijela majica u donjem lijevom uglu? :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 02 jul 2016, 00:49

Čitam nekog navijača Beitara vratili s granice,imao 7 baklji...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jul 2016, 01:04

DoeTz je napisao/la:Bijela majica u donjem lijevom uglu? :mrgreen:
mozda :kafa: :lol:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 jul 2016, 01:17

Ne treba u Palestini igrati klasican bunker gdje cemo se svi zbiti 25-30 metara od svog gola, tad nam ne gine petarda sigurno. Nesto kao u Zenici nek igramo s tim da bi volio da pocne Veseli i Zec ako bude spreman.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 jul 2016, 12:28

U koliko je tekma u cetvrtak?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 jul 2016, 12:59

ahmic je napisao/la:U koliko je tekma u cetvrtak?
U 18:45 :kafa:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 02 jul 2016, 13:49

NKMramor je napisao/la:
ahmic je napisao/la:U koliko je tekma u cetvrtak?
U 18:45 :kafa:
Sto znaci 19:45 po njihovom vremenu. Prenosi njihov ESPN. Ne znam da li je moguce da neko od nasih TV kuca pokupi signal, ima li ko da je nacuo sta o tome?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 02 jul 2016, 13:58

Nama u uzvratu godi sve osim poraza :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 02 jul 2016, 16:00

Jel ima insajdera da nam kazu sta je sam Zeca, Mehmedagica, Fatica i Lazevskog?
A sad adio...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 jul 2016, 16:33

FK Sloboda se kako saznajemo intenzivno dala u potragu za fudbalerom koji će uspješno odgovoriti zadatcima na poziciji lijevog beka. Nakon odlaska Perice Ivetića kojem je saopšteno kako stručni štab ne računa na njega u narednoj sezoni, a sve zbog zategnutih odnosa između njega i Musemića, u Slobodi još uvijk nije pronađeno adekvatno rješenje za zamjenu Perice Ivetića koji je za kratko vrijeme postao ljubimac Tušanjske publike. Nedostatak kvalitetnog lijevog beka očigledan je bio i u utakmicu prvog pretkola Evropa Lige između Slobode i Beitara. Tu poziciju je silom prilika nadomjestio Ivan Kostić i po mnogima bio je najslabija karika u utakmici. Kao zamjena za Ivetića stigao je Ivan Fatić, crnogorski internacionalanc Ivan Fatić koji je tokom svoje karijere nosio dres čak devet klubova u Italiji. Međutim, nastali su određeni administrativni problemi sa njegovom radnom dozvolom i Fatić još uvijek nije stekao pravo nastupa u zvaničnim utakmicama Slobode. Pregovori su vođeni i sa fudbalerom Čelika Dženanom Burekovićem sa kojim su čelnici Slobode bili postigli usmeni dogovor ali nije došlo do potpisivanja ugovora jer Burekoviću u Čeliku ne žele da daju “čiste papire”. Navodno je ostvaren kontakt i sa Ivanom Josovićem brzonogim lijevim bekom Javora iz Ivanjice u Srbiji. Josović sa Javorom došao do finala Kup-a Srbije gdje su poraženi od Partizana. Prethodno je igrao za Borac Čačak. Prema pisanju Dnevnog avaza na probu u Slobodu je stigao fudbaler iz Koreje koji će pokušati da se nametne stručnom štabu Crvno-crnih na narednim treninzima. Revanš utakmica između Beitar Jeruzalema i Slobode igra se u četvrtak 7. jula na stadionu na stadionu Teddyu kapaciteta oko 23.000 ljudi. | Preuzeto sa: http://****/sport/nogomet/musem ... vim-bekom/

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 jul 2016, 16:56

E moj Perice :cry:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 02 jul 2016, 17:51

Šta je sad s Lazevskim? Neozbiljno je pravo objaviti da je igrač došao,pa onda poslije "nije sa nama","našao je drugi angažman" i sl.

Službena stranica katastrofa počev od dizajna do ažuriranosti,treba to malo srediti.U rubrici igrači su samo pobrisani oni koji su otišli dok ni jedan novi nije dodan,a kamoli da ima neke vijesti,intervijua. Zatim verifikovati fcb stranicu-čini mi se da postoji volja od momka. Što da ne i prepustiti mu to da vodi jer stvarno se trudi i radi super posao s obzirom izvor,kontakte i količinu informacija,naravno uz nagradu. :D Svaka čast medijima koji nas prate tuzlanski,sportsport,slon,fokus i drugi ali često objave da je gotovo,a očigledno da je to još uvijek špekulacija.

Dakle službena samo zvanične vijesti,a portali koji nas prate mogu malo ranije nezvanično to objaviti. Sve je to marketing,a mi smo u tom polju daleko iza naših konkurenata.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 jul 2016, 17:53

100 puta ponovljeno da su administrativni problemi.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 jul 2016, 17:55

amazing je napisao/la:Šta je sad s Lazevskim? Neozbiljno je pravo objaviti da je igrač došao,pa onda poslije "nije sa nama","našao je drugi angažman" i sl.

Službena stranica katastrofa počev od dizajna do ažuriranosti,treba to malo srediti.U rubrici igrači su samo pobrisani oni koji su otišli dok ni jedan novi nije dodan,a kamoli da ima neke vijesti,intervijua. Zatim verifikovati fcb stranicu-čini mi se da postoji volja od momka. Što da ne i prepustiti mu to da vodi jer stvarno se trudi i radi super posao s obzirom izvor,kontakte i količinu informacija,naravno uz nagradu. :D Svaka čast medijima koji nas prate tuzlanski,sportsport,slon,fokus i drugi ali često objave da je gotovo,a očigledno da je to još uvijek špekulacija.

Dakle službena samo zvanične vijesti,a portali koji nas prate mogu malo ranije nezvanično to objaviti. Sve je to marketing,a mi smo u tom polju daleko iza naših konkurenata.
Ko je objavio da Lazevski nije sa nama :?
Ljudi treniraju sa ekipom i on i Fatic ali problem je oko papira.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 02 jul 2016, 18:01

Izvinite moja greška. Ili sam preskočio dio o Lazevskom ili je članak ažuriran.

Ne znam koliko nam je pametno uzeti i 3. lijevog beka radi (možda?) jedne utakmice. Nadam se da će papiri i dozvole biti uskoro gotovi.
Idealno bi nam bilo naći možda nekog desnog beka koji može pokriti i lijevu stranu jer osim Škahića(koji je primarno štoper) nemamo zamjene za Efea.Eh sad ima li takvih na tržištu?
Zadnja izmjena: amazing, dana/u 02 jul 2016, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.