1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: 1/4 finale-sve tekme
Kako mi je krivo sto ramiz nece igrat protiv firaona. Al nema veze bice dobro odmoren za finale. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- JohnCleese
- Kontakt:
Ubice ih Talijani u pojam.
Tipujem na crveni karton pomahnitalih i izludjenih svaba
Tipujem na crveni karton pomahnitalih i izludjenih svaba
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vezna linija Italije
De Sciglio- Giaccerini- Sturaro- Parolo- Florenzi...
Yebes Wales, koja bi ovo senzacija bila
De Sciglio- Giaccerini- Sturaro- Parolo- Florenzi...

Yebes Wales, koja bi ovo senzacija bila

Mislim da i Hazard ima 4.Mokes je napisao/la:Je li Ramiz najbolji asistent eura ? 4 asistencija ako sam dobro izbrojao
Ovo je win-win situacija.Al zapravo pokušaj hvatanja one jinx formeSlevinKelevra je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Italija rutinski prolazi.

Mnogi zaboravljaju da Wales ipak ima par vrhunskih igraca i jos par dobrih igraca u svom timu. Zbog toga se ne moze ni na jedan način usporediti sa Islandom....
Ono sto su u Leicesteru bili trojac Drinkwater-Wardy-Mahrez to su ovdje Allen-Balle-Ramsey . Da imaju igraca klase Kantea mozda bi sad pricali i o osvajanju turnira ...
Coleman ih je uigrao i jos mnogo prije samog ovog turnira i kod njih je jedina dilema bio Vokes ili Robson Kanu... Ostatak tima u ovoj postavi igra vec dugo vremena.
Wilmots kao i Hodgson ni do pocetka prvenstva nije znao koja je najbolja postava niti su ti igraci bili dovoljno uigrani.
Jedini oslonac mu je bio individualna kvaliteta
===========
Fernando Santos je recimo imao pogresan sastav i koncepciju na pocetku prvenstva. Racunajuci da igra protiv dosta slabijih ekipa u grupi oslanjao se na individualni kvalitet i napadacku moc svojih igraca ali ga je to umalo kostalo eliminacije.
U Nokaut fazi je vec imao potpuno drugi pristup i napravio je nekoliko izmjena kako bi napravio pravi balans u timu.
Jest da nisu briljirali ni protiv Hrvata ni protiv Poljaka ali su odigrali onako kako se i igraju mecevi eliminacione faze turnira.
Portugal je protiv Walesa bez Ramseya ipak veliki favorit. Santos ima jednu veliku brigu manje a Bale ce se u nedostatku Ramseya morati dosta vise nuditi i izvlaciti kako bi dobio loptu a protiv ovako postavljenog Portugala on je bezopasan ako nije blizu 16.
Najveca sansa Velsa za prolaz su prekidi... Vida je imao 3 stopostotne prilike protiv njih iz prekida...
Ono sto su u Leicesteru bili trojac Drinkwater-Wardy-Mahrez to su ovdje Allen-Balle-Ramsey . Da imaju igraca klase Kantea mozda bi sad pricali i o osvajanju turnira ...
Coleman ih je uigrao i jos mnogo prije samog ovog turnira i kod njih je jedina dilema bio Vokes ili Robson Kanu... Ostatak tima u ovoj postavi igra vec dugo vremena.
Wilmots kao i Hodgson ni do pocetka prvenstva nije znao koja je najbolja postava niti su ti igraci bili dovoljno uigrani.
Jedini oslonac mu je bio individualna kvaliteta
===========
Fernando Santos je recimo imao pogresan sastav i koncepciju na pocetku prvenstva. Racunajuci da igra protiv dosta slabijih ekipa u grupi oslanjao se na individualni kvalitet i napadacku moc svojih igraca ali ga je to umalo kostalo eliminacije.
U Nokaut fazi je vec imao potpuno drugi pristup i napravio je nekoliko izmjena kako bi napravio pravi balans u timu.
Jest da nisu briljirali ni protiv Hrvata ni protiv Poljaka ali su odigrali onako kako se i igraju mecevi eliminacione faze turnira.
Portugal je protiv Walesa bez Ramseya ipak veliki favorit. Santos ima jednu veliku brigu manje a Bale ce se u nedostatku Ramseya morati dosta vise nuditi i izvlaciti kako bi dobio loptu a protiv ovako postavljenog Portugala on je bezopasan ako nije blizu 16.
Najveca sansa Velsa za prolaz su prekidi... Vida je imao 3 stopostotne prilike protiv njih iz prekida...
Italija će se vješto branit večeras, to je sigurno samo je pitanje hoće li istrajati dok će Nijemci napadat iz teškog naoružanja. Bit će to velika utakmica, i jedni i drugi su poznati fajteri.
Uz Panzere, svakako.
Uz Panzere, svakako.
Ne znam baš da li je igrač prvenstva, ali svakako da je jedan od najboljih. Makar na ovom prvenstvu niko ne briljira u kontinuitetu.Kawhi je napisao/la:Klempo je igrač prvenstva za sada. Griezmann, Chiellini i Kroos jaka konkurencija.Rajaz je napisao/la:Ne.L-Train je napisao/la:Sad citam na indexu da je Ramsey najbolji igrac Walesa na prvenstvu,pa se pitam ima li jos neko takvo misljenje?
To je klempo definitivno koji igra veoma dobar turnir generalno.
Vels do kraja svakako.
Teskog srca moram priznati ali po meni Gomez bi trebao na klupu veceras jer ce ga pojesti BBC
Thomas Müller - Fußballgott
2-0 Za Italiju citirajte me sutra.
I to samo zbog trenera.
I to samo zbog trenera.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
jednostavno moras biti uz njih

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Suljo20002
- Kontakt:
Hoces reci da ce Gotze biti nesto bolji izbor.Gomez kakv god da je opet ima bolje sanse protiv te tri igracine...don_burza je napisao/la:Teskog srca moram priznati ali po meni Gomez bi trebao na klupu veceras jer ce ga pojesti BBC
Gledam sad na Mocartu,kazu igra De Rossi

FORZA ITALIA !!!
Indiferentan sam što se tiče Talijana vazda bio, al na ovom turniru oduševljavaju.rope11 je napisao/la:jednostavno moras biti uz njih![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

Kobaje kada ovaj odnos vide jednostavno kao da ih neka nemoc i strah opali... noge im uvijek klecaju u susretu sa Italijanima jer znaju da im pusargija i tabanje slijedi... takav ce ishod biti i veceras... koga god da italijani posalju na teren, taman i pjetlice dobit ce kobaje...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- IlFantasista
- Kontakt:
Realno je da se Nijemci boje Italijana. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
2-0 za Italiju zar se moram više ponavljat ali samo i samo zbog trenera.Ne zbog igrača.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlFantasista
- Kontakt:
Pošto je ovaj gore scenariji lako moguće ostvariv,budeš li me zez'o svaki dan ću te smarat ovom slikomIlFantasista je napisao/la:Ako fuliš napusti forum.

- IlFantasista
- Kontakt:
A šta te imam zezati, isfuralo je to meni više. 

Kun fejekun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.