Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ma desni bek je isto tako prijoritet,osim ako ce koristit onog iz viljareala al onda osta stoper prazan,darmijan nikako ne smije biti prvi izbor,i jedan pod obavezno kvalitetan organizator bez toga se neupustat u sezonu
Evo kao mali Lozano bi mogao doci, ja bi isao po klasno krilo a Mikija na 10
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Haha, bezobrazni.Dortmund point out Mkhitaryan is joining team who finished 5th in PL, and wish him luck in Europa League.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Spominjalo se da želimo Draxlera , odlično bi nam dosa ima tek 22 g a vec sada je jako dobarFormat je napisao/la:Evo kao mali Lozano bi mogao doci, ja bi isao po klasno krilo a Mikija na 10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta ces, i meni bi bilo krivo kad bi 3 kljucnih igraca otislo.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Haha, bezobrazni.Dortmund point out Mkhitaryan is joining team who finished 5th in PL, and wish him luck in Europa League.
Domo23
Konacno jedna dobra vijest, odlazi Huan Mata. 
Sto se tice Ibre, ok, moze dobro doci dok ne sazrije Rasfrod!

Sto se tice Ibre, ok, moze dobro doci dok ne sazrije Rasfrod!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Daj stopera i cm-a.
Crni Bejl jos je dobar ali treba tu i iskustva, jer cemo fakticki ostati na dva plus Rojo i Jones.
Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo povredom Smalla.
Crni Bejl jos je dobar ali treba tu i iskustva, jer cemo fakticki ostati na dva plus Rojo i Jones.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Treba nam iskusan i kvalitetan stoper od 30 ili 30+ godina. Idealan bi bio Bonucci ili neko slican. Treci pik na stopperu koji ce igrati kad treba i svoje iskustvo prenositi na nase mlade stopere. Mozda tu ni Jose Fonte ne bi bio losa opcija.Asteriks je napisao/la:Daj stopera i cm-a.
Dobrodosao Zlatane!
Dobrodosao Miki!
- Medikament
- Kontakt:
Dobar im ovaj prc za Europa Ligu i da smo 5.
A mislim da bi to bilo to sto se tice Mate i Uniteda. Nikad nije odgovarao. Trebali bi uzet minimum 20 miliona za njega.

A mislim da bi to bilo to sto se tice Mate i Uniteda. Nikad nije odgovarao. Trebali bi uzet minimum 20 miliona za njega.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne znam jel to i oni kontaju kao 'prc' s obzirom da su istu stvar napisali kad je Gundogan prelazio u City.Medikament je napisao/la:Dobar im ovaj prc za Europa Ligu i da smo 5.![]()
![]()
⭐
A šta će drugo, svake im godine odu po 2-3 glavna igrača. Bošnjo sindrom, nemam ništa ali hejtam po netu 

Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?
Volim i ja BvB, ali smiješne su mi i jadne ove objave skroz.Molders je napisao/la:De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?
-
- Kontakt:
Oni vole prodavati i davati besplatno igrače samo BayernuUnitedWA je napisao/la:Volim i ja BvB, ali smiješne su mi i jadne ove objave skroz.Molders je napisao/la:De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mozda tebi jer navijas za Utd ,ali nama sa strane...UnitedWA je napisao/la:Volim i ja BvB, ali smiješne su mi i jadne ove objave skroz.Molders je napisao/la:De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?

- Medikament
- Kontakt:
Ocita je provokacija. Meni ne smeta, ja sam se samo nasmijao, ali glumit da nije je bez smisla. A nisu nista ni slagali.Molders je napisao/la:De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?
sloboda72 je napisao/la:
Nisu slagali, ali mi navijači smo i svjesni da nismo zaslužili igrati LP, ne treba nas BvB na to podsjećati. Izjava je pogrešna, zato što Miki prelazi u veći klub, jaču ligu a ne u neki prosjek ili plastiku. Naročito nije na mjestu kad Dortmund nije sposoban već 5-6 sezona zadržati najbolje igrače (pored svih tih uspjeha), kakvu mi trebamo tu šalu napisati?Medikament je napisao/la:Ocita je provokacija. Meni ne smeta, ja sam se samo nasmijao, ali glumit da nije je bez smisla. A nisu nista ni slagali.Molders je napisao/la:De ne pričajte gluposti, BvB je veliki klub, mene podsjeća na United u dosta stvari. Što se odma gleda kao provokacija?
Nije ni United puno bolji sto se tice zadrzavanja najboljih igraca
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.