BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Aldin i danas ostvario 2 pobjede, peskir i japanke cine cuda 

Kakva je zezancija to sa Šetkarom japanke i peškir? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Odustao je Damir od Bastada. Za mene veoma glupa odluka jer je konkurencije uzasna.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I po meni glupa odluka, jedino ako je povrijeđen a jučer tako nije djelovalo. Ovo su jedine šanse gdje može napraviti još neki dobar rezultat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: RE: Re: BiH Tenis
Jbg nema vremena eno mora se jos tamo raspravljat sa HerbertomUnofficialpage je napisao/la:I po meni glupa odluka, jedino ako je povrijeđen a jučer tako nije djelovalo. Ovo su jedine šanse gdje može napraviti još neki dobar rezultat.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Pa najvise mu gode ti turniri gdje moze odmah nakon pobjede uskocit u more, zato se zezamo to za peskir i japankesamocelik je napisao/la:Kakva je zezancija to sa Šetkarom japanke i peškir?

Tomo osvojio dubl titulu u Francuskoj ($25k), bar nesto od njega

EDIT: Setkara u polufinalu singla a dubl predali
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bitno je da je Damir pored Bastada izabrao more na Grckoj obali u drustvu svoje Jece. Mogao bi on lako u npvu sezonu uci kao igrac koji nijeedju 100 najboljih, jer od ove serije turnira na hardu ne ocekujem mnogo. Prodje sezona sljake a on tri turnira nije povezao kako treba.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sram ga bilo, otišao na odmor
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pa bio je na odmoru protekla dva mjeseca, ne vidim razlog zasto ce ponovo. Mozda mu je uspjeh vrtiti se oko 80-100 pozicije na ATP listi? Mnogo bolji teniseri ne uzimaju odmor u dijelu sezone gdje su najbolji i gdje imaju najbolje sanse da pokupe bodove, ali eto izgleda on je umoran od 5 meceva koje je odigrao u protekla dva mjeseca. Pa jedan Thiem je odigrao tri puta vise meceva od njega pa ne ide na odmor i zato je tu gdje jeste.shminka je napisao/la:Sram ga bilo, otišao na odmor
Bio na moru zadnja dva mjeseca? Godišnji odmor, šta po tebi on ne treba da ode na more par dana u toku godine? Nije to zaslužio?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Istog sam mišljenja kao i @AnkleBreaker, mislim da ovo nije vrijeme za odmor, pogotovo jer su ovo zadnji turniri na šljaci, na njegovoj najboljoj podlozi i to je morao iskoristit. Ako je već mislio odmarat onda poslije Umaga ili OI odmorit sedmicu. A imajmo u vidu da je odmarao od RG-a do Wimbledona skoro cijelo vrijeme. Dvije sedmice su propale đaba, jedna jest DC, što se mene tiče ne mora igrati DC.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
OooAnkleBreaker je napisao/la:Pa bio je na odmoru protekla dva mjeseca, ne vidim razlog zasto ce ponovo. Mozda mu je uspjeh vrtiti se oko 80-100 pozicije na ATP listi? Mnogo bolji teniseri ne uzimaju odmor u dijelu sezone gdje su najbolji i gdje imaju najbolje sanse da pokupe bodove, ali eto izgleda on je umoran od 5 meceva koje je odigrao u protekla dva mjeseca. Pa jedan Thiem je odigrao tri puta vise meceva od njega pa ne ide na odmor i zato je tu gdje jeste.

Ako ne ocekujes mnogo na hardu, onda ne znam sta radis u ovoj temi? Hard je 60% sezone, sljaka 30, trava 10, bez igre i rezultata na tvrdoj podlozi nema uspjesnog tenisera.
Zabraniti onda komplet naciji da ide na more xD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema opravdanja da ljudi idu na more. Imaju kadu i neka se u kadi kupaju.shminka je napisao/la:Zabraniti onda komplet naciji da ide na more xD

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Poslije OI je vrijeme za pripreme u Americi na hardu, prije USO.Unofficialpage je napisao/la:Istog sam mišljenja kao i @AnkleBreaker, mislim da ovo nije vrijeme za odmor, pogotovo jer su ovo zadnji turniri na šljaci, na njegovoj najboljoj podlozi i to je morao iskoristit. Ako je već mislio odmarat onda poslije Umaga ili OI odmorit sedmicu. A imajmo u vidu da je odmarao od RG-a do Wimbledona skoro cijelo vrijeme. Dvije sedmice su propale đaba, jedna jest DC, što se mene tiče ne mora igrati DC.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Trebao je odigrati ova 3 turnira. Bastad, DC, Umag i onda uzeti odmor. U americi na ovim turnirima ce morati igrati kvale i tesko da ce napraviti neke zapazene rezultate. Konkurencija u Bastadu je smjesna i tu je mogao lako uzeti 80 bodova koje na ovim turnirima po americi nece uzeti. U to sam siguran.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poslije Umaga onda, ionako u Umagu neće do kraja otići već max 1/2 finale. Mislim da je ovo morao iskoristit, uzeti još bodova, nadam se da će na hardu igrati jednako dobro kao što može i na šljaci.thelightblue je napisao/la:Poslije OI je vrijeme za pripreme u Americi na hardu, prije USO.Unofficialpage je napisao/la:Istog sam mišljenja kao i @AnkleBreaker, mislim da ovo nije vrijeme za odmor, pogotovo jer su ovo zadnji turniri na šljaci, na njegovoj najboljoj podlozi i to je morao iskoristit. Ako je već mislio odmarat onda poslije Umaga ili OI odmorit sedmicu. A imajmo u vidu da je odmarao od RG-a do Wimbledona skoro cijelo vrijeme. Dvije sedmice su propale đaba, jedna jest DC, što se mene tiče ne mora igrati DC.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Smije li se kupati u moru dok traje turnir u Umagu? xD
-
- Kontakt:
Na kojim turnirima??? Winston Salem+US Open, gdje tu kvale imas?AnkleBreaker je napisao/la:Trebao je odigrati ova 3 turnira. Bastad, DC, Umag i onda uzeti odmor. U americi na ovim turnirima ce morati igrati kvale i tesko da ce napraviti neke zapazene rezultate. Konkurencija u Bastadu je smjesna i tu je mogao lako uzeti 80 bodova koje na ovim turnirima po americi nece uzeti. U to sam siguran.
nije to sigurno ici brzo na sljake nakon trave to je prvo, a drugo, nema kasnije mogucnosti za odmor, bar jednu sedmicu, uvjek je odmarao kasnije, ali ove godine imamo OI, ide tamo vec 31.07 i ostaje u Americi do kraja US Opena
odmor, Davis Cup, Umag, par dana fizicke pripreme, skoro dvije sedmice u Riju, priprema u Americi na tvrdoj podlozi, WS, USO i onda challenger u Evropi, imate li bolju ideju?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema odmora dok traje obnova.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.