FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Maxi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Maxi » 01 jul 2016, 13:05

Merhaba je napisao/la:Kad se vrate momci sa priprema ako Bog da , ja bih zakazao par pripremnih sa nizeligasima da ih malo trpaju. Sigurno bih se bolje osjecao Lendric , Bekric ili bilo ko da zabije 3,4 komada pa makar to bio i Jug Bjelave
Biće jedna takva protiv kantonalnog niželigaša 27.07., NK "Koraj"
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 01 jul 2016, 14:15

Amar je fenomen za otvaranje ociju. uvijek iskren, sto na umu to na drumu. jasno je rekao da nije zadovoljan ovim promjenama i da ne zna na sta ce ovo izaci kao sto niko ne zna. sportski dio je bitan jer smo mi fudbalski klub a ne privatna firma. sto on kaze polako se sve moze napraviti a rezultati su jako bitni. koliko god neko htio priznati ili ne njegov uspjeh, on je najtrofejniji trener lige. vrijeme ide dalje i ja nikad na amara necu reci nijednu losu rijec. jedno je sigurno da se on nece nikad vratiti da vodi Zelju to je moje misljenje a nama ostaje nada da ce neko uspjeti uraditi pola onoga sto je on uradio za nase vitrine i radosti na tribinama.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 jul 2016, 16:29

Pogleda intervju Amara i ne znam sta da kazem. Nekad i on pretjeruje ali nikad ne govori tek tako. Cini mi se da je ovim poslao poruku ljudima u klubu. Lijepo vi to sve ali dajte se malo uozbiljite u sportu. Izgleda mi ljut radi izbora Kostica, kao da je bio za nekog iz BiH. Mogu ga tu razumjeti i samo se nadam da je ovaj put pogrijesio. Iako on rietko grijesi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 01 jul 2016, 16:47

plavousrcu je napisao/la:Pogleda intervju Amara i ne znam sta da kazem. Nekad i on pretjeruje ali nikad ne govori tek tako. Cini mi se da je ovim poslao poruku ljudima u klubu. Lijepo vi to sve ali dajte se malo uozbiljite u sportu. Izgleda mi ljut radi izbora Kostica, kao da je bio za nekog iz BiH. Mogu ga tu razumjeti i samo se nadam da je ovaj put pogrijesio. Iako on rietko grijesi.
Opet se spinuje. Razumijem to samo treba biti iskren. Amar im je rekao da nemaju pojma da sport nije takav kakvim ga oni zamisljaju. Poruka je poslana, da li ce radi ponosa biti prihvacena kako treba vidjet cemo.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 01 jul 2016, 17:23

samoplavi je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Amar priča logično o sportskom segmentu, koji jeste najbitniji, ali za mene ove druge stvari koje se rade nisu ništa manje bitne. Osvajaš titule i igraš Evropu, ali ne igraš na svom stadionu, plaćaš da igraš na lavoru, zar tu nismo svi na gubitku?
Treba gurati istovremeno i sportski segment i druge dobre stvari koje se rade, a to se može sigurno.
Da nismo s Amarom osvojili sve ove trofeje danas ne bismo imali nacin na koji cemo stvoriti euforiju, nacin na koji cemo se mi navijaci "natjerati" da kupimo stolicu dvije, clansku, sezonsku. Lijepo je pricati porodica, radnicki klub, ali da nemamo trofeja, da su se nasi raspodjelili izmedju pitica i tuzlaka kod nas bi bilo totalno zatisje, me bismo imali ni ovoliko navijaca u drzavi. Zato je sportski segment najvazniji. Slazem se da je djaba i nova brazilska Maracana ako nema rezultata jer ce biti prazna.
On ovdje kaže da će sa jakim sportskim segmentom doći i ostali dijelovi, a svi znamo da nije tako. Dok je on bio glavni sportski segment je bio na visokom nivou, a svi ostali su bili katastrofa. Ne znam zašto sad priča suprotno, kad i sam zna da nije tako

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jul 2016, 17:52

plavousrcu je napisao/la:Pogleda intervju Amara i ne znam sta da kazem. Nekad i on pretjeruje ali nikad ne govori tek tako. Cini mi se da je ovim poslao poruku ljudima u klubu. Lijepo vi to sve ali dajte se malo uozbiljite u sportu. Izgleda mi ljut radi izbora Kostica, kao da je bio za nekog iz BiH. Mogu ga tu razumjeti i samo se nadam da je ovaj put pogrijesio. Iako on rietko grijesi.
Vecina ljudi je skepticna, a mi moramo osvojiti trofej. Ove godine nismo otisli u evropu, raja to nije tesko prihvatila, a ova ce sezona sama od sebe biti pritisak. Trofej se mora osvojiti ako se ne osvoji ode sve u pm. To mislim da ce tribine biti prazna 99%. Fol neke konkurse imamo a primili Cenana koji ima cv za kafanu a nikako za scouta. To su greske koje bi nas mogle kostati, kao dovodjenje spanca koji je nigdje veze igrac.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 01 jul 2016, 18:33

Amar je sam prije govorio da ga administracija nije pratila ko sto je on imao sa sportske strane rezultate. I onda se sam povukao da pokusa to rijesiti i sad vidimo rezultat toga. On misli da je poslije tri godime vrijeme da se sportski dio malo vise pogura nego inace. A ne ko sto ovde neki hoce da prestave da je ljut ili da nesto tersa ovima u upravi.

Ovi sto misle da je fol ljut niti znaju Amara niti znaju kako razmislja on. Ali tu su da konstruisu price...

Jedna stvar sve sto je Amar imao da kaze ovoj upravi ili nekim clanovima rekao je na skupstini.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 01 jul 2016, 19:31

Alleenn je napisao/la:Amar je sam prije govorio da ga administracija nije pratila ko sto je on imao sa sportske strane rezultate. I onda se sam povukao da pokusa to rijesiti i sad vidimo rezultat toga. On misli da je poslije tri godime vrijeme da se sportski dio malo vise pogura nego inace. A ne ko sto ovde neki hoce da prestave da je ljut ili da nesto tersa ovima u upravi.

Ovi sto misle da je fol ljut niti znaju Amara niti znaju kako razmislja on. Ali tu su da konstruisu price...

Jedna stvar sve sto je Amar imao da kaze ovoj upravi ili nekim clanovima rekao je na skupstini.
Pripovjeda nam covjek koji nije navijac Zelje. Covjek koji kaze da je Zujo dogovarao plate igraca ne moze biti navijac Zelje. I jos nas ubjedjujes da vjerujemo tebi, a ne svojim ocima i usima. Pogledaj video jos jednom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jul 2016, 19:37

samoplavi je napisao/la:

Amar Osim je legenda, svaka mu je skoro zlatna.
Vidi se da mu je krivo sto nismo izasli u Eu, mi I pitari :)
Zna da je to jedino sto valja u ovoj BiH ligi.
Covjek kaze kako je sve poslozeno u klubu ali sportski dio malo šteka. Normalno koliko smo igraca promijenili I strucni stab valja to sve uklopit. Sabura malo.
Onda za Euro, navija za Portugal kao i ja svega mi ;)
Dobar klip treba pogledati ja sam promasio juce bio ali sad evo meracki pregledao video.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 01 jul 2016, 19:55

samoplavi je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:Amar je sam prije govorio da ga administracija nije pratila ko sto je on imao sa sportske strane rezultate. I onda se sam povukao da pokusa to rijesiti i sad vidimo rezultat toga. On misli da je poslije tri godime vrijeme da se sportski dio malo vise pogura nego inace. A ne ko sto ovde neki hoce da prestave da je ljut ili da nesto tersa ovima u upravi.

Pripovjeda nam covjek koji nije navijac Zelje. Covjek koji kaze da je Zujo dogovarao plate igraca ne moze biti navijac Zelje. I jos nas ubjedjujes da vjerujemo tebi, a ne svojim ocima i usima. Pogledaj video jos jednom.
A ppk kad ti se obratim repliciraj mi do tada se samo mozes sageti nama svima a pogotov misimovicu...

A tvoje pripovijedanje svi znamo i ciji si igrac

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jul 2016, 20:26

Za tebe nema zima. Ti si jedini koji sve zna sta se desava. Pa gdje skupi sve te silne informacije kao navijac Zelje, Bog sami zna. Onda pocnes vrijedati kad se provaljujes, ne valja ti to. Amar je imao svojih gresaka, ali Zelju ne cini Amar, niti MIsimovic, svi smo mi Zeljo. Ja volim prije svega Zelju, a ne ljude koji ga vode. Isto tako za Amara ko kaze jednu losu rijec nije navijac Zelje, nego navijac uprave. Zato je izmedu nas velika razlika.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 01 jul 2016, 20:52

U infrastrukturnom "segmentu" do juče imali 5 različitih tribina, sad imamo licencu za igranje pretkola. Toliko o tom segmentu (čuj segmentu).
U igračkom "segmentu" imamo Lendrića, Jahića, Bekrića, Stevanovića, Kosorića, Memiju, Beganovića, i sasvim solidan ostali igrački "segment". Toliko o tom segmentu.
Ko ovo ne razumije on nema ni jednog "segmenta" pameti u svojoj glavi. Toliko i o tom "segmentu".
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 01 jul 2016, 20:57

+1
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 jul 2016, 21:11

Da vidimo od ovih sto puno pametuju koliko ce ih obnoviti clansku i kupiti godisnju, nece dvojica to uraditi u vrh glave.

http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-sezonsk ... ula/21053/

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 01 jul 2016, 21:18

savatihotece je napisao/la:U infrastrukturnom "segmentu" do juče imali 5 različitih tribina, sad imamo licencu za igranje pretkola. Toliko o tom segmentu (čuj segmentu).
U igračkom "segmentu" imamo Lendrića, Jahića, Bekrića, Stevanovića, Kosorića, Memiju, Beganovića, i sasvim solidan ostali igrački "segment". Toliko o tom segmentu.
Ko ovo ne razumije on nema ni jednog "segmenta" pameti u svojoj glavi. Toliko i o tom "segmentu".
Sve si u pravu samo jos trebas reci da imamo i najlosiji plasman u zadnjih sedam osam godina kao i nevjerovatan broj prolaznika kroz klub. Imena ne igraju i to bismo trebali znati. Mislim mi znamo, ali oni koji se pitaju ocito ne znaju. Ne znam zbog cega vrijedjanje?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 jul 2016, 11:35

Blueboy1 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Amar priča logično o sportskom segmentu, koji jeste najbitniji, ali za mene ove druge stvari koje se rade nisu ništa manje bitne. Osvajaš titule i igraš Evropu, ali ne igraš na svom stadionu, plaćaš da igraš na lavoru, zar tu nismo svi na gubitku?
Treba gurati istovremeno i sportski segment i druge dobre stvari koje se rade, a to se može sigurno.
Da nismo s Amarom osvojili sve ove trofeje danas ne bismo imali nacin na koji cemo stvoriti euforiju, nacin na koji cemo se mi navijaci "natjerati" da kupimo stolicu dvije, clansku, sezonsku. Lijepo je pricati porodica, radnicki klub, ali da nemamo trofeja, da su se nasi raspodjelili izmedju pitica i tuzlaka kod nas bi bilo totalno zatisje, me bismo imali ni ovoliko navijaca u drzavi. Zato je sportski segment najvazniji. Slazem se da je djaba i nova brazilska Maracana ako nema rezultata jer ce biti prazna.
On ovdje kaže da će sa jakim sportskim segmentom doći i ostali dijelovi, a svi znamo da nije tako. Dok je on bio glavni sportski segment je bio na visokom nivou, a svi ostali su bili katastrofa. Ne znam zašto sad priča suprotno, kad i sam zna da nije tako
Amar je i otišao jer ostali dijelovi nisu pratili sportski segment. Da su titule 30% ispracene stabilizacijom kluba i radu na infrastrukturi, vec sada bismo igrali grupe EL i CL.

Sada se ide pravim putem, rezultat ce doci, bitno je da sistematski pospremamo ostale segmente i dovodimo u red.
Zadnja izmjena: zeljoooooooooo, dana/u 02 jul 2016, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 jul 2016, 11:51

Evo stigao nam je i Grk!!!

Je li neko upratio cijene godišnjih karata na zvaničnoj?
Jeftinije nego prethodnih godina ili sam pobrkao stvari?

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 02 jul 2016, 11:59

zeljoooooooooo je napisao/la:Evo stigao nam je i Grk!!!

Je li neko upratio cijene godišnjih karata na zvaničnoj?
Jeftinije nego prethodnih godina ili sam pobrkao stvari?
Da, jeftinije su.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 jul 2016, 12:09

Svaka čast na tome, i drago mi je da Uprava nije propustila da se na neki način dodatno zahvali navijačima za sve što su uradili za Klub u zadnje vrijeme!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 jul 2016, 12:52

Pa sada, jeftinije jesu osim zapada i malo mi je krivo zbog toga :D evo idemo od pretpostavke da ce ti godisnja ulaznica omoguciti 16-21 domacih utakmica (16 Liga, 0-5 kup) dok je prosle godine to bilo 18 utakmica (15 liga, 3 kup). Gledam iskljucivo cijenu za clanove + prosjek cijene ulaznice po utakmici sa godisnjom kartom za ovu sezonu je radjena za pretpostavci od 20 domacih utakmica:

Sezona 2015/16:
- Jug: 2,5 KM po utakmici (5 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 50%
- Sjever: 4,17 KM po utakmici (8 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 48%
- Zapad (samo natkriveni dio): 11,11 KM po utakmici (20 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 45%
- Penzioneri (jug): 1,67 KM po utakmici. Usteda: 62,5%

Sezona 2016/17:
- Jug: 1,75 KM po utakmici (5 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 65% (56,25%-66,66%)
- Sjever: 3 KM po utakmici (10 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 70% (62,5%-71,5%)
- Zapad A: 12,5 KM po utakmici (20 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 37,5% (21,875%- 40,5%)
- VIP galerija: 15 KM po utakmici (25 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 40% (25%-42,85%)
- Penzioneri (sjever): 1,5 KM po utakmici (10 KM redovna cijena ulaznice) Usteda: 85% (81,25%-85,71%)

Znaci za sve tribine je usteda veca nego prosle sezone nego za zapad. Mogu da shvatim potez uprave iako smatram da bi bilo bolje da je usteda i za zapad barem 50% (tj. cijena 200 KM odnosno 250 KM za VIP galeriju). Ali generalno su cijene za pozeljeti i nevjerovatno niske. Kupis ulaznicu za jug i zapravo time placas svega 1,75 KM po utakmici. Cak i da ispadnemo u prvom kolu kupa i da tu utakmicu igramo u gostima, to bi opet znacilo da je prosjecan trosak po utakmici sa godisnjom za jug 2,2 KM sto je nevjerovatno malo. Za sjever cak i veca usteda, a penzionerima se izaslo maksimalno u susret. Zaista mislim da oni koji ne kupe godisnju ulaznicu da prave kriminalno djelo prema sebi i svom budzetu :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.