za mene nije ni jedan od te trojice idealno rijesenje....sehic je previse mlad,nema iskustva pogotovo internacionalnog,baota nezz. sta da kazem dobar je golman,mlad je,pokazao je u nekoliko navrata da ima ogroman potencijal ali kad u zelji se nije uspio nametnuti onda nije za repke (bez obzira sto eso od uvjek gura sehu) mozda ce postanti standardan u sturmu (ako vec i nije) pa ce onda imati priliku da dobije poziv,nurkovica neznam tako da nemam o njemu sta da kazem....po meni je odlican izbor asmir begovic mlad je i idealan je nasljednik za kenana a i na ramovica treba racunatiZELJO DO GROBA je napisao/la:treba naci nekog mladog golmana...Tarik14 je napisao/la:Keno je broj 1 i uvijek ce biti ali moramo naci rjesenje za rezervnog golmana s obzirom da Brasnic i Tolja vjerovatno nece vise nikad igrati za reprezentaciju. Brasnic ima 35. godina penzija mu se blizi a Tolja je izjavio da se on oprostio od reprezentacije.neretva je napisao/la:ma samo kažem da je guran u reprezentaciju bio bi puno bolji imao je sve predispozicije za pravog golmana.......u svakom slučaju Keno je Keno
il Baotic, Nurkovic, Sehic....od te trojice treba odabrati jednog a ove ostale povremeno zvati...ja sam za Sehica...golman je stvarno kvalitetan....a i najmladi je....
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
e da zaboravio sam Burica...i on je u konkurenciji...a Zeljo je uvijek davo reprezentativne golmane...vrlo kvalitetne i nema sta...to ne treba prekidati...Seha legenda...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Buric je pomalo nestao s obzirom da trenutno ne brani ni za mladu reprezentaciju ni za A selekciju tako da nisam siguran sto se njega tice. A ovaj Alexandre Martinovic (23. godine) je roden u Francuskoj i ima Francuski pasos tako da nisam siguran jel on ima pravo da nastupa za nas tim.MentalitaUltras je napisao/la:Baotić,Burić,Sehić,Martinović ..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma mi smo vazda imali dobrih golmana...zaboravio sam jos i Asmira ako mu rijese to sve sa papirima...a i Ramovic je sigurno dobar nego sad govorimo o mladjim golmanima...a Ramovic je treba da bude vec u repki al ne krojimo mi sastav nego ciro sa onim kretenima iz saveza...a mislim da je ovdje problem u savezu jer je ovaj govorio protiv njih a sad mu se svete kroz repku a neznaju da to ide samo njima na stetu.-...al hajd dosta o njima pricajmo mallo o golmanima...
a evo martinovica..
http://transfermarkt.de/de/spieler/1251 ... rofil.html
a ovaj dender kolonija nasih...
a evo martinovica..
http://transfermarkt.de/de/spieler/1251 ... rofil.html
a ovaj dender kolonija nasih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
To je tacno I bas zbog toga je Zeljo moj omiljeni klub na svijetu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:e da zaboravio sam Burica...i on je u konkurenciji...a Zeljo je uvijek davo reprezentativne golmane...vrlo kvalitetne i nema sta...to ne treba prekidati...Seha legenda...
MI SMO ZELJIN A ZELJO JE NAS!

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma to tarik...sve si bolji i bolji...hehe..Tarik14 je napisao/la:To je tacno I bas zbog toga je Zeljo moj omiljeni klub na svijetu.ZELJO DO GROBA je napisao/la:e da zaboravio sam Burica...i on je u konkurenciji...a Zeljo je uvijek davo reprezentativne golmane...vrlo kvalitetne i nema sta...to ne treba prekidati...Seha legenda...
MI SMO ZELJIN A ZELJO JE NAS!
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja sam dobio informaciju da su ljudi u Savezu trazili da Ramovic plati pare kako bi mogao igrati za reprezentaciju. On se naljutio i rekao da ne zeli da igra za BIH dok su takvi uslovi.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ja to je najvjerovatnije...upravu je covjek ako ce on placati daq igra ze repku to bi bila sramota i za njega a ova sramota za savez...duga prica...Tarik14 je napisao/la:Ja sam dobio informaciju da su ljudi u Savezu trazili da Ramovic plati pare kako bi mogao igrati za reprezentaciju. On se naljutio i rekao da ne zeli da igra za BIH dok su takvi uslovi.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja se ne salim, ja sam zaista Maniac (navijac Zelje). Cijela mi porodica navija za Zelju. Zasto nebi i ja?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma bravo Tarik brate moj....Tarik14 je napisao/la:Ja se ne salim, ja sam zaista Maniac (navijac Zelje). Cijela mi porodica navija za Zelju. Zasto nebi i ja?
a evo nesto tuzno, zalosno...
http://****/index.php?opt ... &Itemid=70
Keno se povrijedio...sranje...nezna se jos nista...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Et strucnjaci, na baksuziraste...haj sad molite tolju da se vrati! nadam se da nije nista ozbiljno u vezi kene...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma bravo Tarik brate moj....Tarik14 je napisao/la:Ja se ne salim, ja sam zaista Maniac (navijac Zelje). Cijela mi porodica navija za Zelju. Zasto nebi i ja?
a ti tarik davis da mi je vrat vec poplavio od tebe...jos sad niklo iznenadno prijateljstvo sa zeljom...tugi nikad kraja...

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa daj i ovaj Keno Povreda za Povredom

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovi naši igrači ko da su od papira, pred svaku utakmicu neko se povrijedi, hajde da se to desi par puta nego pred svaku tekmu 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ovo je najgore sto nam se moglo desiti!
Tamam sto se oporavio od povrede ramena evo opet se Hasagic povredio.
Tamam sto se oporavio od povrede ramena evo opet se Hasagic povredio.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a zasto te iznenadilo prijateljstvo moje sa tarikom...nemoj mi toga....armando je napisao/la:Et strucnjaci, na baksuziraste...haj sad molite tolju da se vrati! nadam se da nije nista ozbiljno u vezi kene...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma bravo Tarik brate moj....Tarik14 je napisao/la:Ja se ne salim, ja sam zaista Maniac (navijac Zelje). Cijela mi porodica navija za Zelju. Zasto nebi i ja?
a ti tarik davis da mi je vrat vec poplavio od tebe...jos sad niklo iznenadno prijateljstvo sa zeljom...tugi nikad kraja...
a jbg...Keno se povrijedi...nedo Bog da je sta teze...
maradona za koga navijas od nasih klubova ako navija za nekoga....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- MentalitaUltras
- Kontakt:
A ovaj Aleksandar Martinović je Posudjen Denderu od Strane Čustinog Genta ..
Asmir Begović je Dobar Golman veliki talenat ali sad .. Teško da če igrat za nas ..
Jasmin je dobro Branio za Čelik i za Mladu Repku ..
Zdenko je isto Pravi Golman .. Izebali su ga u Želji i to dobro ..
Ali hvala Bogu sad je u Sturmu i biće u budučnosti nešta od njega
Asmir Begović je Dobar Golman veliki talenat ali sad .. Teško da če igrat za nas ..
Jasmin je dobro Branio za Čelik i za Mladu Repku ..
Zdenko je isto Pravi Golman .. Izebali su ga u Želji i to dobro ..
Ali hvala Bogu sad je u Sturmu i biće u budučnosti nešta od njega

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Izgleda da je Keno zaradio povredu prepona. 

navijam za boku, mada mi je i velez sarsild drag....hahahahah
, drag mi je velez i to ona generacije: kajtaz,tuce,juric,medjedovic,tanovic i ost. comp. nije to sad bitno, niti ti meni ides sad na nerv radi zelje...zeljo je nas najveci klub, bilo to nekom krivo ili ne...
nego vratimo se na temu, mada je jos dugo vremena za konacne prognoze i sastave...pruza nam se velika sansa koju bi bilo steta ispustiti, a ta sansa pocinje da bude java ako protiv belgije uzmemo 6 bodova, mi to mozemo, mi smo kadar, samo nas treba dobro posloziti...
NAPRIJED BOSNO

nego vratimo se na temu, mada je jos dugo vremena za konacne prognoze i sastave...pruza nam se velika sansa koju bi bilo steta ispustiti, a ta sansa pocinje da bude java ako protiv belgije uzmemo 6 bodova, mi to mozemo, mi smo kadar, samo nas treba dobro posloziti...

NAPRIJED BOSNO
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Od ovoga Martinovica nema nista, pise na transfermarkt.de, da je jednom branio za BiH, ma nije to istina, iz pouzdanog izvora znam da taj nezna ni bosanski jezik a pogotovo da brani za reprezentaciju nema od toga nista. a nije standardni golman ni u Denderu.MentalitaUltras je napisao/la:Baotić,Burić,Sehić,Martinović ..
Mislim da bi bilo najbolje rijesenje da se pozove Ramovic, momak standardno dobro brani i novinari i navijaci ga visoko ocijenjuju, mislim da bi mogao dobro pomoci protiv Belgije, pogotovo ako nebude Kenana
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
sta se se desiti poslje belgije , mislim vec smo obje tekme unaprijed dobili
aBd i hocemo.

aBd i hocemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.