1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: 1/4 finale-sve tekme
Svi jebu a ti Safete gledaj VHS.
Jesam ja! Doduse trubim ovdje da idemo do finala, sto I hocemo, al valjda ljudi misle da se zajebajem.let3 je napisao/la:Belgija nema selektora, a nema ni odbranedrama su loši pozadi
![]()
Vels![]()
velški Xavi odigrao utakmicu života
kapiten Williams
Ramsey
Kanu ispade majstor i uđe u legendu
![]()
Ko bi rek'o da ce Vels do polufinala, ali eto tu su i to sasvim zasluženo....svaka im casttako se bori za svoju državu.

Dje ste belegijari ba

Edit : one man team al u kurcu

Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 01 jul 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako mi mozemo vratiti ovu atmosferu i nabrijanost koju imaju Wels i Island :/
Treba nam reset dugme, par losih kvalifikacionih ciklusa da navijaci napune baterije, a da dodju novi igraci koji imaju zelju za dokazivanjem.
Treba nam reset dugme, par losih kvalifikacionih ciklusa da navijaci napune baterije, a da dodju novi igraci koji imaju zelju za dokazivanjem.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 jul 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Belgija 1/4 finale Eura, Vels u polufinalu, a BiH osvojila Kirin kup sa drugom ekipom.
Bili smo u grupi smrti, a nismo ni bili svijesni toga.
Bili smo u grupi smrti, a nismo ni bili svijesni toga.

Don't believe the hype.
Kad naši igraci budu davali 101% na terenu kao što to rade velšani i islanđani...A prije svih, glave naše zvijezde.tuzlak1987 je napisao/la:Kako mi mozemo vratiti ovu atmosferu i nabrijanost koju imaju Wels i Island :/
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 jul 2016, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Majko mila Fellaini je jedan od najprecijenjenih igraca ikada. Wilmots mijenja krilo za ovog panja, pa neznalivo mrtvaa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Oj yebem ti Evropsko i ove ublehe od trenera(Wilmots,Hodgson) kad moram gledati u zavrsnici Wales i Island a ocekivao sam neko super finale i nadao se tome.Bogom se kunem da sa ovog foruma ima boljih strucnjaka od one dvije ublehe koje ne znaju postaviti taktiku.
Veceras Wales vodi a WIlmotsu igraju tri ista igraca u sredini a Lukaku sam u napadu bez prave podrske.I umjesto da gurne Bentekea da igra sa prava dva napadaca jer jedino ovom bunkeru mozes zabiti gol glavom on majstor stavlja Mertensa ahahaha oplako sam.
Nek su ispali i oni i Englezi iako imaju najpotenacijalnije ekipe u Evropi al dzaba kad imaju najgore trenere.
Formacija 3-5-2 dominira na ovom prvenstvu.Vjerujem da ce i sutra ta formacija izdominirati.
Kad vec nema velikog finala daj Wales-Island u finalu ko ga yebe
Veceras Wales vodi a WIlmotsu igraju tri ista igraca u sredini a Lukaku sam u napadu bez prave podrske.I umjesto da gurne Bentekea da igra sa prava dva napadaca jer jedino ovom bunkeru mozes zabiti gol glavom on majstor stavlja Mertensa ahahaha oplako sam.
Nek su ispali i oni i Englezi iako imaju najpotenacijalnije ekipe u Evropi al dzaba kad imaju najgore trenere.
Formacija 3-5-2 dominira na ovom prvenstvu.Vjerujem da ce i sutra ta formacija izdominirati.
Kad vec nema velikog finala daj Wales-Island u finalu ko ga yebe

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Barem sam rezultat pogodiojopaa7 je napisao/la:2 razlike za Belgiju. Volio bi vidjeti golijadu danas pa nek bude 3:1.
DeBruyne, 2x Lukaku / Bale

Svaka cast Walesu. Potpuno zasluzeno i zelim im da produ u finale. Bravo

Kod nas Safet, Belgija Wilmots, Hrvatska Cacic, Engleska Hodgson.. Izgleda ima ovih zalutalih trenera u dosta drzava.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jedan penal nas je dijelio od Poljska- Wales u polufinalu Eura... pa, zasto Kubaaa?! 

Wales bez Ramseya i onog Daviesa protiv Portugala.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JohnCleese
- Kontakt:
High je napisao/la:Učini mi se da si napisao na staroslavenskom, pa se upitah šta ti je.JohnCleese je napisao/la:Kako lijepo zvuci kada tribina pjeva na starovelskom

Neka se veceras svi raduju na starovelskom.
E neka je ispala ova cudna ekipa sa smijesnim frizurama.
Realno, poslije ovakve blamaze u 1/4 finalu samo trener Belgije zasluzuje drugu sansu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: RE: Re: 1/4 finale-sve tekme
Mi se ovdje nadamo i raskrinkavanju Deschampsa.Wisey je napisao/la:Kod nas Safet, Belgija Wilmots, Hrvatska Cacic, Engleska Hodgson.. Izgleda ima ovih zalutalih trenera u dosta drzava.
Je li se i dalje mozemo unaprijed poselamiti sa prvim mjestom jer je Belgija neprikosnovena?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo sad ko se zali na ovaj format ne znam kontradiktorno mi je sve. Npr kaze neko ne treba pustiti da se igra na ovaj format, a Belgija koju bi svi imali zelju da vide u formatu 16 ekipa prije Welsa ispade od istih 
Nisu ni neki Bogom dani. Po meni je problem formata samo to sto mozes se namjestati na odredjenog protivnika i u dio zdrijeba. Mada ni Portugal se nije namjestio, oni su upali ovdje na ovu stranu u zadnje 2 minute , da nije bilo jednog gola zavrsili bi tamo sa Njemcima i Francuzima.
Otisli su dalje na Hrvatsku koja je po svima bila bolja reprezentacija od Francuske, Spanije, Engleske i tih u grupnoj fazi. I izbacili Hrvatsku koja je nakon grupne faze proglasena kao osvjezenje turnira.

Nisu ni neki Bogom dani. Po meni je problem formata samo to sto mozes se namjestati na odredjenog protivnika i u dio zdrijeba. Mada ni Portugal se nije namjestio, oni su upali ovdje na ovu stranu u zadnje 2 minute , da nije bilo jednog gola zavrsili bi tamo sa Njemcima i Francuzima.
Otisli su dalje na Hrvatsku koja je po svima bila bolja reprezentacija od Francuske, Spanije, Engleske i tih u grupnoj fazi. I izbacili Hrvatsku koja je nakon grupne faze proglasena kao osvjezenje turnira.
Re: RE: Re: 1/4 finale-sve tekme
Tesko, Deschamps ima slifa i dobar je strucnjak. Radio je odlican posao u sva 3 kluba koja je trenirao prije preuzimanja reprezentacije. Monaco odveo do historijskog uspjeha, Liga kupa i finala Lige Sampiona. Juventus uzeo poslije one afere, vratio ih u Seriju A. Poslije toga s Marseillem dosao do prve titule u Ligue 1 nakon 18 godina, vodio ih do 1/4 finala LS, osvojio kup. Ne mozes nikako ga svrstati medju navedene provale od trenera.SiamoNoi je napisao/la: Mi se ovdje nadamo i raskrinkavanju Deschampsa.
Mučno mi je gledat ovo prvenstvo. Kad samo pomislim kakav bi mi potencijal imali da naše zvijezdice hoće potrčati i boriti se. Pa ovog smo šugavog Walesa dva puta nadigrali bez problema. **** suđeno nam je da se guzimo kroz baraže.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 01 jul 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Re: RE: Re: RE: Re: 1/4 finale-sve tekme
Jasno da nije njihova kategorija nego ima dosta upitnih/nejasnih odluka na prvenstvu pa zbog toga ne bi nimalo zalio kad ovakvu francusku generaciju ne bi doveo ni do polufinala.Wisey je napisao/la:Tesko, Deschamps ima slifa i dobar je strucnjak. Radio je odlican posao u sva 3 kluba koja je trenirao prije preuzimanja reprezentacije. Monaco odveo do historijskog uspjeha, Liga kupa i finala Lige Sampiona. Juventus uzeo poslije one afere, vratio ih u Seriju A. Poslije toga s Marseillem dosao do prve titule u Ligue 1 nakon 18 godina, vodio ih do 1/4 finala LS, osvojio kup. Ne mozes nikako ga svrstati medju navedene provale od trenera.SiamoNoi je napisao/la: Mi se ovdje nadamo i raskrinkavanju Deschampsa.
Bale je najbolji igrac turnira. Strasna partija i veceras.
Wales
Wales

Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 01 jul 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Senzacija doci do polufinala 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.