Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la neno#4 » 25 jun 2010, 17:59

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Henri, svaka ti cast, iako nemas klub (trenutno) i rizikujes eventualnu povredu, zelis da igras..Trebaju svi da se ugledaju na tebe..
da se razumijemo, henry hoce da igra upravo zato sto nema klub (zato sto ga je siena sutnula) a iza sebe ima veoma losu sezonu pa mora da se proda preko repke ;)
Ali je vrlo blizu Fenera, barem prema nekim informacijama :) :) :) ..Vjerovatno ti znas vise, ali ovo je sto je nezvanicno izaslo u javnost, mada nije on imao toliku losu sezonu, ali je ipak primao vise para nego sto zasluzuje..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 25 jun 2010, 18:00

KK_Bosna je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Henri, svaka ti cast, iako nemas klub (trenutno) i rizikujes eventualnu povredu, zelis da igras..Trebaju svi da se ugledaju na tebe..
da se razumijemo, henry hoce da igra upravo zato sto nema klub (zato sto ga je siena sutnula) a iza sebe ima veoma losu sezonu pa mora da se proda preko repke ;)
Tako je bilo i kada se prvi put odazvao. Dakle, preko repke do jakog kluba. Jedini Amer kojeg treba poštovati kada je naša repka u pitanju je Terry.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 jun 2010, 18:26

Meni odgovara i ta varijanta, tj. da dolazi da se proda preko repke. Bolje on nego Minja :D :D
Ima tu i dobrog, barem ce poluditi pa odigrati kako treba, a ne da nesto izvodi ko Bremer zadnji put kad je igrao ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 jun 2010, 20:09

Pa zar nije bio jedan od boljih u montepaskiju ? :?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 jun 2010, 20:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa zar nije bio jedan od boljih u montepaskiju ? :?
bio je dobar back up kao bek suter, ali nije bio dobar za prve postave

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=33284
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2010, 00:41

Koliko god ja gotivio Ikonu, Nihada i ostale nase bekove, ipak je Henri jedan drugi svijet. Uvijek moze pogoditi za tri, ono sto nama realno fali od Nene, zato i ako bude malo indijanisanja po parketu ne treba mu zamjeriti...

Ne znam za ostale, ali ja cu pomno da ispratim ove kvalifikacije, kao i svake naravno, ali ove godine sa nekom povecom nadom, jos pogotovo ako se odazovu ovi gore nabrojani....

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 26 jun 2010, 09:53

neno#4 je napisao/la:Koliko god ja gotivio Ikonu, Nihada i ostale nase bekove, ipak je Henri jedan drugi svijet. Uvijek moze pogoditi za tri, ono sto nama realno fali od Nene, zato i ako bude malo indijanisanja po parketu ne treba mu zamjeriti...

Ne znam za ostale, ali ja cu pomno da ispratim ove kvalifikacije, kao i svake naravno, ali ove godine sa nekom povecom nadom, jos pogotovo ako se odazovu ovi gore nabrojani....
ja bi volio jos sasu vasiljevica jer nedostaje nam jedan plej
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2010, 12:12

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Koliko god ja gotivio Ikonu, Nihada i ostale nase bekove, ipak je Henri jedan drugi svijet. Uvijek moze pogoditi za tri, ono sto nama realno fali od Nene, zato i ako bude malo indijanisanja po parketu ne treba mu zamjeriti...

ja bi volio jos sasu vasiljevica jer nedostaje nam jedan plej
ne znam kako je stanje s njim, ali ako su rekli da se svi moraju da odazovu onda valjda ce i on...znamo onu pricu iz menorce, ali valjda ce da se odazove, jer Dino je sad, a znamo kako su povezani Beo i Dino...Nadat se da bolji dani dolaze, i ako ne mozemo dobiti Makedoniju, za koju igra jedan raspali Stefanov ili jedan Sokolov koji i sami znamo nije mogao kod nas da bude back - up play....Ja iskreno ocekujem da se sada plasiramo, cak iako Mirza ne dodje, ima ovdje fina ekipa, ako budu igrali kako znaju i izgarali za ovaj dres...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jun 2010, 23:55

Eh sad slijede prvi otkazi..Prva meta: Ratko Varda...Druga: Elmedin Kikanovic...

Vracamo se u eru Mense Bajramovica..

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2010, 01:43

neno#4 je napisao/la:Eh sad slijede prvi otkazi..Prva meta: Ratko Varda...Druga: Elmedin Kikanovic...

Vracamo se u eru Mense Bajramovica..
za vardu je to bilo javna tajna da nece igrati...
You are someone else I am still right here

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 jun 2010, 01:45

a zbog čega neće, zašto je uopšte pristao igrati za BiH :roll:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 27 jun 2010, 11:48

Strauss je napisao/la:a zbog čega neće, zašto je uopšte pristao igrati za BiH :roll:
Koliko se sjećam isto kao i Domercant sada bio bez kluba pa mu trebalo da se malo pokaže (a možda je netko pomislio kao on voli BiH ili nešto slično, a isto i za Domercanta vrijedi ) .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2010, 14:24

kksiroki je napisao/la:
Strauss je napisao/la:a zbog čega neće, zašto je uopšte pristao igrati za BiH :roll:
Koliko se sjećam isto kao i Domercant sada bio bez kluba pa mu trebalo da se malo pokaže (a možda je netko pomislio kao on voli BiH ili nešto slično, a isto i za Domercanta vrijedi ) .
pa za 90 % nasih igraca repka i sluzi samo za to
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jun 2010, 15:13

Ne znam od nekog euforicnog stanja i nekog da ce svi da dodju da igraju (barem 80 posto) na kraju ce da se ispostavi da opet nece ih doci jedno 7 -8....

Gospodo, prije je bio izgovor Menso Bajramovic koji je izgovor sada?!!!!

Ostalo je samo ime.....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 27 jun 2010, 15:34

neno#4 je napisao/la:Ne znam od nekog euforicnog stanja i nekog da ce svi da dodju da igraju (barem 80 posto) na kraju ce da se ispostavi da opet nece ih doci jedno 7 -8....

Ako se odazove Teletović(a vjerovatno hoće), ako ponovo Sabit dovede Domeracnta, Mršića(a vjerovatno hoće), je sasvim dovoljno od njeg. Sa ova tri igrača, bez obzira ko se od ostalih odazavao Bosan će se ponovo plasirati na prvenstvo, budi siguran. ;) Spreman sam i na opkladu :mrgreen: ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 jun 2010, 15:36

Strauss je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ne znam od nekog euforicnog stanja i nekog da ce svi da dodju da igraju (barem 80 posto) na kraju ce da se ispostavi da opet nece ih doci jedno 7 -8....

Ako se odazove Teletović(a vjerovatno hoće), ako ponovo Sabit dovede Domeracnta, Mršića(a vjerovatno hoće), je sasvim dovoljno od njeg. Sa ova tri igrača, bez obzira ko se od ostalih odazavao Bosan će se ponovo plasirati na prvenstvo, budi siguran. ;) Spreman sam i na opkladu :mrgreen: ;)
mogli bi igrati pokretno sa 2 krilna centra, naravno ako bi to sabit znao ukomponovati, ali sa pravim centrom tipa varda to bi itekako bilo lakse i puno raznovrsnije i ubojito

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2010, 15:38

E stvarno ovi nasi kosarkasi su postali djubrad, cast izuzecima. To dodje u reprezentaciju samo da se proda, ni zbog ceg drugog. Da su pametni pa svi jednom reknu ''pa hajmo se svi skupit i da napravimo neki rezultat u Evropskoj pa i Svjetskoj sceni'' .
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 jun 2010, 16:58

Strauss je napisao/la:

Ocigledno precjenjujes...Mrsa je dobrano starij, ne moze vise da igra na ovom nivou mozda jedno 10 minuta, onda Hukic je i dalje povrijedjen, i pitanje je da li ce uopce da se odazove...Makedonija i VB su itekako jake...

@nerminh74, sve sa nekim krpljenjem na centru ne valja, jer kod Makedonije imas jednog Samardziskog, pa i raspalog Stacka, ako ga uvrsti u 12, a VB ima Betsa i Archibalda...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 jun 2010, 17:47

neno#4 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:

Ocigledno precjenjujes...Mrsa je dobrano starij, ne moze vise da igra na ovom nivou mozda jedno 10 minuta, onda Hukic je i dalje povrijedjen, i pitanje je da li ce uopce da se odazove...Makedonija i VB su itekako jake...

@nerminh74, sve sa nekim krpljenjem na centru ne valja, jer kod Makedonije imas jednog Samardziskog, pa i raspalog Stacka, ako ga uvrsti u 12, a VB ima Betsa i Archibalda...
pa to jeste i poenta mog posta

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2010, 18:28

Ko se ne odazove na pripreme, prijavit ćemo ga FIBA-i

Nista labavo moj Hadzicu :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.