1/4 finale-sve tekme
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: 1/4 finale-sve tekme
Koliko god mi se ne svidja ova igra Welsa sa centarsutevima bas su mi dragi zbog te srcanosti i izgaranja na terenu
Koban potez KDB da se pomjeri udesno na gol liniji.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Zasluženo poravnanje Velsa
Imaju li kakvog normalnog napadaca, umjesto onog kloca Kanua...dva puta ga Remzi proigrava, soha ne zna ni lopte primiti
ili staviti Balea u špicu neka trci i šutira, samo da izbace onog levata

Imaju li kakvog normalnog napadaca, umjesto onog kloca Kanua...dva puta ga Remzi proigrava, soha ne zna ni lopte primiti

Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 jul 2016, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- DragonReborn
- Kontakt:
To kapetane
Cymru!
Cymru!
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Haha čuj u osnovnoj školi je Bale bio toliko nadmoćan da su mu zabranjivali da igra lijevom nogom. Mogao je samo desnom, i to samo jednom da dodirne loptu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- DragonReborn
- Kontakt:
Kako je lepo Bejl odvukao Vitsela i napravio livadu Kapetanu.
Samo da proigra i velski pirlo...
Samo da proigra i velski pirlo...
- DragonReborn
- Kontakt:
A onda kaze: "Meni je osam"Makanaky je napisao/la:Haha čuj u osnovnoj školi je Bale bio toliko nadmoćan da su mu zabranjivali da igra lijevom nogom. Mogao je samo desnom, i to samo jednom da dodirne loptu.

Koja razlika izmedju utakmice od sinoc i ove sad, ovo je raj za oci definitivno, samo da nastave ovako 

"I wanna stay here,drink all your beer,please dont,please dont take me home" 

Dobre akcije Velsana kod kornera.
I timskog duha. Na suprotnoj strani kruže glasine kako KDB i Hazard uopšte ne razgovaraju. Izvinjavam se ako nisam dobro čuo ali mislim da su njih dvojica u pitanju.tajger je napisao/la:Koliko god mi se ne svidja ova igra Welsa sa centarsutevima bas su mi dragi zbog te srcanosti i izgaranja na terenu
Belgija veci dio turnira izgleda nepovezano. Sve ide na foru guraj ka ofanzivi (Edenu) pa sta naprave.
Daj Dembelea zalizana ubleho vidis da se raspadate.
Daj Dembelea zalizana ubleho vidis da se raspadate.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Vadi ovog Lukakua mladjeg, kakav proljev od igraca 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Valjda ce uspjeti Wels da ovo rijesi do kraja, igraju ljepše i bolje!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nema ova Belgija nikako dusu,bojim se samo da ce odlucit njihov ind kvalitet neki potez i dribling Hazarda il KDB,jer bas nekako su bez srca i duse mrtvi skrozMakanaky je napisao/la:I timskog duha. Na suprotnoj strani kruže glasine kako KDB i Hazard uopšte ne razgovaraju. Izvinjavam se ako nisam dobro čuo ali mislim da su njih dvojica u pitanju.tajger je napisao/la:Koliko god mi se ne svidja ova igra Welsa sa centarsutevima bas su mi dragi zbog te srcanosti i izgaranja na terenu
Daj Emila Mpenzu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Yebo majku kakve igrace imaju mogu osvojit i svjetsko, evropsko, africki kup nacija i konfederacijski kup a oni zaposlili Susica i osvojit ce qrcev kup s njim 

This time next year we'll be millionaires.
Nema Belgija trenera, iako ima mnogo kvalitetniju ekipu od Velsa
Carasco koji je strašan igrac, potpuno pogrešno korišten od strane Wilmotsa
Vels odlican u prvom poluvremenu
valjda nastave ovako....još da imaju nekog napadaca, vjerovatno bi zabili još jedan.

Vels odlican u prvom poluvremenu

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Wales
Pa, ljudi su bolji iz tekme u tekmu... Ali, Joe Allen
Glupi englezi se sprdaju na njegov racun, a da igra za Englesku, mozda bi i imali neku igru... Odlican igrac.
Belgija se vratila na staro
Jordan Lukaku, wtf 

Belgija se vratila na staro

Ne zna se ko je veći proljev ili Lukaku mlađi ili ovaj drugi čupo ,ko da ih je jedan qurac pravio...i kao da gledam da će sada poslije prvenstva da se dobro prodaju,a realno,,,k a r ine obojicamessilla je napisao/la:Vadi ovog Lukakua mladjeg, kakav proljev od igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.