Nažalost ispalo je kao što sam i mislio da hoce.Prvo poluvrijeme Poljska dosta bolja,ali koliko sam vidio/cuo u nastavku nije tako bilo.No nije da nismo najavili prije početka prvenstva da će Portugal biti jedno od najugodnijih iznenađenja

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Nisi promijenio avatarSiamoNoi je napisao/la:Ubio me umor sinoć i propustio pola drugog poluvremena,produžetke i penale.Probudim se usred noći i stream stoji smrznut negdje u produžecima
Nažalost ispalo je kao što sam i mislio da hoce.Prvo poluvrijeme Poljska dosta bolja,ali koliko sam vidio/cuo u nastavku nije tako bilo.No nije da nismo najavili prije početka prvenstva da će Portugal biti jedno od najugodnijih iznenađenjaRezultatski naravno.To što sad nekom ne paše stil kojim igraju je druga stvar,ali je ovako nešto bilo za očekivati kada se zna tko ih vodi.Zato me malo i iznenadio način kako su kroz grupu igrali,ali evo Santos je odlučio da nema više smisla eksperimentirati i vratio se na ove provjerene kombinacije.Očekujem ih u finalu kontra Nijemaca.
"Sreca" također.Obje jedino služe kao izlike/opravdanja poraženima,a nemaju gotovo nikakvog smisla kad se o nogometu govori.Donnie Darko je napisao/la:Ma nema ovdje nezasluženo, ta riječ se ne bi nikada trebala koristiti u takmičenjima ovog formata osim ako je neka sudijska greška presudila. Realno.muamerc je napisao/la:Kako god igrao Portugal oni su zasluzeno u polufinalu. Oni koji su po nama bolje igrali i bili bolje plasirani nisu ih uspjeli rijesiti u medjusobnom duelu sto se na kraju i gleda. Niko im nije kriv, vec oni sami ili vec Portugal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.