Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 01 jul 2016, 10:51

Hajde jurgene uradi nesto pocelo se o nebitnim ljudima pricati hahahah
Ja se bojim da nam je trenutno allen jedan od boljih veznjaka henderson je nakon povrede ponovo onaj stari nikakve koristi necemo ni od njega imati ako ne uhvati neku formu opet. Zielinski me ne interesuje sto se mene tice nek dođe i rade krunic onda hahah
Al mislim da bi vezni igrac sad trebao da bude prioritet. Pa lijevi bek i sto se mene tice dosta, kad bi se doveli pravi igrači a ne neki sumnjivog kvaliteta
You are someone else I am still right here

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 jul 2016, 12:28

Imali smo priliku dovesti Pjanica za male pare samo nece Jurgen izgleda Bosnju ili mu je pomocnik rekao neka nemoj on je Bosnjak :rol: :rol:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2016, 13:00

Fakat, ako nece moci dovesti Dahouda treba se okrenuti alternativama, Zielonski to nije. On je ofanzivniji igrac, vise mu odgovara desno krilo ili da igra veznkg u 4-3-3. Allen vjerovatno i jeste jedan od tehnicki najboljih veznih koje imamo, ali nazalost nije za prve postave, a on ne zeli da sjedi na klupi. Uz jos jednog lijevog beka, to je to. Vise i nema potrebe za pojacanjima, bar ne ovog ljeta
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jul 2016, 15:42

keno94 je napisao/la:Fakat, ako nece moci dovesti Dahouda treba se okrenuti alternativama, Zielonski to nije. On je ofanzivniji igrac, vise mu odgovara desno krilo ili da igra veznkg u 4-3-3. Allen vjerovatno i jeste jedan od tehnicki najboljih veznih koje imamo, ali nazalost nije za prve postave, a on ne zeli da sjedi na klupi. Uz jos jednog lijevog beka, to je to. Vise i nema potrebe za pojacanjima, bar ne ovog ljeta
To i ja mislim, samo sto to pada sve u vodu ako klub proda nekog od vaznijih igraca do kraja roka.
Mislim da ce nakon eura biti svega.

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2016, 19:47

25 mil funti ponudio palace za benteka,ja bih prihvatio.Izgubili bi 7 mil na njemu a nije toliko strasno

osim ako se ne ukljuce kinezi,sta je s balom.Cudno mi da ga kineze nece da kupe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 jul 2016, 20:14

Odmah ga treba prodat. Prodajom sto puta navedenih igraca pokrit Manea, Grujica, i Kariusa. Onda izvalit svotu za veznog i ako moze lijevi bek, odradit pripreme ako moze bez povreda i lagano docekat pocetak i ici mec po mec.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 jul 2016, 20:16

Nece Balotellia niko, uvideli svi da je prevara, pa cak i Kinezi.
Odmah uzeti tu lovu za Bena ako je istina.

Ja mislim da Klopp mora imati resenje za tog veznog, samo ceka kraj EURO-a. Ofanzivni deo ekipe je po meni skockan i resen, plus stize Markec. Taj vezni i levi bek i da se zavrsi posao. Steta ako je Klopp odustao od Hectora, retko takticki potkovan bek kao on, pritom igra vrlo dobro sa obe noge pod pritiskom, ima neke limite u napadu, ali sveukupno jako dobar all round bek, bolji od Morena u to nema sumnje.

Malo sam zaboravio na ove nase Srbende u ekipi, mislim da ce Markec postati jako uticajan u rotaciji i da ce Klopp od njega napraviti nesto, a potajno se nadam da Grujic eksplodira.

Evo pise Echo da smo odbili 25m za Bena. :tokralju:

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2016, 21:17

nek ponude 50 mil funti za radju,doveli bi ga hladno

ma balo je idiot, nezz da li ste vidjeli po instagramu sto kaci kako radi preko ljeta treninge.Znaci vise energije u to bi ulozio 90-godisnjak nego on na tim klipovima

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 01 jul 2016, 21:37

Naingollan, Mikhtaryan, Saul Niguez, Barkley, Matuidi, Kovacic pa zar ne mozes stupiti u kontakt ni sa jednim WC veznjakom ili nekim koji bi to lako mogao postati :roll:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 jul 2016, 22:17

nadam se da cemo zadrzati velskog pirla,frajer dominira

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jul 2016, 23:10

Torres_9 je napisao/la:nadam se da cemo zadrzati velskog pirla,frajer dominira

Krivac za Rađin gol, ali je odigrao odlicnu utakmicu. Kad smo kod Rađe, uh kako bi nam legao. On ili Payet. Jedva cekam kraj eura da vidimo hoce li biti kakvog velikog transfera. Ukoliko od Benteke za 25 do 30 milkica treba ocekivati, do tada nesto i nisam optimistican.

sena195
Kontakt:

Post Postao/la sena195 » 01 jul 2016, 23:15

:D Pozz. Novi sam na forumu, već duže vrijeme pratim ovaj forum kao i sve igre Liverpoola. Sto se tiče nove sezone veoma sam optimističan, mislim da možemo daleko dogurati. Zadovoljan sam dovođenjem Manea mislim da ce eksplodirati ove sezone.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 jul 2016, 23:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:nadam se da cemo zadrzati velskog pirla,frajer dominira

Krivac za Rađin gol, ali je odigrao odlicnu utakmicu. Kad smo kod Rađe, uh kako bi nam legao. On ili Payet. Jedva cekam kraj eura da vidimo hoce li biti kakvog velikog transfera. Ukoliko od Benteke za 25 do 30 milkica treba ocekivati, do tada nesto i nisam optimistican.
Pa gdje kumee :D ?
Gdje ga staviti, umjesto koga ? :mrgreen:

Lijevi bek i centralni vezni..to je to što treba
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 jul 2016, 23:31

Ma kakav Payet, vec u 30-tu usao, a nema ni mesta.

Daj kakvog kreativca u sredini pored Cana, i zavrsavamo posao.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 jul 2016, 00:07

Paradajz je napisao/la:Ma kakav Payet, vec u 30-tu usao, a nema ni mesta.

Daj kakvog kreativca u sredini pored Cana, i zavrsavamo posao.
A gdje cemo sa kapitenima :)

Nadao sam se da cemo moci do Gundogana, on bi nam legao kao budali samar, ali Pep ga pokupi, ovaj malac iz Borusije bi bio dobar izbor, prema onome sto sam vidio na youtube, a i vjerujem Kloppu, cim ga je toliko zelio, mora da je nesto posebno, ali nazalost ne zele ga pustiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jul 2016, 11:12

Paradajz je napisao/la:Nece Balotellia niko, uvideli svi da je prevara, pa cak i Kinezi.
Odmah uzeti tu lovu za Bena ako je istina.

Ja mislim da Klopp mora imati resenje za tog veznog, samo ceka kraj EURO-a. Ofanzivni deo ekipe je po meni skockan i resen, plus stize Markec. Taj vezni i levi bek i da se zavrsi posao. Steta ako je Klopp odustao od Hectora, retko takticki potkovan bek kao on, pritom igra vrlo dobro sa obe noge pod pritiskom, ima neke limite u napadu, ali sveukupno jako dobar all round bek, bolji od Morena u to nema sumnje.

Malo sam zaboravio na ove nase Srbende u ekipi, mislim da ce Markec postati jako uticajan u rotaciji i da ce Klopp od njega napraviti nesto, a potajno se nadam da Grujic eksplodira.

Evo pise Echo da smo odbili 25m za Bena. :tokralju:
Ja sam od Markovića puno vise ocekivao i u prvoj sezoni al je ispao razocarenje ne pratim turski fudbal niti ga puno cijenim tako da nemam pojma kakav je tamo ali ako iko ima potencijal da mu vrati samopouzdanje onda je to klopp a cini mi se da je to ono sto mu je najviše falilo pri svakom kontaktu s loptom mi je izgledao uplasen. Volio bi da dobije šansu.
Grujic s druge strane bi stvarno mogao biti pozitivno iznenađenje dosao je na mala vrata za male pare i nece biti pritiska na njega toliko a siguran sam da ce dobiti šansu. E sad druga stvar je tradicija do sad liverpool nije imao previše srece sa igracima sa ovih prostora sad je na kloppu da i to promijeni.
Budalaština je odbiti bilo kakvu ponudu za bentekea, sa balom dogovoriti neki povoljan raskid ugovora jer stvarno mislim da ni klopp ni bilo koji drugi trener njega ne mogu vratiti... znajuci talijansku ligu mozda se nekad tamo oko tridesete razigra ako mu se um razbistri s godinama...
Sta je sa matipom zar nije trebao biti predstavljan ?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2016, 13:49

Liverpool nema kvalitetnog box to box igraca. U tome je najveci problem ekipe.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 jul 2016, 13:49

Možda će ga i imati do kraja ljeta al' su veće vjerovatnoće da će ostati bar do januara u Njemačkoj :D
Mahmoud Dahoud has rejected a contract extension from Mönchengladbach & does not want to extend his 2018 expiring contract. (@express24)
Liverpool are happy to pay a €30m transfer fee for Dahoud. #lfc (@express24)
Dahoud is someone #LFC have been pursuing aggressively but the indications at this stage are that he will stay this window. (Dominic King)
It is now looking unlikely Liverpool will land Mahmoud Dahoud. #lfc (Dominic King)
Liverpool have had a £9.2m bid for Piotr Zielinski rejected by Udinese. #lfc (Dominic King)
Napoli have made the same bid of €11m plus add-ons for Zielisnki which has been accepted, but #LFC's has been turned down. (Dominic King)
Zielinski though, has made it clear that he does not want to join Napoli. He has his heart set on a move to Liverpool. #lfc (Dominic King)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 jul 2016, 15:09

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 02 jul 2016, 18:17

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.