Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ne vjerujem da ce danas potpisat.theboss_RD07 je napisao/la:
Jos malooo...
Nevjerovatno mi je drago zbog Zlatana, stvarno drag napadac. Ali potpis Mkh'a tek posebno cekam
Nema jos nista, stalno refresham Facebook, Twitter, Skysports itd...tajger je napisao/la:Imal kakvih vijesti za Mikija
Jesu oni sigurni da je on bio u avionu koji je doletioKestrel je napisao/la:Nema jos nista, stalno refresham Facebook, Twitter, Skysports itd...tajger je napisao/la:Imal kakvih vijesti za Mikija
Haj bitno da je Zlatanov utrefioAsteriks je napisao/la:Kazu avion proletio za Glazgov.
Ljudino, nikakva statistika ne može opravdat Rooneyevu prošlu sezonu. Horor sezonu. Gledali smo utakmice, jbg.Asteriks je napisao/la:Ama skontajte da Unitedu nisu potrebne bilo kakve transfer pare u smislu dovodjenja novih pojcanja od navedenog novca.
Rooney je ikona, njegovo iskustvo je neprocjenjivo. Ne mozemo tek tako prodavati identitet kluba nabacivanjem novih igraca.
Usao je u formu pocetkom ove godine, te u par meceva pokazao klasu. Tu klasu niko drugi do Jozo ne moze izvesti u savrsenstvo. 12 golova i 6 asist je vise nego solidan ucinak prosle sezone, blizu 40 kljucnih pasvoa,...
Naravno se ovo treba uzeti s rezervom, jer LVG je bio glavna kocnica.
Griezmann nije na prodaju , a Unitedu ne fali novaca i ne smije se prodavati Rooney koji je ikona i uskoro najbolji strijelac Uniteda u povijestiFormat je napisao/la:Nesto kontam,kinezi bi za Rooneya dali 100miliona bez problema a mi sa tim parama uzmemo Griezmana recimo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ikona je i Giggs pa ode itdreddevil96 je napisao/la:Griezmann nije na prodaju , a Unitedu ne fali novaca i ne smije se prodavati Rooney koji je ikona i uskoro najbolji strijelac Uniteda u povijestiFormat je napisao/la:Nesto kontam,kinezi bi za Rooneya dali 100miliona bez problema a mi sa tim parama uzmemo Griezmana recimo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.