Sc.sport clanakedRed je napisao/la:Je li i jedan portal objavio tu vijest o promjeni proizvođača ili je o tome samo forum pisao?
http://sc..s..port.ba/vijesti/renomirani-sportski-proizvodjac-opreme-oblaci-fk-sarajevo-u-novoj-sezoni/113467
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sc.sport clanakedRed je napisao/la:Je li i jedan portal objavio tu vijest o promjeni proizvođača ili je o tome samo forum pisao?
Dug je danPitarBordo je napisao/la:Za to recimo nije bilo demanta, dok je za forumsku priču oko nekog igrača bio demant u nedjelju u 22h.
Ajde vidjet ćemo, nadat se da će bitiDenchiNL je napisao/la:Sc.sport clanakedRed je napisao/la:Je li i jedan portal objavio tu vijest o promjeni proizvođača ili je o tome samo forum pisao?
http://sc..s..port.ba/vijesti/renomirani-sportski-proizvodjac-opreme-oblaci-fk-sarajevo-u-novoj-sezoni/113467
U najgorem slučaju, čekamo nedjelju za demant.DenchiNL je napisao/la:Dug je danPitarBordo je napisao/la:Za to recimo nije bilo demanta, dok je za forumsku priču oko nekog igrača bio demant u nedjelju u 22h.
Poslije skupstine je vijest pustena.. ali istog sam misljenja da je supljarevolt je napisao/la:Ma ja iskreno mislim da je i to oko opreme suplja. Vjesto pustena u raju pred skupstinu od strane uvlaciguza i Dininih podanika. Sc sport je samo napisao tekst na osnovu price s foruma.
Ni tu nismo prviRahma je napisao/la:Imamo 2 najmladji tim u BHTPL.
KAŽEŠ DA SMO MI OVCE.....A ŠTA SI tiDBR1987 je napisao/la:Pljuvac sam ! Bit cu pljuvac ! I ostat cu pljuvac dok god klub za koji navijam ne bude tamo gdje mu je jedino mjesto NA VRHU tabele.
Trebam gledat Siroki kako evopu igra i radovat se sto gube uhljupi, jer mi nismo izborili evropu i kaze mi neko negativan pdf postao
Pred sami pocetak swzone ostajemo bez najboljeg strijelca i borbenog igraca za kojeg se zna da hoce pare, pa jel problem dat covjeku pare ?
Jok bolje dovest nekih x igraca za te pare ...
Kako moze ijedan navijac bit pozitivan .... imas sve sto dr nemaju ti opet cuna....
Bio sam pozitivan sa ovim igracima .... za Duljevica sam mislio da ce otic samo za dobru lovu....
Izgleda sad da ce otic za najvecu ponudu ma kolika ona bila...
Izvinite ja nisam sekunde pozitivan.... respect za kamp i uslove, al kao da je to prioritet ... kako ces dobit dobrog igraca ako ne u zdravoj i sampionskoj sredini sa pobjednickim mentalitetom....a mi to nismo... mi smo ekipa kojoj je i evropa nesigurna i nesmiju da je najavljuju da im nebi opet *ebali sve a kamoli trofeje .... kaze negativna tema.... e moje ovce ....
Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946 i 9 gostiju.