Ocekujem tamo drugu ekipu koju sam ja pljuvao, a to je Italija.

Rona trolla raju i kaparise zlatni balun.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Raonffa je napisao/la:Ma vratit će se Portugalu negativno za sve ovo što su prošli na guzove. Mada moje mišljenje je da će oni doći i do finala pa tek onda tamo protiv Njemaca/Talijana/Francuza bi mogli kapitulirati.
Santos je dobar taktičar (ono što je falilo Portugalu prijašnjih godina) i sa kim god budu igrali u polufinalu njima ipak dajem prednost. Vels će već nekako proći na igrački kvalitet ako ništa a protiv Belgije bi Santos mogao igrati glavnu ulogu u šamaranju Wilmotsa iako Belgija možda sveukupno ima jaču ekipu.
Kako god navijam za Vels/Belgiju da odu do finala a kada bih baš birao izabrao bih naravno simpatične Velšane prije Belgijanaca.
let3 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma vratit će se Portugalu negativno za sve ovo što su prošli na guzove. Mada moje mišljenje je da će oni doći i do finala pa tek onda tamo protiv Njemaca/Talijana/Francuza bi mogli kapitulirati.
Santos je dobar taktičar (ono što je falilo Portugalu prijašnjih godina) i sa kim god budu igrali u polufinalu njima ipak dajem prednost. Vels će već nekako proći na igrački kvalitet ako ništa a protiv Belgije bi Santos mogao igrati glavnu ulogu u šamaranju Wilmotsa iako Belgija možda sveukupno ima jaču ekipu.
Kako god navijam za Vels/Belgiju da odu do finala a kada bih baš birao izabrao bih naravno simpatične Velšane prije Belgijanaca.
Koliko je taj ublehaš Santos dobar takticar najbolje svjedoci cinjenica da su portuglaski firgoši završili kao treci u grupi sa yebenom Mađarskom, Islandom i Austrijomdakle, najslabija grupa svih vremena !! i oni završe kao treći sa 3 boda
![]()
iza velesila poput Mađarske i Islanda (koji su imali po 5 bodova)
![]()
jbm majke i kčeri onom magarcu koji se sjetio ovih retardiranih pravilada treci u najslabijoj grupi svih vremena na guzove dođe do polufinala bez ijedne pobjede na prvenstvu.
Ma dobro to na stranu, najveća boljka im je neefikasnost i po meni vrlo blizu su bili da u grupi završe na prvom mjestu sa sve tri pobjede uz pozamašnu gol razliku, pa je vjerovatno i prolazak grupe sa trećeg mjesta vid neke nagrade za te propuštene šanse u tim utakmicama grupne faze.let3 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ma vratit će se Portugalu negativno za sve ovo što su prošli na guzove. Mada moje mišljenje je da će oni doći i do finala pa tek onda tamo protiv Njemaca/Talijana/Francuza bi mogli kapitulirati.
Koliko je taj ublehaš Santos dobar takticar najbolje svjedoci cinjenica da su portuglaski firgoši završili kao treci u grupi sa yebenom Mađarskom, Islandom i Austrijomdakle, najslabija grupa svih vremena !! i oni završe kao treći sa 3 boda
![]()
iza velesila poput Mađarske i Islanda (koji su imali po 5 bodova)
![]()
jbm majke i kčeri onom magarcu koji se sjetio ovih retardiranih pravilada treci u najslabijoj grupi svih vremena na guzove dođe do polufinala bez ijedne pobjede na prvenstvu.
Slažem se da je nadmurdio Čačića potpuno, ali veceras ni po cemu nisu zaslužili prolaz (doduše, nisu ni poljaci onom svojom igrom, koji su nafakaški nekako prošli Švicu koja se nafulala protiv njih).Raonffa je napisao/la:
Ma dobro to na stranu, najveća boljka im je neefikasnost i po meni vrlo blizu su bili da u grupi završe na prvom mjestu sa sve tri pobjede uz pozamašnu gol razliku, pa je vjerovatno i prolazak grupe sa trećeg mjesta vid neke nagrade za te propuštene šanse u tim utakmicama grupne faze.
Ja ovo što sam govorio više sam mislio na ovu knock out fazu.
A što se tiče Santosa kao trener daleko je on od nekakvog trenerčine al' kad pogledaš kakvi sve levati vode reprezentacije Santos ti ga i dođe kao dobar trener. A i sa Grčkom je imao solidne rezultate i to je dokaz njegove taktičke moći. Poenta je da je pojeo Čačića (da je na klupi Hrvata sjedio Bilić vjerovatno bi komšije išle dalje), dosta dobro namučio i Navalku (za kojeg se vjerovatno svi slažemo da je kompaktan trener koji od nekakve solidne Poljske pravi vrlo vrlo respektabilnu i jaku ekipu) sa tim da je faktor sreće odigrao najveću ulogu u ovom večerašnjem duelu. A dalje bi isto tako mogao riješiti Wilmotsa a Colemana možda neće dobiti on ali bi trebali igrači na terenu iako u konačnici polufinale Eura se ne može sa sigurnošću prognozirati makar igrali Njemačka i Gibraltar jer ko god da je došao do te faze sigurno vrijedi i ima šta da pokaže na terenu.
A jbg to je tako, to je fudbal gdje je sve moguće jer je lopta okrugla. Možda će za nas neutralce mjerodavnije i uvjerljivije biti četvrtfinale Islanda nego finale Portugala al' džaba. Ljudi mogu doći do finala Eura bez da su odigrali utakmicu sa TOP 5 reprezentacija Europe...let3 je napisao/la:Slažem se da je nadmurdio Čačića potpuno, ali veceras ni po cemu nisu zaslužili prolaz (doduše, nisu ni poljaci onom svojom igrom, koji su nafakaški nekako prošli Švicu koja se nafulala protiv njih).Raonffa je napisao/la:
Ma dobro to na stranu, najveća boljka im je neefikasnost i po meni vrlo blizu su bili da u grupi završe na prvom mjestu sa sve tri pobjede uz pozamašnu gol razliku, pa je vjerovatno i prolazak grupe sa trećeg mjesta vid neke nagrade za te propuštene šanse u tim utakmicama grupne faze.
Ja ovo što sam govorio više sam mislio na ovu knock out fazu.
A što se tiče Santosa kao trener daleko je on od nekakvog trenerčine al' kad pogledaš kakvi sve levati vode reprezentacije Santos ti ga i dođe kao dobar trener. A i sa Grčkom je imao solidne rezultate i to je dokaz njegove taktičke moći. Poenta je da je pojeo Čačića (da je na klupi Hrvata sjedio Bilić vjerovatno bi komšije išle dalje), dosta dobro namučio i Navalku (za kojeg se vjerovatno svi slažemo da je kompaktan trener koji od nekakve solidne Poljske pravi vrlo vrlo respektabilnu i jaku ekipu) sa tim da je faktor sreće odigrao najveću ulogu u ovom večerašnjem duelu. A dalje bi isto tako mogao riješiti Wilmotsa a Colemana možda neće dobiti on ali bi trebali igrači na terenu iako u konačnici polufinale Eura se ne može sa sigurnošću prognozirati makar igrali Njemačka i Gibraltar jer ko god da je došao do te faze sigurno vrijedi i ima šta da pokaže na terenu.
Što je najgore Portugal ce proci i narednog protivnika Belgija/Vels i doci do finala sa ovom jadnom igrometo živi bili pa vidjeli....nevjerovatno šta se radi
jbm ti sudija majku
Kakve kalkukacije, Island ih u zadnjoj sekundi prebacio u drugu stranu žrijeba.majestic24 je napisao/la:mozda su ljudi imali kalkulacije na umu. Bolje igrati sa Hrvatima,Pojacima i Belgijom,nego sa Njemcima,Talijanima i Francuzima
Ma nema ovdje nezasluženo, ta riječ se ne bi nikada trebala koristiti u takmičenjima ovog formata osim ako je neka sudijska greška presudila. Realno.muamerc je napisao/la:Kako god igrao Portugal oni su zasluzeno u polufinalu. Oni koji su po nama bolje igrali i bili bolje plasirani nisu ih uspjeli rijesiti u medjusobnom duelu sto se na kraju i gleda. Niko im nije kriv, vec oni sami ili vec Portugal.
Koliko je važno, da ne kažemo presudno, u klubu imati skaute vrhunskoga oka, svjedoči danas i primjer 18-godišnjeg Renata Sanchesa, nove zvijezde na nogometnom nebu.
Naime, posljednjih se dana često u javnosti moglo čuti kako je Bayern napravio izvanredan posao kada je u svibnju s njim potpisao petogodišnji ugovor, međutim malo tko je istaknuo i pohvalio podatak koliko je tu tek profitirala Benfica.
A skauti tog portugalskog kluba u Sanchesu su prepoznali talent kada mu je bilo samo devet godina, te su ga iz lokalnog kluba, Águias da Musgueire, na Luz doveli za 750 eura i 25 nogometnih lopti!
Devet godina kasnije, Sanchez je prodan njemačkome prvaku za 35 milijuna eura, s naglaskom na to da se odšteta može popeti na čak 80 milijuna ovisno o njegovim osobnim postignućima, odnosno Bayerna sve dok će nositi crveni dres.
Podsjetimo, Sanchesa su silno željeli vidjeti i u Manchester Unitedu, a zapazio ga je i starteg Atletico Madrida Diego Simeone.
Sanches je u četvrtak protiv Poljske postao treći najmlađi strijelac u povijesti europskih prvenstava, odnosno najmlađi ako gledamo samo utakmice u nokaut fazi natjecanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.