Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 30 jun 2016, 19:11

Ma, hajde @Rooney bolan, ti totalno ubio muppeta u sebi. :mrgreen:

Koliko god sumnj'o, nekako moraš bit sretan ovim transferom. Ibra je Ibra, jbg, kad ne bi nijednog gola zabio. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 jun 2016, 19:12

krilo valjda. Ukoliko se ne dovede jos bolje rjesenje

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 30 jun 2016, 20:28

Jos neka nam raiola dovede pogbu pa nam moze biti i sportski direktor Haha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 jun 2016, 20:53

Daj Krosa a nek Pogba ide u Real

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 jun 2016, 21:42

Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...

Sent from mTalk

Poligon10
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 30 jun 2016, 21:47

al... je napisao/la:Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...

Sent from mTalk
Apsolutno tačno, ovaj igrač nije bio rizik, on je već pokazao i dokazao da će biti strašan i to se moralo iskoristiti kad smo imali tu mogućnost.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 jun 2016, 21:48

Poligon10 je napisao/la:
al... je napisao/la:Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...

Sent from mTalk
Apsolutno tačno, ovaj igrač nije bio rizik, on je već pokazao i dokazao da će biti strašan i to se moralo iskoristiti kad smo imali tu mogućnost.
Samo ću jedno reći za njega: tamnoputi Paul Scholes. Pogledaj samo kretnje, pokrivanje prostora, šut, tackles... Strašan mali.

Sent from mTalk

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 30 jun 2016, 22:33

al... je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:

Sent from mTalk
Samo ću jedno reći za njega: tamnoputi Paul Scholes. Pogledaj samo kretnje, pokrivanje prostora, šut, tackles... Strašan mali.

Sent from mTalk
Mene podsjeća na Andersona

Format
Kontakt:

Manchester United FC

Post Postao/la Format » 30 jun 2016, 22:39

Ma isti Anderson u pravu si,ko je gledao Andu u Portu to je to

Edit: kakav Scholes ljudi ne provaljujte se,svasta
Zeljeznicar! 1921 !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 30 jun 2016, 23:07

Rob Wilson (Football finance expert): "Zlatan would be MUFC's most marketable player since Ronaldo, with shirt sales topping £50m." [BBC]

:kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jun 2016, 23:23

Ne mogu se nikako navici da cemo gledati Ibrahimovica, Schweinsteigera i Mourinha zajedno u Manchester Unitedu :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 30 jun 2016, 23:37

Format je napisao/la:Ma isti Anderson u pravu si,ko je gledao Andu u Portu to je to

Edit: kakav Scholes ljudi ne provaljujte se,svasta
Stvar ukusa, mene podsjeća na žuću iz milion razloga. Još nešto, promijenio je tokom utakmice 3 pozicije, znači, polivalentan, od zadnjeg veznog donoba boka. Svaka čast

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 jul 2016, 00:20

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ma, hajde @Rooney bolan, ti totalno ubio muppeta u sebi. :mrgreen:

Koliko god sumnj'o, nekako moraš bit sretan ovim transferom. Ibra je Ibra, jbg, kad ne bi nijednog gola zabio. :)
Ma drago je meni sto ce igrac kalibra Ibre igrati za moj klub ali nekako ne gotivim njega kao pojavu prije svega. A I 34 godine brate a zadnja epizoda je bila u ligi gdje on debelo odskace kvalitetom. Ali neka ga, dzaba je dosao I isplatit ce platu bez ikakvih problema kroz prodaju dresova sigurno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 01 jul 2016, 00:26

Rooney88 je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ma, hajde @Rooney bolan, ti totalno ubio muppeta u sebi. :mrgreen:

Ma drago je meni sto ce igrac kalibra Ibre igrati za moj klub ali nekako ne gotivim njega kao pojavu prije svega. A I 34 godine brate a zadnja epizoda je bila u ligi gdje on debelo odskace kvalitetom. Ali neka ga, dzaba je dosao I isplatit ce platu bez ikakvih problema kroz prodaju dresova sigurno.
Defoe ima 33/4 g i zabio je 15 golova msm u ligi ,ne brinimo se ibru nigdje dosad nije razočarao

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 01 jul 2016, 00:43

Nisam bio za Ibrahimovića iz više razloga ali vidjet ćemo koliko će se pokazati, ne treba ništa nagađati.
Priželjkivao sam Cavanija ali šta je tu je.
''Neka me mrze samo da me se boje''

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 01 jul 2016, 00:47

cipiripi je napisao/la:Nisam bio za Ibrahimovića iz više razloga ali vidjet ćemo koliko će se pokazati, ne treba ništa nagađati.
Priželjkivao sam Cavanija ali šta je tu je.
Vidili smo u psgu tko je bolji od njih dvoje

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 01 jul 2016, 01:14

Ja od Ibre ne ocekujem neku spektakularnu sezonu, nego da svojim iskustvom i znanjem povuce ekipu u nekim teskim utakmicama, jer je jos uvijek itekako sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu i na taj nacin da nam donese nekoliko vrlo vaznih bodova.
Dosao je dzaba tako da kakav god bude, opet je njegovo dovodjenje dobra stvar, jer smo pokazali da, iako ne igramo lp, opet mozemo dovesti vrhunskog igraca, a Ibra to jeste, bez obzira na godine.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 01 jul 2016, 01:36

TravisBickle je napisao/la:Ja od Ibre ne ocekujem neku spektakularnu sezonu, nego da svojim iskustvom i znanjem povuce ekipu u nekim teskim utakmicama, jer je jos uvijek itekako sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu i na taj nacin da nam donese nekoliko vrlo vaznih bodova.
Dosao je dzaba tako da kakav god bude, opet je njegovo dovodjenje dobra stvar, jer smo pokazali da, iako ne igramo lp, opet mozemo dovesti vrhunskog igraca, a Ibra to jeste, bez obzira na godine.
Naravno da se očekuje od Ibre da uradi dosta toga u novoj sezoni. Nije on pojačanje tipa Schweinsteiger, Ibra može ponuditi dosta toga i u ovim godinama sa pravom ekipom iza sebe, a to će biti slučaj u novoj sezoni. Vrlo vjerovatno se titula vraća tamo gdje joj je i mjesto, 95% su šanse za takvo nešto.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 01 jul 2016, 02:59

Nitro je napisao/la:
TravisBickle je napisao/la:Ja od Ibre ne ocekujem neku spektakularnu sezonu, nego da svojim iskustvom i znanjem povuce ekipu u nekim teskim utakmicama, jer je jos uvijek itekako sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu i na taj nacin da nam donese nekoliko vrlo vaznih bodova.
Naravno da se očekuje od Ibre da uradi dosta toga u novoj sezoni. Nije on pojačanje tipa Schweinsteiger, Ibra može ponuditi dosta toga i u ovim godinama sa pravom ekipom iza sebe, a to će biti slučaj u novoj sezoni. Vrlo vjerovatno se titula vraća tamo gdje joj je i mjesto, 95% su šanse za takvo nešto.
95%????

Tesko je o tome govorit ali reci da smo vi vec prvaci u ovakvoj ligi, je da izvines, glupo. Pogotovo sto je tek poceo prelazni rok. Jos uvijek ne znamo kako ce ekipa izgledati i na sta ce sve to liciti. Primarni cilj je vratiti se u lp, pa tek iduce sezone, vjerovatno napasti titulu. To je vec puno realnije.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 01 jul 2016, 08:32

Kak god okrenemo tanki smo po pitanju cm-a, pogotov kreativnog. Ok Wazza ce vjerovatno igrati nesto ofanzivnije (amf) ali onda tu ostaju Ander, roviti Bastian i Fella. Morgan, Carrick i Blind su defanzivnija rjesenja.

Msm da ce Jozo na raspolaganju imati blizu 200m, tako da ne treba stediti po pitanju neke klase u vezi. Ako vec ta klasa nije dostupna onda ima kvalitetnih rjesenja pocev od Bundeske.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.