Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
ma posto je Papac otpao treba provjerna ekipa na teren,znaci nista Stilic,Pjanic..momci ce bit igracine,nosit igru za 3-4 godine,al jos treba malo sacekat.Bajramovic bi nam znacio,ne moze se rijecima iskazat koliko,eh sad dali ce i i koliko bit spreman..jedino bi mozda razmislio dobro oko Berberovica na boku,Jahic bi tu mogao prije
znaci
Hasagic
Spahic-Nadarevic-Damjanovic
Jahic(Berberovic)-Salihovic
Bajramovic(Muratovic)-Rahimic
Misimovic
Muslimovic-Dzeko
Mitrovic,Pjanic,Radeljic,Muratovic,Vladavic,Stilic,Topic(Custovic).
znaci
Hasagic
Spahic-Nadarevic-Damjanovic
Jahic(Berberovic)-Salihovic
Bajramovic(Muratovic)-Rahimic
Misimovic
Muslimovic-Dzeko
Mitrovic,Pjanic,Radeljic,Muratovic,Vladavic,Stilic,Topic(Custovic).
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da je bitno naci lijevog beka pa da Salihovic igra vise prema napred, mislim da Salihovic nije iskoristen na lijevom beku ni 50 % koliko bi znacio u veznom redu, i mislim da ce Ciro staviti Jahica na tu poziciju beka pa da Sejasd igra u veznom redu, Sejad je straha od igraca, veliki kvalitet
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- Principatus
- Kontakt:
Nema sanse da Blazevic ne postavi Salihovica vise ofanzivnije ovaj put. Stilic je vec sada igracina, takvog igraca kao pritisak prema Belgiji ne upotrjebiti bila bi greska, nema potrebe cekati 3-4 godine. Bajramovic, tu stoji upitnik da li ce uopste biti zdrav i spreman za igru.
Front pase, Muslimovic uvjek zna iznenaditi sa golovima a za Dzeku je jasno.
Front pase, Muslimovic uvjek zna iznenaditi sa golovima a za Dzeku je jasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bajramović je plusvanperfekat za bh reprezentaciju. trenutno ima puno boljih i pripremljenih igraca na njegovoj poziciji
koliko znam i jahić bi mogao na lijevoj strani igrati bez problema
ako hoćemo bod u Belgiji ovako bi trebali igrat
hasagić
berberović spahić nadarević jahić
rahimić
misimović salihović
pjanić
Muslimović Džeko
mislim da bi ova ekipa mogla i sva 3 boda obezbjediti u prvom poluvremenu , ova postava bi mogla dosta između sebe kombinovati a svi su 100% spremni i igraju svih 90 minuta u klubovima
ako hoćemo bod u Belgiji ovako bi trebali igrat
hasagić
berberović spahić nadarević jahić
rahimić
misimović salihović
pjanić
Muslimović Džeko
mislim da bi ova ekipa mogla i sva 3 boda obezbjediti u prvom poluvremenu , ova postava bi mogla dosta između sebe kombinovati a svi su 100% spremni i igraju svih 90 minuta u klubovima
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO
ja ovih belgijanaca,kakve su im ovo mjere sigurnosti.jos malo pa ce i disanje na njihovom stadionu biti kaznjivo
meni je licno drago sto ce najvjerovatnije mitrovic sati na gol protiv belgije,ali to ne znaci da mi je drago sto Keno nece braniti jer je on za sigurno bolji
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haha dobre su im ove mjere,svidjaju mi se pravo..al nidje ne vidjo taj zastitar sa 0 % tolerancije ako popije high kick u vugla kakve se mjere za njeg primjenjuju
po kojem zakonu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
romeo mitrović bi uvijek trebao biti PRVI poslije Kenana, momak je extra klasa i to je dokazivao kroz reprezentacije ali samo kod nas te jednom zovnu i zdravo do ko zna kad......da je bio stalno pozivan ko drugi golman reprezentacije sigurno bi ga dosad vidjeli u boljem klubu liga petice
ma po meni ima boljih golmana i od mitrovica i od hasagica...mali begovic ce izrasti sigurno u extra klasu,pa sead ramovic je zestok nedavno je proglasen za golmana godine u norveskoj igra za tromso....hasagic je dobar,al uvjek se za kosu hvatam kad je neki prekid ili korner jer su njegovi izlasci sa gola ocajni....kad se samo makedonije sjetim 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Mitrovic je debitovao protiv Bahreina 2001. godine i jos je odigrao dva puta za reprezentaciju a to je bilo protiv Juzne Koreje i Irana 2006. godine. Sakupio je svega 4 nastupa. Protiv Juzne Koreje je imao 5-6 sjajnih intervencija ali protiv Irana je primio 5 pogodaka.neretva je napisao/la:romeo mitrović bi uvijek trebao biti PRVI poslije Kenana, momak je extra klasa i to je dokazivao kroz reprezentacije ali samo kod nas te jednom zovnu i zdravo do ko zna kad......da je bio stalno pozivan ko drugi golman reprezentacije sigurno bi ga dosad vidjeli u boljem klubu liga petice

-
- Kontakt:
gledam upravo na bhfanaticos.com dje nam stoji BiH liga u svijetskom rankingu...
joj ljudi mi smo 98. od 100 ekipa, samo jordan i indonezija gori od nas.
Ali pise da napredujemo, prosle godine bili smo 99. a ove ipak vec 98., a ispred nas je Hong Kong i Vietnam i jos par ekipa haha.
Neznam meni ovo pomalo i smijesno, ovamo imam jaku repku a zdruge strane liga 98. od 100. joj uzasa haha!
Ali pise da napredujemo, prosle godine bili smo 99. a ove ipak vec 98., a ispred nas je Hong Kong i Vietnam i jos par ekipa haha.
Neznam meni ovo pomalo i smijesno, ovamo imam jaku repku a zdruge strane liga 98. od 100. joj uzasa haha!
Bice to dobro aBd, samo polako , a mjere su im BAUUUU, pa jarane moj cuko ikma veca prava:P

mB!
Znaci po toj logici samo 100 zemalja postoji,i 100 liga jel,mislim nigdje veze....no comment je napisao/la:gledam upravo na bhfanaticos.com dje nam stoji BiH liga u svijetskom rankingu...
Samo prvih 100 se broji i vrijednuje ostali se i ne spominju,jedna od tih koji je liga crne gore koje takodjer nema medju 100

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma samo kažem da je guran u reprezentaciju bio bi puno bolji imao je sve predispozicije za pravog golmana.......u svakom slučaju Keno je Keno
Keno je broj 1 i uvijek ce biti ali moramo naci rjesenje za rezervnog golmana s obzirom da Brasnic i Tolja vjerovatno nece vise nikad igrati za reprezentaciju. Brasnic ima 35. godina penzija mu se blizi a Tolja je izjavio da se on oprostio od reprezentacije.neretva je napisao/la:ma samo kažem da je guran u reprezentaciju bio bi puno bolji imao je sve predispozicije za pravog golmana.......u svakom slučaju Keno je Keno
Valjda ce Keno biti spremen protiv belgije , ako i ne onda i MItrovic nije lose rjesenje
Bh navijaci pazljivu u Genku
Bh navijaci pazljivu u Genku
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
treba naci nekog mladog golmana...Tarik14 je napisao/la:Keno je broj 1 i uvijek ce biti ali moramo naci rjesenje za rezervnog golmana s obzirom da Brasnic i Tolja vjerovatno nece vise nikad igrati za reprezentaciju. Brasnic ima 35. godina penzija mu se blizi a Tolja je izjavio da se on oprostio od reprezentacije.neretva je napisao/la:ma samo kažem da je guran u reprezentaciju bio bi puno bolji imao je sve predispozicije za pravog golmana.......u svakom slučaju Keno je Keno
il Baotic, Nurkovic, Sehic....od te trojice treba odabrati jednog a ove ostale povremeno zvati...ja sam za Sehica...golman je stvarno kvalitetan....a i najmladi je....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Svaka cast, i ja sam za Sehica. On je zaista odlican golman koji zna da pruzi dobre partije. Baotic takoder nije los a sto se tice Nurkovic on nebi trebao da bude pozvan s obzirom kako je igrao protiv Rijeke.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.