FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Tesko se odluciti za koga navijati, mozda bih vise volio da Portugal ide dalje radi Sanchesove reklame a da Lewa ranije ode na odmor i da se sto prije prikljuci ekipi na pripremama.
Inace, Alabu cemo imati vec u zacetku priprema s obzirom da je njegova Austrija davno ispala.
Sanches, Vidal, Javi, Thiago i Alonso = dominantnost!
Inace, Alabu cemo imati vec u zacetku priprema s obzirom da je njegova Austrija davno ispala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako ćeš Gotzea zaboravitiOmerbavarac je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Isto kao sto sam i Mullera zaboravio s obzirom da ga ne ubrajam u te defanzivnije veznjake.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako ćeš Gotzea zaboravitiOmerbavarac je napisao/la:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo njega ne ubrajaš u veznjake, pa reko možda što se ne uklapa u tu ideju o dominantnosti 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
U svakom slucaju je davno prezaljena bajka iako bih ja licno volio nastavak njegove saradnje sa Bayernom, no ocito je on ta slagalica viska koja zavrsi na nekom drugom smetljistu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo njega ne ubrajaš u veznjake, pa reko možda što se ne uklapa u tu ideju o dominantnosti

A za mene je ofanzivni veznjak, klasicna desetka i krilo po potrebi.

Krađa stoljeća

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Odlican hype za napravit brend, to se mora iskoristiti da se pare uzmu (vec je jagma za dresove). I, evo vec je pola sata zvanicno nas igrac.
sreća pa nam stiže prije Evropskog, da je poslije, elem što bi se namučili da ga dovedemo elem što bi bio cca duplo skuplji
coelho41 je napisao/la:sreća pa nam stiže prije Evropskog, da je poslije, elem što bi se namučili da ga dovedemo elem što bi bio cca duplo skuplji
Sad bi nas Mendes odrao, ma kakvi, bez petobe ne bi mogli prozvat na telefon.
Kod nas su tako dobro posložene kockice u ekipe da konkurencija nema šta dodati, osim se provaljivati sa Gotzeom.
@rio_Ferdy88 Gotze je veći igrač od svih engleza

Stern des Südens
Karlo je zvanicno nas trener i njegova era u Bayernu pocinje. Sad ocekujemo malo vise komentara, posla, definisanja u vezi ekipe dok ne pocnu pripreme tamo 11.07.
Benatia je skoro igrac Juventusa, mislim da su sati u pitanju.
Benatia je skoro igrac Juventusa, mislim da su sati u pitanju.
A ja sad očekujem poznavaoce Serie A da počnu svršavat na tu neku famoznu "talijansku taktiku" kad dođe Karlo u Bayern i naši potencijalni nekreativni periodi u utakmici će se time opravdavat jer ipak su to Talijani bogovi taktike to oni namjerno 

- Bayern@heart
- Kontakt:
i zvanično Benvenuto Carlo

Neuer.Lam,Alaba,Mats,BoaSančez,Javi,kralj artur,miler Leva coman,kimik i neke legende na zalasku pa to nema reprezentacija svijeta
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I kakve veze imaju Englezi sa ovim što sam pisao i njegovom formomproFCB je napisao/la:Kod nas su tako dobro posložene kockice u ekipe da konkurencija nema šta dodati, osim se provaljivati sa Gotzeom.

I niko ne spori tu vašu ekipu, čak štaviše, ja uvijek navodim Bayern kao primjer kvalitetne transfer politike i poslovanja

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj care uljećeš na forum sa preglupim komentarom, kao zaboravio je čovjek Gotzea navesti medju vezni igračima. Ironija na kvadrat. Ja ti govorim Gotze je bolji od svih engleskih reprezentativaca i svršavali bi do zla boga da ga imate.
Kad samo vidim gdje Sterlinga gurate, sve mi bude jasno.
Stern des Südens
Bild | Bayern are interested in French international and Arsenal defender Laurent Koscielny (30)

pa bolje dovesti Ćorluku nego ovoga panja

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Msm da nema Engleza na ovom forumu...proFCB je napisao/la:Daj care uljećeš na forum sa preglupim komentarom, kao zaboravio je čovjek Gotzea navesti medju vezni igračima. Ironija na kvadrat. Ja ti govorim Gotze je bolji od svih engleskih reprezentativaca i svršavali bi do zla boga da ga imate.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ispravio sam ti postrio_Ferdy88 je napisao/la:I kakve veze imaju Englezi sa ovim što sam pisao i njegovom formom
I niko ne spori tu vašu ekipu, štaviše, ja uvijek navodim Bayern kao primjer kvalitetne transfer politike i poslovanja

"cak stavise" ne ide zajedno, ili se pise cak ili stavise. Suvisno je pisati oboje, ti bi to trebao da znas.
Mia San Mia
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovakav Gotze sigurno nije, naveo sam ga zato što je u katastrofalnoj formi i sigurno ne bi niko svršavao da mu je on u ekipi, onaj Gotze iz Dortmunda je druga priča. A kakav Sterling, ko ga gura osim Hodgsona koji je pokazao kakav je stručnjak na ovom EP-u, njega se ismijava na samom pdf-u Prema otkad je prešao u City jer se znalo da je to preplaćivanje.proFCB je napisao/la:Daj care uljećeš na forum sa preglupim komentarom, kao zaboravio je čovjek Gotzea navesti medju vezni igračima. Ironija na kvadrat. Ja ti govorim Gotze je bolji od svih engleskih reprezentativaca i svršavali bi do zla boga da ga imate.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.