Koliko god sumnj'o, nekako moraš bit sretan ovim transferom. Ibra je Ibra, jbg, kad ne bi nijednog gola zabio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Apsolutno tačno, ovaj igrač nije bio rizik, on je već pokazao i dokazao da će biti strašan i to se moralo iskoristiti kad smo imali tu mogućnost.al... je napisao/la:Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...
Sent from mTalk
Samo ću jedno reći za njega: tamnoputi Paul Scholes. Pogledaj samo kretnje, pokrivanje prostora, šut, tackles... Strašan mali.Poligon10 je napisao/la:Apsolutno tačno, ovaj igrač nije bio rizik, on je već pokazao i dokazao da će biti strašan i to se moralo iskoristiti kad smo imali tu mogućnost.al... je napisao/la:Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...
Sent from mTalk
Mene podsjeća na Andersonaal... je napisao/la:Samo ću jedno reći za njega: tamnoputi Paul Scholes. Pogledaj samo kretnje, pokrivanje prostora, šut, tackles... Strašan mali.Poligon10 je napisao/la:Apsolutno tačno, ovaj igrač nije bio rizik, on je već pokazao i dokazao da će biti strašan i to se moralo iskoristiti kad smo imali tu mogućnost.al... je napisao/la:Znam da ću biti dosadan i da ću se malo "istovariti" na slavljeničku atmosferu današnjeg dana, ali moram po ko zna koji put da sjetim familije Van Gaalu i njegovom odustajanju od Renata Sanchesa. Pa klinjo je svojeručno u zadnjih 20 minuta pobio kompletan vezni red poljaka i okrenuo sam utakmicu na stranu Portugalaca i dao gol za izjednačenje. Kakvog smo samo talenta propustili zbog bahatosti konja starog, jao...
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Stvar ukusa, mene podsjeća na žuću iz milion razloga. Još nešto, promijenio je tokom utakmice 3 pozicije, znači, polivalentan, od zadnjeg veznog donoba boka. Svaka častFormat je napisao/la:Ma isti Anderson u pravu si,ko je gledao Andu u Portu to je to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit: kakav Scholes ljudi ne provaljujte se,svasta
Ma drago je meni sto ce igrac kalibra Ibre igrati za moj klub ali nekako ne gotivim njega kao pojavu prije svega. A I 34 godine brate a zadnja epizoda je bila u ligi gdje on debelo odskace kvalitetom. Ali neka ga, dzaba je dosao I isplatit ce platu bez ikakvih problema kroz prodaju dresova sigurno.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ma, hajde @Rooney bolan, ti totalno ubio muppeta u sebi.![]()
Koliko god sumnj'o, nekako moraš bit sretan ovim transferom. Ibra je Ibra, jbg, kad ne bi nijednog gola zabio.
Defoe ima 33/4 g i zabio je 15 golova msm u ligi ,ne brinimo se ibru nigdje dosad nije razočaraoRooney88 je napisao/la:Ma drago je meni sto ce igrac kalibra Ibre igrati za moj klub ali nekako ne gotivim njega kao pojavu prije svega. A I 34 godine brate a zadnja epizoda je bila u ligi gdje on debelo odskace kvalitetom. Ali neka ga, dzaba je dosao I isplatit ce platu bez ikakvih problema kroz prodaju dresova sigurno.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ma, hajde @Rooney bolan, ti totalno ubio muppeta u sebi.![]()
Vidili smo u psgu tko je bolji od njih dvojecipiripi je napisao/la:Nisam bio za Ibrahimovića iz više razloga ali vidjet ćemo koliko će se pokazati, ne treba ništa nagađati.
Priželjkivao sam Cavanija ali šta je tu je.
Naravno da se očekuje od Ibre da uradi dosta toga u novoj sezoni. Nije on pojačanje tipa Schweinsteiger, Ibra može ponuditi dosta toga i u ovim godinama sa pravom ekipom iza sebe, a to će biti slučaj u novoj sezoni. Vrlo vjerovatno se titula vraća tamo gdje joj je i mjesto, 95% su šanse za takvo nešto.TravisBickle je napisao/la:Ja od Ibre ne ocekujem neku spektakularnu sezonu, nego da svojim iskustvom i znanjem povuce ekipu u nekim teskim utakmicama, jer je jos uvijek itekako sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu i na taj nacin da nam donese nekoliko vrlo vaznih bodova.
Dosao je dzaba tako da kakav god bude, opet je njegovo dovodjenje dobra stvar, jer smo pokazali da, iako ne igramo lp, opet mozemo dovesti vrhunskog igraca, a Ibra to jeste, bez obzira na godine.
95%????Nitro je napisao/la:Naravno da se očekuje od Ibre da uradi dosta toga u novoj sezoni. Nije on pojačanje tipa Schweinsteiger, Ibra može ponuditi dosta toga i u ovim godinama sa pravom ekipom iza sebe, a to će biti slučaj u novoj sezoni. Vrlo vjerovatno se titula vraća tamo gdje joj je i mjesto, 95% su šanse za takvo nešto.TravisBickle je napisao/la:Ja od Ibre ne ocekujem neku spektakularnu sezonu, nego da svojim iskustvom i znanjem povuce ekipu u nekim teskim utakmicama, jer je jos uvijek itekako sposoban jednim potezom rijesiti utakmicu i na taj nacin da nam donese nekoliko vrlo vaznih bodova.
Dosao je dzaba tako da kakav god bude, opet je njegovo dovodjenje dobra stvar, jer smo pokazali da, iako ne igramo lp, opet mozemo dovesti vrhunskog igraca, a Ibra to jeste, bez obzira na godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.