FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 30 jun 2016, 19:07

SiouxLukavac je napisao/la:Gledam stream Sloboda - Beitar, jao Džidić kao stijena, kakva šteta što nije doveden, yebo ih Novaković.
Slazem se, danas je dobar ali tako isto bez nekog posla. Ne znam jesi li ga gledao protiv Domzala, sve katastrofalne pocetnicke greske...
[youtube][/youtube]

Da se zna i ja sam bio za njegov dolazak, ali kada bolje razmislim mozda je i bolje sto nam nije dosao, ne znam ostaje da vidimo. Mislim da je dosta precijenjen igrac, isto kao sto su mi npr. i svi igraci Radnika, po meni samo dobri kao kolektiv. Nisam ni ja za Novakovica, nit' smrdi nit mirise ali sta je tu je, teren je teren.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 jun 2016, 19:24

Gubi široki,znam da nije za ove teme ali ne znam gdje da postavim.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 19:26

sekac je napisao/la:Gubi široki,znam da nije za ove teme ali ne znam gdje da postavim.
To je uvijek lijepo vidjeti na ovoj temi!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 30 jun 2016, 19:27

Rahma je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da po dva najbolja igraca prodajemo znaci i ova sezona pisi propalo. :facepalm: , nadam se da grijesim.. ;)
Ne mozes ih zadrzati ako zele ici. Je li bolje prodati Benku za par stotina hiljada ili da ode nakon 6 mjeseci besplatno?
Kojih par stotina hiljada.... otic ce za sicu 100%....
Ima kratak ugovor sa nama,a star je ...
Jos uz to bio je korektan prema klubu sto su ga cekali dugo radi papira, pa je on izasao klubu u susret da se oduzi produzivsi ugovor... tako da mu uprava sigurno nece pravit probleme odluci li otic....
Jos sa ovim prozivanjima Hurtica kao da se tjera...

I dodjem ti izvinjenje za jedan svoj ne tako davni post ako sam te sluc. uvrijedio IZVINI ... bilo je u nekoj zajebanciji a ti kao da si se pronasao u tome...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 30 jun 2016, 19:42

Sutra novi dresovi???

Insajderi imal vas....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 30 jun 2016, 19:47

Pljuvac sam ! Bit cu pljuvac ! I ostat cu pljuvac dok god klub za koji navijam ne bude tamo gdje mu je jedino mjesto NA VRHU tabele.

Trebam gledat Siroki kako evopu igra i radovat se sto gube uhljupi, jer mi nismo izborili evropu i kaze mi neko negativan pdf postao

Pred sami pocetak swzone ostajemo bez najboljeg strijelca i borbenog igraca za kojeg se zna da hoce pare, pa jel problem dat covjeku pare ?
Jok bolje dovest nekih x igraca za te pare ...

Kako moze ijedan navijac bit pozitivan .... imas sve sto dr nemaju ti opet cuna....
Bio sam pozitivan sa ovim igracima .... za Duljevica sam mislio da ce otic samo za dobru lovu....
Izgleda sad da ce otic za najvecu ponudu ma kolika ona bila...

Izvinite ja nisam sekunde pozitivan.... respect za kamp i uslove, al kao da je to prioritet ... kako ces dobit dobrog igraca ako ne u zdravoj i sampionskoj sredini sa pobjednickim mentalitetom....a mi to nismo... mi smo ekipa kojoj je i evropa nesigurna i nesmiju da je najavljuju da im nebi opet *ebali sve a kamoli trofeje .... kaze negativna tema.... e moje ovce ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 19:57

Raja, mislim da nam je ovaj Džidić trebao. Moje mišljenje... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 30 jun 2016, 20:04

DBR1987 je napisao/la:Pljuvac sam ! Bit cu pljuvac ! I ostat cu pljuvac dok god klub za koji navijam ne bude tamo gdje mu je jedino mjesto NA VRHU tabele.

Trebam gledat Siroki kako evopu igra i radovat se sto gube uhljupi, jer mi nismo izborili evropu i kaze mi neko negativan pdf postao

Pred sami pocetak swzone ostajemo bez najboljeg strijelca i borbenog igraca za kojeg se zna da hoce pare, pa jel problem dat covjeku pare ?
Jok bolje dovest nekih x igraca za te pare ...

Kako moze ijedan navijac bit pozitivan .... imas sve sto dr nemaju ti opet cuna....
Bio sam pozitivan sa ovim igracima .... za Duljevica sam mislio da ce otic samo za dobru lovu....
Izgleda sad da ce otic za najvecu ponudu ma kolika ona bila...

Izvinite ja nisam sekunde pozitivan.... respect za kamp i uslove, al kao da je to prioritet ... kako ces dobit dobrog igraca ako ne u zdravoj i sampionskoj sredini sa pobjednickim mentalitetom....a mi to nismo... mi smo ekipa kojoj je i evropa nesigurna i nesmiju da je najavljuju da im nebi opet *ebali sve a kamoli trofeje .... kaze negativna tema.... e moje ovce ....
Nama je jedino mjesto na vrhu? Zasto na vrhu? Zato sto nemamo duga? Mi nismo imali ( a i nemamo trenutno) mnogo bolji igracki kadar od ostalih, mislis da Tan daje samo pare tek onako? Ako zele Dulja i Benko da idu, sve pare svijeta nece pomoci.

A inace za ove ostale sto misle da svake godine trebamo osvajati trofeje:
keno83 je napisao/la:Sta je bola vise sa pljuvanjem ko ste vi. Jel to FKS neki mega gigant preplacen na titule pa da vi blatite sve okolo. Jedan Hajduk koji je za FKS i po istoriji i svemu Real, ne moze meda zadnjih 20 godina a vi se nesto nafuravate. Za nas je jedan stan u vlasnistvu kluba veliko jer nikad nista nismo imali. Prije rata 2 **** titule osvojili i sad se nesto kao smatra neuspjehom. Klib do rata nije deset puta evrope vidio. Pustite ljude na miru ili podastrite dokaze da kradu i uzimaju. Hocete vrhunske igrace ajde vi dovedite za 5 000e mjesecno da dodje ovde igrat. Jedan **** Dzidic koji je prosjecan igrac u kazahstanu je uzimao 20 000e mjesecno. Sta hocete koje dominacije sta bola. Poklopite se balavci vise i pustite normalnu raju neka pise i neka se veseli Saricu Saidu Ahmetovicu jer oni i jesu vrh onoga sta mi mozemo dovest.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 30 jun 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 20:06

Kume Rahma, nas i Hajduk porediti je smiješno, Hajduk igra u ligi sa Dinamom, a kasnije se i Rijeka pridružila. Mi što se tiče uslova nemamo jednake, a kamoli neke ispred nas kao što su to Rijeka i Dinamo ispred Hajduka, pusti nas analogije.

Nego ti misliš da nam nije mjesto u vrhu svake godine? :o
Samo Saraj'vo.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 30 jun 2016, 20:07

SiouxLukavac je napisao/la:
Besic je napisao/la:Pljuvaci samo trazite neku negativu
Dosadni ste s Dzidicem
Što smo dosadni?
Stvarno ostaje veliki žal što ga nismo angažovali a mogli smo, imali bi jednog od najboljih stopera u ligi.
Nismo mogli, sve su uradili da ga dovedu, ali on nije zelio doci u glavni grad, nije zelio da ga prozivaju u Zenici.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 30 jun 2016, 20:13

PitarBordo je napisao/la:Kume Rahma, nas i Hajduk porediti je smiješno, Hajduk igra u ligi sa Dinamom, a kasnije se i Rijeka pridružila. Mi što se tiče uslova nemamo jednake, a kamoli neke ispred nas kao što su to Rijeka i Dinamo ispred Hajduka, pusti nas analogije.

Pod vrhom sam mislio na titule svake godine, nisam se fino izrazio jbg :D Evo edit sam.
Mislim da trebamo biti u vrhu, a to smo i bili do sada, biti u Europi, ali ne i ocekivati svake sezone po 2 trofeja...
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 20:19

Rahma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kume Rahma, nas i Hajduk porediti je smiješno, Hajduk igra u ligi sa Dinamom, a kasnije se i Rijeka pridružila. Mi što se tiče uslova nemamo jednake, a kamoli neke ispred nas kao što su to Rijeka i Dinamo ispred Hajduka, pusti nas analogije.

Pod vrhom sam mislio na titule svake godine, nisam se fino izrazio jbg :D Evo edit sam.
Mislim da trebamo biti u vrhu, a to smo i bili do sada, biti u Europi, ali ne i ocekivati svake sezone po 2 trofeja...
Ja ne očekujem duple krune prijatelju, ali nisam vala očekivao da počnu pobjeđivati sa velikom razlikom ekipe koje to nisu mogle 30 godina... Al' hajde, da ne vrtimo priču u krug, konkretno imamo vjerovatno najbolje uslove i žalosno je da smo imali ovako sramotnu sezonu... Ali ima sad ova nova sezona, da vidimo možemo li tamo gdje nam je bilo mjesto i kad smo bili na viršlama. :salut:
Samo Saraj'vo.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 30 jun 2016, 20:23

Normalno da svake god treba trofej da bude cilj.... makar jedan... a evropa neupitna ....
Za sta smo prodali guzove onda ?
Ribogojiliste da budemo ?
Citam i ne vjerujem majke mi... nemogu vise .... aj furajte vi pozitivu na 4tom, mjestu gledajte Siroki...Slobodu...Radnik kako igraju evropu i furajte se da smo najjaci na svakoj poziciji .... samo pozitivno...

Leon Benko

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2016, 20:34

Ocekujem trofej svake godine. Nemojte samo one logike kako ih nismo prije osvajali pa da ne serendamo ko da smo navilli na duple. Prije klub nije bio prodat, imao je dugove i ni blizu 7m budzet!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2016, 20:41

PitarBordo je napisao/la:Raja, mislim da nam je ovaj Džidić trebao. Moje mišljenje... :kafa:
pa hajd što ti fali i sad stoper jedan i pravi zadnji vezni....nego što ti treba i zamjena za Benku i Dulju...dakle bar 4 igrača vrhunska da bi ti odlučivao nešto u ovoj ligi i kupu....da te se neko boji....da si kompletan...da neko kaže wow ok ...to je složen tim....

ili bar da su skontali , haj stipu krila ionako ne pije vode u BiH...hajmo dovest dobrog finišera špica, Kurtagiću daj Diarru na posudbu...nešto...
odlazi ti najpopularniji, najbolji igrač i prvi strijelac ekipe a ti se ponašaš ko da to niko neće primjetit... :facepalm: :roll:

najporaznije od svega je što ta komisija misli da nam ne treba niko više...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 30 jun 2016, 20:53

Jos je i drzava citava specificna,da ne kazem neku tezu rijec,samim tim i savez,prave se razni kompromisi zbog mira u kuci,nema ovdje dominacije ni za jedan klub...

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 30 jun 2016, 21:03

Svako ko napise da ne ocekuje trofej svake godine, taj nije navijac Sarajeva i treba ga odstraniti sa ove teme.

blowfish
Kontakt:

Post Postao/la blowfish » 30 jun 2016, 21:04

Veliko razocarenje je danasnja izjava o benki i duljevicu. Ajd duljevic manje vise, ok valjao bi nam ali imamo dovoljno igraca da ga zamjenimo. Ali benlo...pa zastooo...zar cemo ostati na jednom klasicnom napadacu citavu sezonu? I to napadacu koji nije benkin nivo. Nisu normalni bgm. Sve su ukakili sa ovim...
Bez benke i duljevica, pogotovo benke, ekipa je slabija za 20%. Nema sanse da smo bez njih favoriti za titulu. Benko bi prekucao ligu sa onakvim kreativcima....
Ako dovedu barem jednog kvalitetnog napadaca koji je nivo iznad ove lige, nakon odlaska benke i dulje, onda ok. Ako ostane ovako kako jeste, onda ambicije znatno padaju

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 21:09

blowfish je napisao/la:Ako dovedu barem jednog kvalitetnog napadaca koji je nivo iznad ove lige, nakon odlaska benke i dulje, onda ok.
Kume nema "ako", šef struke u praksi je danas jasno izjavio da je lista zaključena. :salut:
Samo Saraj'vo.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 30 jun 2016, 21:11

Naravno da ocekujes trofej ali ne mozes ga unaprijed dobiti,svi ga zele...Mi mozda finansijski najbolje stojimo ali nema ulaganja u prvi tim i prodaju se igraci i to je to i da imas ekipu za grupne faze EL nemas gdje igrati,moras u Zenicu...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], pitar9876, riki46 i 39 gostiju.