cekaj zasto da ne??? on ima samo 21 godinu !!!!! sto da ne bude u buducnosti neki dobar igrac... uostalom pogledaj kako je odigrao onih par utakmica poslije povrede kada mu je svaka utakmica bila jedan gol i vidjeti ces da ima potencijala ...Dylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sigurno da nije klasa RVP-a, Torresa i Ville ili Rooney-a al je koristan igrač i meni je draži nego Adebayor puno... Tako da, neka ga još koju godinu a ako ne pokaže više onda sam siguran da ideDylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
hahaha kakve gluposti kloc i retard a igra u Arsenalu hahahaha sto ti ne budes takav kloc i retard? Bendtner je napadac koji iz sezone u sezonu napreduje, klasa!___Benny___ je napisao/la:druze samo rijetki,vecina ga naciva klocem retardom al kad je neko upora i dosadan..jbg,.,pametniji popusta..Dylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim
da ne bude zabune.,trenutno.,,je takav.,.a kakav ce bit.,,za 2-3 god....samo Bog zna.,,
Dio Arsenala
- ___Benny___
- Kontakt:
da imam uslove kao on sigurno bi do sad i u barci zavrsio-Paja je napisao/la:hahaha kakve gluposti kloc i retard a igra u Arsenalu hahahaha sto ti ne budes takav kloc i retard? Bendtner je napadac koji iz sezone u sezonu napreduje, klasa!___Benny___ je napisao/la:druze samo rijetki,vecina ga naciva klocem retardom al kad je neko upora i dosadan..jbg,.,pametniji popusta..Dylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim
da ne bude zabune.,trenutno.,,je takav.,.a kakav ce bit.,,za 2-3 god....samo Bog zna.,,

hoces ti to matere ti rec da je on svjetska klasa a rvp u 15 utakmica dao vise nego on u 3 god...

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- -Paja
- Kontakt:
hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha
Dio Arsenala
Ikad cuo za Cruzeiro, International, Santos, Corinthnas-Paja je napisao/la:hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha

Možeš nabrojat na prste sve koji su počeli karijeru u tim vukojebinama
Sloboda dominira

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ARSENAL je spreman otvoriti pregovore s Hajdukom oko mladog napadača Hajduka, 15-godišnjeg Ivana Džonija.
Internetska stranica posvećena Arsenalovoj rezervnoj i mladoj momčadi younggunsblog.co.uk objavila je kako je taj premijerligaški klub spreman započeti pregovore s Hajdukom oko 15-godišnjeg napadača Ivana Džonija.
Igračev otac Vilson Džoni priznao je medijima kako je kontaktirao s trenerom Arsenala Borom Primorcem koji mu je rekao da postoji interes kluba da dovedu mladog talentiranog napadača Hajduka u svoje redove. Stariji Džoni, trener u splitskom klubu, pregovore će prepustiti klubovima, ali bi volio da mu sin ostane u Hrvatskoj gdje mu je već obećan status prvotimca ako nastavi sa svojim razvojem.
"Bio sam iznenađen kada mi je izbornik mlade U-17 reprezentacije Ivan Gudelj rekao da ga je Boro Primorac nazvao zbog mog sina. Polaskani smo interesom tako velikog kluba, ali želio bih da ostane i stvori ime u Hajduku", rekao je Vilson Džoni.
"Ako i Hajduk smatra da mu je u interesu prodati Ivana Arsenalu, onda ćemo razmišljati o tome", dodao je.
Englezi opisuju kapetana hrvatske U-17 reprezentacije kao potentnog napadača, vrlo dobrog u zračnim duelima, koji bi u protivničkom šesnaestercu pospremao golove u mrežu.
Internetska stranica posvećena Arsenalovoj rezervnoj i mladoj momčadi younggunsblog.co.uk objavila je kako je taj premijerligaški klub spreman započeti pregovore s Hajdukom oko 15-godišnjeg napadača Ivana Džonija.
Igračev otac Vilson Džoni priznao je medijima kako je kontaktirao s trenerom Arsenala Borom Primorcem koji mu je rekao da postoji interes kluba da dovedu mladog talentiranog napadača Hajduka u svoje redove. Stariji Džoni, trener u splitskom klubu, pregovore će prepustiti klubovima, ali bi volio da mu sin ostane u Hrvatskoj gdje mu je već obećan status prvotimca ako nastavi sa svojim razvojem.
"Bio sam iznenađen kada mi je izbornik mlade U-17 reprezentacije Ivan Gudelj rekao da ga je Boro Primorac nazvao zbog mog sina. Polaskani smo interesom tako velikog kluba, ali želio bih da ostane i stvori ime u Hajduku", rekao je Vilson Džoni.
"Ako i Hajduk smatra da mu je u interesu prodati Ivana Arsenalu, onda ćemo razmišljati o tome", dodao je.
Englezi opisuju kapetana hrvatske U-17 reprezentacije kao potentnog napadača, vrlo dobrog u zračnim duelima, koji bi u protivničkom šesnaestercu pospremao golove u mrežu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Evo kao što sam i očekivao počela su nagađanje gdje će Dudu. Ja bih volio da ode u Lyon al nešto sumnjam.
- ___Benny___
- Kontakt:
ajde ba ne balegaj to sam rekao onako...jer je previse ljudi propalo 1000 x veceg talenta od kloca a nemoj ti meni o favelama tu sranja pircat i filozofirat ko je njih spomenuo neshto se nesjecas odakle je KLOC...-Paja je napisao/la:hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha

P.S. postedi me daljnih rasprava molim te...

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- ___Benny___
- Kontakt:
- ___Benny___
- Kontakt:
samo neznam sta ce nam on nakon onoliko kikseva..na WC http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... senal.html dok bi ovaj dobro dosao....http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... elona.html
- ___Benny___
- Kontakt:
evo moje postave za sljedecu sezonu...
---------------enyeama----------------
sagna-----?-------verma----------clichy
--------------song-------------------
--------ozil(nasri)---------gourcuff--------
nasri(ozil)-----------------------------arshavin
-- ---RVP------
naravno ovo je formacija ako cesc ode sto mislim da se nece desiti 85%...a i ako ode mislim da bi sa ovom formacijom bili barem 2 x jaci nego prosle...
---------------enyeama----------------
sagna-----?-------verma----------clichy
--------------song-------------------
--------ozil(nasri)---------gourcuff--------
nasri(ozil)-----------------------------arshavin
-- ---RVP------
naravno ovo je formacija ako cesc ode sto mislim da se nece desiti 85%...a i ako ode mislim da bi sa ovom formacijom bili barem 2 x jaci nego prosle...
Cesc 99% neće otić, razlog Wenger. A nit će Ozil nit Gourcuff doć, iako bi ja i jednog i drugog volio vidjet u Arsenalu al... Imamo mi sada sredinu, treba odbranu pojačat a to je iduća misija Wengera.
- -Paja
- Kontakt:
Pa ljudi moji imate li vi i trunke mozga u tim glavam cuj nabroja mi poznate Brazilske klubove kao neki dokaz hahahaha ali dokaz cega je to tvoje nabrajanje tih klubova? Dokaz kao to su bogati klubovi oni ulazu hahahaha pa ovo cu ti odgovoriti a vezano je i za to da se moze na prste nabrojati sto su poceli karijere u vukojebinama?????(sta je ovo trebalo znaciti znas li ti sine sta su favele?) Vecina igraca iz Brazila i danasnjih reprezentativaca su iz siromasnih dijelova pa u Brazilu je najveca razlika izmedju siromasnih i bogatih a zemlja ima 200 miliona stanovnika pa ti skontaj ko je tu vecina i odakle dolaze sadasnji brazilski reprezentativci. Mislim ne treba biti previse pametan pa googlaj bar svakog igraca vidjeces da svaki od njih ima pricu o mjestu gdje je odrastao i vidi sta pricaju o tome i u kakvom su bogatstvu i rahatluku odrasli.Frutek je napisao/la:Ikad cuo za Cruzeiro, International, Santos, Corinthnas-Paja je napisao/la:hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha![]()
![]()
![]()
Sloboda dominira![]()
![]()
![]()
Cuj ti ovog Bennya jadna majko pomislio bi covjek da je Bosna otok na kraju svijeta odma pored Kube i isto izolovana kao Kuba haha poenta onoga sto hocu reci je ti ako si dobar nacicete taman da si u selu 300 kilometara od Pekinga a kamoli u srcu Evrope. Eto Bendtner dolazi iz Danske i zato je uspio a inace ne bi uspio ma da pa sto ta talenovana balkanska dijaspora koje ima na bacanje u Danskoj i slicnim zemljama ne dogura ko Bendtner nego igraju po nekim lijevim klubovima a eto imaju iste uslove?
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
enyama, ozil, gorucouf- dozvolite da se nasmijem hahaha enyama dobro branio u dvije utakmice svjetskog i odma iz izraela ni manje ni vise nego u Arsenal pa mogao si jos izbaciti Van Persia ili Chamkha a ubaciti Vitteka zabio covjek 3 gola na svjetskom i na diobi je prvog mjesta liste strijelaca
Ozilu je mjesto u bundesligi!

Dio Arsenala
Treniraju u Cruzeiru, Santosu-Paja je napisao/la:Pa ljudi moji imate li vi i trunke mozga u tim glavam cuj nabroja mi poznate Brazilske klubove kao neki dokaz hahahaha ali dokaz cega je to tvoje nabrajanje tih klubova? Dokaz kao to su bogati klubovi oni ulazu hahahaha pa ovo cu ti odgovoriti a vezano je i za to da se moze na prste nabrojati sto su poceli karijere u vukojebinama?????(sta je ovo trebalo znaciti znas li ti sine sta su favele?) Vecina igraca iz Brazila i danasnjih reprezentativaca su iz siromasnih dijelova pa u Brazilu je najveca razlika izmedju siromasnih i bogatih a zemlja ima 200 miliona stanovnika pa ti skontaj ko je tu vecina i odakle dolaze sadasnji brazilski reprezentativci. Mislim ne treba biti previse pametan pa googlaj bar svakog igraca vidjeces da svaki od njih ima pricu o mjestu gdje je odrastao i vidi sta pricaju o tome i u kakvom su bogatstvu i rahatluku odrasli.Frutek je napisao/la:Ikad cuo za Cruzeiro, International, Santos, Corinthnas-Paja je napisao/la:hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha![]()
![]()
![]()
Sloboda dominira![]()
![]()
![]()
Cuj ti ovog Bennya jadna majko pomislio bi covjek da je Bosna otok na kraju svijeta odma pored Kube i isto izolovana kao Kuba haha poenta onoga sto hocu reci je ti ako si dobar nacicete taman da si u selu 300 kilometara od Pekinga a kamoli u srcu Evrope. Eto Bendtner dolazi iz Danske i zato je uspio a inace ne bi uspio ma da pa sto ta talenovana balkanska dijaspora koje ima na bacanje u Danskoj i slicnim zemljama ne dogura ko Bendtner nego igraju po nekim lijevim klubovima a eto imaju iste uslove?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- ___Benny___
- Kontakt:
jarane ja ako hocu stavit...boumsonga ja cu ga stavit a ti svoje frustracije (neko rece iz djetinstva)lijeci negdje drugdje cuj enyeama branio 2 utakmice kako treba....je t gledas ista drugo osim EPL il nemas satelitske...haahhah...traume jarane i frustracije se lijece u psihijatrijama a ne na forumu kao sto je ovaj...ozila trazi jedna barca,chelsea,man utd,city,..a reci mi zasto ga i mi ne bismo mogli dovesti ??? gourcuff 2-3 godine najbolji irgac francuske lige.chamakh igrac koji je u 180 astupa zabio 40 golova...funny....IDI BA LIJECI SE KRALJU...ti s ovdje forumska luda koja samo gluposti prosipa....-Paja je napisao/la:enyama, ozil, gorucouf- dozvolite da se nasmijem hahaha enyama dobro branio u dvije utakmice svjetskog i odma iz izraela ni manje ni vise nego u Arsenal pa mogao si jos izbaciti Van Persia ili Chamkha a ubaciti Vitteka zabio covjek 3 gola na svjetskom i na diobi je prvog mjesta liste strijelacaOzilu je mjesto u bundesligi!

- ___Benny___
- Kontakt:
alo mamune ne uzimaj me vise u ta usrana usta...jesi cuo....-Paja je napisao/la:Pa ljudi moji imate li vi i trunke mozga u tim glavam cuj nabroja mi poznate Brazilske klubove kao neki dokaz hahahaha ali dokaz cega je to tvoje nabrajanje tih klubova? Dokaz kao to su bogati klubovi oni ulazu hahahaha pa ovo cu ti odgovoriti a vezano je i za to da se moze na prste nabrojati sto su poceli karijere u vukojebinama?????(sta je ovo trebalo znaciti znas li ti sine sta su favele?) Vecina igraca iz Brazila i danasnjih reprezentativaca su iz siromasnih dijelova pa u Brazilu je najveca razlika izmedju siromasnih i bogatih a zemlja ima 200 miliona stanovnika pa ti skontaj ko je tu vecina i odakle dolaze sadasnji brazilski reprezentativci. Mislim ne treba biti previse pametan pa googlaj bar svakog igraca vidjeces da svaki od njih ima pricu o mjestu gdje je odrastao i vidi sta pricaju o tome i u kakvom su bogatstvu i rahatluku odrasli.Frutek je napisao/la:Ikad cuo za Cruzeiro, International, Santos, Corinthnas-Paja je napisao/la:hahaha klasicna zalopojka sa balkana cuj da ima uslove kao on hahahahaha, kakve su to imali uslove oni Brazilci iz onih favela nema gore bijede od njih tamo ni drzava nema ovlasti, pa one svi koji su znali igrati uspjeli su, kakve uslove imaju svi ovi afrikanci sto su po dzunglama se ganjali sa leopardima, lavovima i ostalim divljim zivotinjama. Cuj ti suplje hahahahaha![]()
![]()
![]()
Sloboda dominira![]()
![]()
![]()

- -Paja
- Kontakt:
gdje ko tog ozila trazi sluzbeno, ima li da se iko oglasio ili si kao i obicno procitao neki trac i ovde siris dezinformacije? A i ja se raspravljam sa balavcem koji srednju skolu upisuje___Benny___ je napisao/la:jarane ja ako hocu stavit...boumsonga ja cu ga stavit a ti svoje frustracije (neko rece iz djetinstva)lijeci negdje drugdje cuj enyeama branio 2 utakmice kako treba....je t gledas ista drugo osim EPL il nemas satelitske...haahhah...traume jarane i frustracije se lijece u psihijatrijama a ne na forumu kao sto je ovaj...ozila trazi jedna barca,chelsea,man utd,city,..a reci mi zasto ga i mi ne bismo mogli dovesti ??? gourcuff 2-3 godine najbolji irgac francuske lige.chamakh igrac koji je u 180 astupa zabio 40 golova...funny....IDI BA LIJECI SE KRALJU...ti s ovdje forumska luda koja samo gluposti prosipa....-Paja je napisao/la:enyama, ozil, gorucouf- dozvolite da se nasmijem hahaha enyama dobro branio u dvije utakmice svjetskog i odma iz izraela ni manje ni vise nego u Arsenal pa mogao si jos izbaciti Van Persia ili Chamkha a ubaciti Vitteka zabio covjek 3 gola na svjetskom i na diobi je prvog mjesta liste strijelacaOzilu je mjesto u bundesligi!
nazalost ta dvorska luda uvijek je bio i bit ce navijac arsenala...

Cuj ti ovog pametnog Fruteka naucio je ime dva brazilska kluba i pokupio je svu pamet svijeta pa valja njima doci do cruzeira i santosa, trnovit je put prosjecnog Brazilca do zvijezda.
Dio Arsenala
Super šuti dok ti osnovnu ne upišeš-Paja je napisao/la:gdje ko tog ozila trazi sluzbeno, ima li da se iko oglasio ili si kao i obicno procitao neki trac i ovde siris dezinformacije? A i ja se raspravljam sa balavcem koji srednju skolu upisuje___Benny___ je napisao/la:jarane ja ako hocu stavit...boumsonga ja cu ga stavit a ti svoje frustracije (neko rece iz djetinstva)lijeci negdje drugdje cuj enyeama branio 2 utakmice kako treba....je t gledas ista drugo osim EPL il nemas satelitske...haahhah...traume jarane i frustracije se lijece u psihijatrijama a ne na forumu kao sto je ovaj...ozila trazi jedna barca,chelsea,man utd,city,..a reci mi zasto ga i mi ne bismo mogli dovesti ??? gourcuff 2-3 godine najbolji irgac francuske lige.chamakh igrac koji je u 180 astupa zabio 40 golova...funny....IDI BA LIJECI SE KRALJU...ti s ovdje forumska luda koja samo gluposti prosipa....-Paja je napisao/la:enyama, ozil, gorucouf- dozvolite da se nasmijem hahaha enyama dobro branio u dvije utakmice svjetskog i odma iz izraela ni manje ni vise nego u Arsenal pa mogao si jos izbaciti Van Persia ili Chamkha a ubaciti Vitteka zabio covjek 3 gola na svjetskom i na diobi je prvog mjesta liste strijelacaOzilu je mjesto u bundesligi!
nazalost ta dvorska luda uvijek je bio i bit ce navijac arsenala...
![]()
Cuj ti ovog pametnog Fruteka naucio je ime dva brazilska kluba i pokupio je svu pamet svijeta pa valja njima doci do cruzeira i santosa, trnovit je put prosjecnog Brazilca do zvijezda.

Za razliku od tebe ja pratim više liga osim EPL i ne drkam na Arsenal ili neki drugi klub a ti si k´o što čovjek reče bolestan živiš u iluziji da je Arsenal najbolji, najveći klub e pa jarane nije ni u TOP 10

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.