FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2016, 16:47

Jadno je to da mi kao uspjeh u narednoj sezoni vidimo u tome ako izborimo Evropu! Heeej ako izborimo Evropu! :facepalm:
O trofejima niko i ne razmislja (ili ono stidljivo prizeljkuje).
Klub koji ima svoj kamp,akademiju,milionera za vlasnika,najveci budzet u ligi,nema dugova kao ostali suparnici u ligi...se ne usuduje da pretenduje na neki od trofeja!
Pa sta je ovo ba,na sta smo ovo spali!
Jos ti dode trener (bez licence) i doslovno svaki intervju 'tjera' najbolje igrace iz kluba,jer se mora po svaku cijenu uzeti odredena suma od prodaje igraca svake sezone. I to je bitno.
Nekada pomislim da smo mi bankarska institucija kojoj je usputna djelatnost igranje fudbala!
Halalite braco na izljevu negativnosti,ali ne moze ni pozitiva na silu! Jbg,kako nam povoda daju tako se i osjecamo

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 jun 2016, 16:47

BosnianKingdom je napisao/la:Svi mi očekujemo od naše Sarajeva da se bori za prvaka i da to i bude, ali ako ćemo gledati sa druge strane nama bi ekstra domet bio da "pokupimo" Europu. Naglo smo nazadovali,pa je red da se postepeno vračamo na stari kolosjek, stepenicu po stepenicu. Dakle, volio bi i ja titulu, ali moje mišljenje da je naš domet Europa i bio bi zadovoljan istom.
Kada nismo imali za virsle smo izborili Evropu a sada je i to uspjeh. Sada se uprava moze sakriti iza vlasnika i nastaviti svoj "posao", a u ona vremena to nisu mogli. Gdje je ovdje sportski napredak ?

Za igrace, cekam prvih 5 kola a do tada nemam stav ni o kome. Prizeljkivao sam Memisevica i Dzidica bar.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jun 2016, 16:49

zagorski je napisao/la:Jadno je to da mi kao uspjeh u narednoj sezoni vidimo u tome ako izborimo Evropu! Heeej ako izborimo Evropu! :facepalm:
Klub koji ima svoj kamp,akademiju,milionera za vlasnika,najveci budzet u ligi,nema dugova kao ostali suparnici u ligi...se ne usuduje da pretenduje na neki od trofeja!
Jos ti dode trener (bez licence) i doslovno svaki intervju 'tjera' najbolje igrace iz kluba,jer se mora po svaku cijenu uzeti odredena suma od prodaje igraca svake sezone. I to je bitno.
Nekada pomislim da smo mi bankarska institucija kojoj je usputna djelatnost igranje fudbala!
Halalite braco na izljevu negativnosti,ali ne moze ni pozitiva na silu! Jbg,kako nam povoda daju tako se i osjecamo
:roll: :roll: ovo je najgore
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 30 jun 2016, 16:49

zagorski je napisao/la:Jadno je to da mi kao uspjeh u narednoj sezoni vidimo u tome ako izborimo Evropu! Heeej ako izborimo Evropu! :facepalm:
Istinito i žalosno.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2016, 16:51

Ne vrijedi svega mi

Sve u svemu, nek' nam je Bog na pomoći
1946

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 jun 2016, 17:05

@BSV,
Vidjecemo za Ahmeta kako ce se snaci podrzan nasom veznom linijom jer znas koga je imao u Slobodi. Hamza se treba prvo oporaviti. Najbolja stvar je da smo se napokon oslobodili Jesicevih izbora.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jun 2016, 17:07

Šta kaže, završen prijelazni rok gdje odlaze 2 ponajbolja igrača...pametno i promišljeno, vidi se... :puke: :puke:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 30 jun 2016, 17:10

TUZNA JE I OVA NEDELJA JEDINO STO ZELIM JE DA POBJEDIS, DA SE VRATI TITULA, DA JE DUGO NE CEKAM..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jun 2016, 17:12

zlo87 je napisao/la:TUZNA JE I OVA NEDELJA JEDINO STO ZELIM JE DA POBJEDIS, DA SE VRATI TITULA, DA JE DUGO NE CEKAM..
Mi prvo mjesto iduće sezone možemo samo u ligi za opstanak izboriti...hvala dinokio! :pinokio:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jun 2016, 17:25

Ja ne mogu da vjerujem da po dva najbolja igraca prodajemo znaci i ova sezona pisi propalo. :facepalm: , nadam se da grijesim.. ;)
04.10.2009 !!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 30 jun 2016, 18:02

Ovo samo nasa uprava moze ....prodat 2 najbolja igraca 20 i kusur dana prije pocetka sezone .. e aferim Hurticu ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2016, 18:28

da li smo ijednom igraču uspjeli produžiti ugovor? od svih dovedenih u zadnje vrijeme? ili je samo bilo adios....?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 30 jun 2016, 18:39

Citiram te na svakoj stranici!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 jun 2016, 18:43

ja ne znam vise ni sta big rekao, ostaje da pricekamo da pocne ova nova sezona pa da vidimo na cemu smo s novom ekipom.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 jun 2016, 18:43

Ovo nije mjesto gdje se trebaju iznositi frustracije vezane za druge korisnike foruma.

Nekako sve se nadam da će Leon ostati, ali sjećam se da je ovakva priča bila i za Krstu i da je fakat brzo otišao... Čekam samo još i zvanična stranica da počne pisati o Leonu u "trećem licu".
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 30 jun 2016, 18:55

sarajlija je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da po dva najbolja igraca prodajemo znaci i ova sezona pisi propalo. :facepalm: , nadam se da grijesim.. ;)
Ne mozes ih zadrzati ako zele ici. Je li bolje prodati Benku za par stotina hiljada ili da ode nakon 6 mjeseci besplatno?
Amer Dupovac!

TOMCRAFT
Kontakt:

Post Postao/la TOMCRAFT » 30 jun 2016, 18:56

Nek' nam je Bog na pomoći! :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 30 jun 2016, 19:03

Rahma je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da po dva najbolja igraca prodajemo znaci i ova sezona pisi propalo. :facepalm: , nadam se da grijesim.. ;)
Ne mozes ih zadrzati ako zele ici. Je li bolje prodati Benku za par stotina hiljada ili da ode nakon 6 mjeseci besplatno?
Ja koliko sam skonto oni zele otici i tu se sva prica zavrsava....zasto i zbog cega to samo oni znaju....samo je pitanje kada.
Uprava da je prava ponudila bi im barem nove ugovore ipak mislim da je novac tu kljucni faktor.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 jun 2016, 19:05

Rahma je napisao/la:
zavisi, šta ako ti obezbjedi 1. mjesto sa 10 bodova prednosti??? koliko je izlazak u evropu milja eura? titula? kup?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 jun 2016, 19:07

U najboljem slucaju prodati Dulju i sa tom lovom ponuditi bolji ugovor Benki
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 30 jun 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, riki46 i 21 gost.