BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ja ne znam zasto cudjenje zbog izgubljenih tajbrejkova, gubice ih skoro uvijek protiv ovakvih igraca.
Inace, solidna igra Damira, iako se ovaj francuz mogao dobiti, ali sve u svemu ok je.
Btw, ne mogu se nacuditi da neki pisu takve komentare da covjek pomisli da Damir namjerno gubi (ili pravi "glupe" poteze) da bi nas izivcirao, momak igra kako zna, a nase je da navijamo (i pritom se cesto nerviramo) ili ne.
Inace, solidna igra Damira, iako se ovaj francuz mogao dobiti, ali sve u svemu ok je.
Btw, ne mogu se nacuditi da neki pisu takve komentare da covjek pomisli da Damir namjerno gubi (ili pravi "glupe" poteze) da bi nas izivcirao, momak igra kako zna, a nase je da navijamo (i pritom se cesto nerviramo) ili ne.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/1203ms.html
Pa po statistici bolji Damir...
Nek vi Bosnje odmah napadate svog cim izgubi, a da je pobijedio ne bi rijec rekli..
Pa po statistici bolji Damir...
Nek vi Bosnje odmah napadate svog cim izgubi, a da je pobijedio ne bi rijec rekli..
Sabrine mi moje!
Sta bi na kraju, ja izgasio streamEffenberg je napisao/la:A budala braco moja mila!
Koje su ovo ljudine!

Niko ovdje Damira ne napada, bar ne radi njegove igre. Znalo se da ce biti tesko sa Herbertom.
Ali morali smo se nadati barem, i onda krene dobro te nade ti ugasi i pokaze po 13 hiljaditi put da nije zreo za ovakve meceve i protivnike. Nista negativno naravno, budale smo mi sto smo nesto nerealno ocekivali.
Ali treba ga napadati za ovo ponasanje. Ponasa se nekad stvarno ko zadnji debil, i Herbert je u pravu sve sto mu je reko na kraju i sasuo mu je to sve u brk mudanski. Damir bi trebo malo manje klosarski da se ponasa a da se vise skoncentrise na igru i rezultati bolji ce morati doci eventualno! U tom je poenta! Sta treba da ga branimo za nebuloze, e to nece moci!
Ali morali smo se nadati barem, i onda krene dobro te nade ti ugasi i pokaze po 13 hiljaditi put da nije zreo za ovakve meceve i protivnike. Nista negativno naravno, budale smo mi sto smo nesto nerealno ocekivali.
Ali treba ga napadati za ovo ponasanje. Ponasa se nekad stvarno ko zadnji debil, i Herbert je u pravu sve sto mu je reko na kraju i sasuo mu je to sve u brk mudanski. Damir bi trebo malo manje klosarski da se ponasa a da se vise skoncentrise na igru i rezultati bolji ce morati doci eventualno! U tom je poenta! Sta treba da ga branimo za nebuloze, e to nece moci!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije trebalo Damiru da ga udari ovako šakom u sred lica, pa i još nogom kad je Herbert pao na travu, moguće da će dobiti višemjesečnu suspenziju
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta?akisarajevo92 je napisao/la:nije trebalo Damiru da ga udari ovako šakom u sred lica, pa i još nogom kad je Herbert pao na travu, moguće da će dobiti višemjesečnu suspenziju

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To nisam vidio, oni Rusi ugasise stream cim se zavrsi mec, dok nadje drugi stream stigo sam samo poslusat pred kraj kad mu je bukvicu odrzo Francuz.akisarajevo92 je napisao/la:nije trebalo Damiru da ga udari ovako šakom u sred lica, pa i još nogom kad je Herbert pao na travu, moguće da će dobiti višemjesečnu suspenziju
Nisu se zar valjda pobili? Kako je uopste doslo do toga da ovaj padne na travu, jel radio uppercut?

- akisarajevo92
- Kontakt:
Nema Damir toliko snažan početni udarac da ga odmah obori na zemlju. 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
akisarajevo92 je napisao/la:info za one sto su izgasili stream odmah nakon zadnjeg poena

A jesmo bili zagrizli ko stuke!
Šteta za poraz, igra itekako raduje. Bit će još pobjeda na travi u budućnosti, to je sasvim jasno 
Dvije pobjede u četiri meča na travi ove godine, jako lijep rezultat

- RafaGarros9
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao da ce izgubiti tako je i bilo..
Ali momak je u tb odigrao 1-14
ili bolje receno 0-14
Imam pitanje pa gdje je nestala ona PSIHA

Ali momak je u tb odigrao 1-14

Imam pitanje pa gdje je nestala ona PSIHA

Šta je to bilo na kraju? Ugasio stream na 5:2, a vidim da nisam smio to napraviti. 

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ja sam upratio kad mu je Francuz čitao bukvicu, ali nisam upratio razlog tome.. Moze li neko prepricati?
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Razlog samo to sto mu je Damir dobacio na mrezi ili je bilo nesta tokom meca ?
Sabrine mi moje!
Radi li Dzumi i dalje sa sportskim psihijatrom?shminka je napisao/la:Šteta za poraz, igra itekako raduje. Bit će još pobjeda na travi u budućnosti, to je sasvim jasno
Kakvo brukanje danas u oba TB, ne mogu da vjerujem da je sve prosuo u 2 seta dobrog sto je uradio u onih 15 poena od kojih je 14 izgubio, strasno..
Raduje da moze fino odigrati i na travi, ali dok god oci izbija ova njegova nervoza i crne rupe u igri nikad od njega igraca za top50
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma radi, al šta ćeš, pukne i Federer u sličnoj situaciji, a da ne pukne Damir. Dosta bolji u drugom setu, morao ga je dobiti prije TBa, nije i onda jedna greška ga u potpunosti izbaci iz ritma. Odigrao je 2 seta bez greške bukvalno, morala je doći.bodi123 je napisao/la: Radi li Dzumi i dalje sa sportskim psihijatrom?
U drugom ništa loše nije napravio na početku TBa, a gubio je 5-0, Herbert je bio previše dobar. Damir odigra servis volej perfektno, ovaj pogodi pasing ko Novak.
U svoj ovoj priči je mogao imati i malo više sreće, jedna situacija na kraju drugog seta, na Herbertov servis na 30 oba, Herber igra ramom forhend, loptica padne na liniju, na 6-5 00-30 Damir dva puta idealno reternira, Herber pogađa opet linije. Da je poveo 2-0, vjerovatno bi dobio meč u 3 seta. Šteta.
Svejedno, mora(mo) biti zadovoljni sezonom na travi, ostvario je dvije pobjede kojima se ni najveći optimisti nisu nadali.
Mora se to jos psihicki stabilizirati ako radi i dalje sa psihijatricom, nije ovo danas bilo dobro nikako, opet je u 2. i 3. setu imao ga i na kraju sve prosuo, velika steta mogao se proci i ovaj Herbert a onda bi isao na Mahuta gdje bi bilo takodje kakve takve sanse, fino mu se zrijeb otvorio..
Zadovoljan sam i ja sa sezonom trave, ali moglo je to i bolje, opet kazem raduje ga vidjeti kako i na travi moze pobjediti top100 igrace.
Zadovoljan sam i ja sa sezonom trave, ali moglo je to i bolje, opet kazem raduje ga vidjeti kako i na travi moze pobjediti top100 igrace.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Previše se kaki po njemu kako mu treba psihijatar, u TBovima su uvijek favoriti igrači sa boljim servisom, što znači da on u svaki ulazi kao autsajder. Izvukao je TB protiv Istomina, a imao je zaostatak 3-4, vezao 4 poena. Protiv Kudle je okrenuo 2-5, vezao 5 poena, da nije vjerovatno bi i taj meč izgubio. Izvukao je dva meča koja je objektivno trebao zijaniti, jer su protivnici na travi bolji, treći nije uspio. Protiv Pospisla nije imao ni sekunde šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.