FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ne vidim razloga da budeš negativac prije vremena. Uzivaj brate mili u životu dok se ne dokaže suprotno, ionako ti(mi) to ni sada,a ni kad se dokaže to nećemo moći ništa promjeniti. Bez razloga se stvara negativna atmosfera na ovoj temi i bez razloga svi zajedno jedne druge mucimo tamnom stranom svega i svacega.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
@Sabinho
@BosnianKingdom
@BitiSrcemVezan
Imam pitanja za vas, vi niste kao većina koja "pljuje" i zrači (po meni s razlogom) negativom.
Mada, po meni, pljuvanje nije to što neko kaže da nemamo jaku ekipu, da je evropa maksimum.
Poštujem vas, bez neke provokacije, vi mislite tako, većina drugačije i to je normalno.
Zanima me uopšteno šta vi mislite o ekipi, da li je ista sposobna za najveće domete (titula), šta smatrate neuspjehom u sljedećoj sezoni i da li ste zadovoljni trenutnim igračkim stanjem?
@BosnianKingdom
@BitiSrcemVezan
Imam pitanja za vas, vi niste kao većina koja "pljuje" i zrači (po meni s razlogom) negativom.
Mada, po meni, pljuvanje nije to što neko kaže da nemamo jaku ekipu, da je evropa maksimum.
Poštujem vas, bez neke provokacije, vi mislite tako, većina drugačije i to je normalno.
Zanima me uopšteno šta vi mislite o ekipi, da li je ista sposobna za najveće domete (titula), šta smatrate neuspjehom u sljedećoj sezoni i da li ste zadovoljni trenutnim igračkim stanjem?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na stranu sve, bicu zadovoljan sa bilo kojim igracem samo da ne pricaju na presu da su vanzemaljci. Povlacim svaku rijeci i za Cetkovica i za Balica i za Novakovica i za upravu. Trener mi je drag od ranije, ja nemam nista protiv Hurtica, on je meni simpatican kao pojava i gospodin za razliku od vecine trenera u ovoj sabanskoj ligi. Hurtic je najmanje kriv za rezultate iz prosle sezone, moju podrsku ima, bilo mi je krivo sto su doveli Jesica umjesto njega jer sam vidio da nije sablonac, sad je imao priliku da sastavi sam ekipu, nema vise opravdanja za nesupjeh. Daj Boze da svi ovi igraci sto su dosli budu prava pojacanja, ali praksa zadnje dvije godine nam bas i ne ide u prilog.BitiSrcemVezan je napisao/la:Velika je ovo količina, da ne kažem nebuloza, al' eto, stvari sa kojima se ne slažem, al' hajde, probaću donekle odgovoriti.
Ne znam, pitaj njega ili onog ko ga je tamo odveo, ali mislim da se ispostavilo kao pravi potez, jer je zaista i oživio karijeru. Mislim, zašto je Mato Jajalo došao u **** Premijer ligu BiH da oživljava karijeru?FRANK RIBERY je napisao/la: PAmetnice, pa zasto taj tvoj Sergej Cetkovic ide da ozivljava karijeru u Laci pored najacih albanskih klubova jer je po tebi i tvojoj upravi najbolji igrac lige.
Ne znam. Ako je baš igračina, onda je baš i uspjeh kluba da jednog takvog igrača dovodi. Mada je realnije reći da je FK Sarajevo jače i finansijski moćnije od kluba u kojem je do sad igrao, pa vjerujem da je tu negdje, zamisli, razlog.ZAsto najbolji igrac lige, koji je poput feniksa ozivio svoju karijeru u respektabilnom Laciju ( bez zabune ne radi se o Laciju iz Serije A), izdominirao ligu, dolazi u Premier ligu Bosne i Hercegovine?
I još nigdje nisam pročitao da je bio najbolji igrač te lige.
Pitaj njega, njegovog menadžera... Šta ja znam, i ja da sam Matej Delač možda se ne bih 2 puta vraćao u Premijer ligu BiH, izdominirao je ili ne u oba mandataAlbanska liga i BH PL su u pet deka, ako si izdominirao ligu slicnih kvaliteta sta radis ponovo u takvoj ligi?
Nemoj se ljutiti, ali tegobna ti je ova logika pravo. Znači da Ronalda dovedemo, ti bi se pitao "kad je tako dobar što nije ostao u Realu?" Mogao bi malo promjeniti rezone. Možda si se previše nagledao Bundeslige.
Leon Benko je naš najbolji igrač i ponuđen mu je, valjda, novi (još jači) ugovor i kapitenska traka, al' se momku ide dalje. Vjerovatno iz sličnog razloga zbog kojeg je i došao ovde - para. Moguće da će mu idući ugovor upravo biti i posljednji, a i da se malo reći zasitio ove krkanske lige. Mislim, širok je spektar mogućih razloga zbog kojih takav igrač može htjeti napustiti FK Sarajevo, ovo su oni o kojima se priča. A to i sam Hurtić, manje-više, kaže.Leon BEnko ima sasvim zadovoljavajuci ugovor u Sarajevu, momak vise nije u najboljim igrackim godinama, a njegova zelja da napusti ovu epizodu pokazuje da se njemu bas i ne igra sa "najboljim igracem albanske lige" i Nestom iz Rumunije. Ostatak posta necu komentarisati jer nema nikakve veze sa mojim postom. NE budite naivni, ova liga je svakom igracu zadnja opcija osim ako kao BEnko ne dobije punu vrecu para sto bas i nije slucaj sa Cetkovicem.
Da, i opet bi velika većina vas bila zadovoljnija nekim novim Alispahićima samo drugih prezimena. A ako ti lično ne bi, pa da te pitam čime onda bi? Nisi zadovoljan Ahmetovićem i Sarićem koji su bili 2 od 3 ili 4 najbolja igrača Slobode, nisi zadovoljan Crnkićem koji je bio standardan u drugoj ekipi prvenstva Slovačke, nisi zadovoljan Ćetkovićem... Znači nisi zadovoljan sa igračima iz naše lige, nisi zadovoljan sa igračima koji su bili standardni u jačim ligama od naše, nisi zadovoljan ovim za koje znaš da imaju kvalitet ali se trebaju vratiti u život... Pa s kim bi bio? Da uzimamo igrače iz prvih 11 tvog Bayerna, ili?Alispahic je takodjer igrao u velikim klubovima pa je skupio 90 kvalitetnih minuta u Sarajevo.
Rezultati su jedino mjerilo ko je kakav igrac i sve dok ih ne bude ,mene u drugo ne mogu uvjeriti. NE znam za tebe, ali ja ocekujem titulu.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 jun 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa evo nisam upratio da je on nešto spominjao, ali po postu očigledno da misli suprotnoSabinho je napisao/la:On nije gledao i ne tvrdi nista, ni da su dobri ni da su losi. Ti nisi gledao isto tako ali te to ne ometa da lupas unaprijed. Tu je razlika. Mozda su dovedeni da zadovoljimo nacionalni kljuc?

A to za nacionalni ključ, vrlo dobro ti znaš o tome, nego zabijaš glavu u pijesak i praviš se naivan

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja sam zadovoljan i sve ispod titule je za mene sranje i ispod mojih ocekivanja.SiouxLukavac je napisao/la:@Sabinho
@BosnianKingdom
@BitiSrcemVezan
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dupla kruna 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tako je brateFRANK RIBERY je napisao/la: Na stranu sve, bicu zadovoljan sa bilo kojim igracem samo da ne pricaju na presu da su vanzemaljci. Povlacim svaku rijeci i za Cetkovica i za Balica i za Novakovica i za upravu. Trener mi je drag od ranije, ja nemam nista protiv Hurtica, on je meni simpatican kao pojava i gospodin za razliku od vecine trenera u ovoj sabanskoj ligi. Hurtic je najmanje kriv za rezultate iz prosle sezone, moju podrsku ima, bilo mi je krivo sto su doveli Jesica umjesto njega jer sam vidio da nije sablonac, sad je imao priliku da sastavi sam ekipu, nema vise opravdanja za nesupjeh. Daj Boze da svi ovi igraci sto su dosli budu prava pojacanja, ali praksa zadnje dvije godine nam bas i ne ide u prilog.
Rezultati su jedino mjerilo ko je kakav igrac i sve dok ih ne bude mene u drugo ne mogu uvjeriti. NE znam za tebe, ali ja ocekujem titulu.

Vjeruj mi, ja kad sam kritikovao upravu i njene poteze 90% raje je kontalo za Dinu i kolege da su bezgrešni anđeli, ali od širenja negative (pogotovo za ono za što nije potrebna) ne da nemamo ništa, nego nam samo može odmoći, a od pozitivne atmosfere i podrške treneru i igračima FK Sarajevo, itekako da imamo

1946
a kada bi šutili kukavički i govorili nadamo se da ostaje, onda bi bilo kako su lažovi ovakvi onakvi....
kao što rekoše Benko izrazio želju da ide ... ne može se tu učiniti puno protiv čovjekove volje....Hvala mu za sve ako ode
Igrači koji su dovedeni imaju iskustva i sigurno da imaju kvaliteta,neka se pokažu na terenu...
kao što rekoše Benko izrazio želju da ide ... ne može se tu učiniti puno protiv čovjekove volje....Hvala mu za sve ako ode
Igrači koji su dovedeni imaju iskustva i sigurno da imaju kvaliteta,neka se pokažu na terenu...
A zašto svi smatrate da ako napišem da oni nisu za Sarajevo, naravno po mom mišljenju, da sam negativac... to nije istinaBosnianKingdom je napisao/la:Pa ne vidim razloga da budeš negativac prije vremena. Uzivaj brate mili u životu dok se ne dokaže suprotno, ionako ti(mi) to ni sada,a ni kad se dokaže to nećemo moći ništa promjeniti. Bez razloga se stvara negativna atmosfera na ovoj temi i bez razloga svi zajedno jedne druge mucimo tamnom stranom svega i svacega.
Im tua i dobrih stvari Hodžić, i Sarić pravo dobar igrač, vjerujem da sad kad pogledam i najveće pojačanje(iako sam mislio da ćemo na toj poziciji dovesti još boljeg igrača)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Pošteno, ja bi bio zadovoljan i sa osvojenim kupom i da u ligi završimo u top 3 ali da sezona bude bez turbulencija i loše atmosfera na relaciji klub-navijači.Sabinho je napisao/la:Ja sam zadovoljan i sve ispod titule je za mene sranje i ispod mojih ocekivanja.
Bio bi zadovoljan i ekipom i pojačanjima samo da ostanu Benko i Dulja, bez obzira što trubim da nam treba kvalitetan stoper i vezni ali to bi mogli riješiti na zimu kada se uvidi kroz prvu polusezonu da tu škripi, mislim da ako bi zaostajali šta za konkurentima da bi to mogli nadoknaditi i da ne bi bila velika razlika.
Ali trenutno, kad pogledam situaciju, bez Benke i Dulje, tanko mi je to. Pratim situaciju i kod Željezničara, Slobode, Zrinjskog i Širokog, istina, nisu se nešto posebno pojačali da sam fasciniran, ali opet, mislim da su svi u blagoj prednosti u odnosu na nas, ne bi bili da ostaju Dulja i Benko.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dosta toga zavisi od ostanka Benke i Duljevica. Narocito Benke. Jer smo u dosta navrata vidjeli da je sam odlučivao utakmice i da se bori za grb koji nosi na svom dresu. A i Duljevic iako nema sjajnu statistku kakvu mnogi očekuju, ipak ima veliki uticaj na igru, uvijek za sobom povuče minimalno dva igrača i automatski oslobađa prostor na drugom dijelu terena.SiouxLukavac je napisao/la:@Sabinho
@BosnianKingdom
@BitiSrcemVezan
Što se tiće pojačanja kao što sam i ranije dosta puta govorio..Neču ništa komentarisati dok ih ne vidim u bordo/bijelom dresu, bar 3 utakmice..
Svi mi očekujemo od naše Sarajeva da se bori za prvaka i da to i bude, ali ako ćemo gledati sa druge strane nama bi ekstra domet bio da "pokupimo" Europu. Naglo smo nazadovali,pa je red da se postepeno vračamo na stari kolosjek, stepenicu po stepenicu. Dakle, volio bi i ja titulu, ali moje mišljenje da je naš domet Europa i bio bi zadovoljan istom. Iako gledano na prvu ni konkurenti nisu ništa jači od nas puno..
Sabrine mi moje!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zamisli i sljedeću sezonu zglajzamo, ostanemo bez Europe a uprava ostane ista. Naoružavamo se i pravimo barikade

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim da je ekipa bolja nego prošla sezone, zadovoljan sam ali i dalje mislim da ima prostora za kritiku ali ne na ovaj način, iz razloga koji sam već naveo, a to je da nismo osjetno jači od konkurenata kao što je Sloboda, a finansijski smo jači toliko da joj možemo k'o od šale maznuti dvojicu jednih od najboljih igrača.SiouxLukavac je napisao/la:@Sabinho
@BosnianKingdom
@BitiSrcemVezan
Što se ekipe tiče, rekoh da mi ne izgleda bar osjetno jača od konkurencije, ali nije ni slabija sigurno, tako da mislim da imamo realne šanse da se pofajtamo za najveći plasman.
Razočarenje mi je, kao i uvijek, sve osim bar jednog trofeja, kao i većini navijača.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To što Benko i Duljević idu od nas je kao što su otišli Sarić i Ahmet iz Slobode, samo su razlike što ćemo mi od ove dvojice vidjeti i neke pare i otići će u inostranstvu dok su ovi drugi otišli iz Slobode u direktnog konkurenta, i to što Sloboda na Ahmetovićevoj poziciji još ima Sulju Znači Krpića a kao pojačanje dovode fucking Mahira Karića a mi na Leonovoj Mersudina Ahmetovića, Amera Bekića i Hamzu Čatakovića. Valjda primjetite razliku.
Moram li napominjati da je Ahmetović bio najbolji strijelac i asistent znate koje ekipe protekle sezone, moram li napominjati da je Amer bio najbolji strijelac lige u tituli sa Zrinjskim, i da je Hamza jedan od najvećih talenata u ligi?
Moram li napominjati da je Ahmetović bio najbolji strijelac i asistent znate koje ekipe protekle sezone, moram li napominjati da je Amer bio najbolji strijelac lige u tituli sa Zrinjskim, i da je Hamza jedan od najvećih talenata u ligi?
1946
a jesmo li mi to spali na pojacanja iz slobode? i da gledamo samo slobodu?BitiSrcemVezan je napisao/la:To što Benko i Duljević idu od nas je kao što su otišli Sarić i Ahmet iz Slobode, samo su razlike što ćemo mi od ove dvojice vidjeti i neke pare i otići će u inostranstvu dok su ovi drugi otišli iz Slobode u direktnog konkurenta, i to što Sloboda na Ahmetovićevoj poziciji još ima Sulju Znači Krpića a kao pojačanje dovode fucking Mahira Karića a mi na Leonovoj Mersudina Ahmetovića, Amera Bekića i Hamzu Čatakovića. Valjda primjetite razliku.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad se i ti ponavljaš, ako smeta raji kad se ovi ponavljaju s kritikom ne možete ni vi onda vrtiti s pohvalama u krug. Samo kažem.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ružan je osjećaj kod nas navijača Sarajeva, koji uvijek euforično dočekamo početak sezone, ali sada, Boga mi, ne očekujem puno i znam da se nećemo mi puno pitati što se tiče vrha i najvećih dometa.
Bio bi zadovoljan Evropom zadnjih 10ak kola prošle sezone, ali ući u ovu narednu sezonu i da se zadovoljim Evropom na početku iste - NIKAKO, a znam da za najveće domete teško da možemo dobaciti.
Mnogo ružan osjećaj i veliko razočarenj, trenutno.
Bio bi zadovoljan Evropom zadnjih 10ak kola prošle sezone, ali ući u ovu narednu sezonu i da se zadovoljim Evropom na početku iste - NIKAKO, a znam da za najveće domete teško da možemo dobaciti.
Mnogo ružan osjećaj i veliko razočarenj, trenutno.

na današnji dan 1985

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A odakle bi ti majstore, iz Real Madrida?zlo87 je napisao/la:a jesmo li mi to spali na pojacanja iz slobode? i da gledamo samo slobodu?BitiSrcemVezan je napisao/la:To što Benko i Duljević idu od nas je kao što su otišli Sarić i Ahmet iz Slobode, samo su razlike što ćemo mi od ove dvojice vidjeti i neke pare i otići će u inostranstvu dok su ovi drugi otišli iz Slobode u direktnog konkurenta, i to što Sloboda na Ahmetovićevoj poziciji još ima Sulju Znači Krpića a kao pojačanje dovode fucking Mahira Karića a mi na Leonovoj Mersudina Ahmetovića, Amera Bekića i Hamzu Čatakovića. Valjda primjetite razliku.
Valjda znaš i sam da nam je ta ista Sloboda u prošloj sezoni tri tekme složila slovom i brojem – devet (9) komada, da je završila druga na tabeli sa pet bodova ispred nas i da je igrala finale kupa iz kojeg nas je upravo izbacila.
Mislim, hoćemo pojačanja iz lige, a nezadovoljni Sarićem i Ahmetovićem. Pa s kim bi bili zadovoljni onda

1946
pa pises nebuloze cuj isto kao sto su slobodi otisli saric i ahmetovic, ako oni nisu doveli adekvatne zamjene ne trebamo ni mi ili ako smatras da je ahmetovic zamjena za benku onda okBitiSrcemVezan je napisao/la:A odakle bi ti majstore, iz Real Madrida?zlo87 je napisao/la:a jesmo li mi to spali na pojacanja iz slobode? i da gledamo samo slobodu?BitiSrcemVezan je napisao/la:To što Benko i Duljević idu od nas je kao što su otišli Sarić i Ahmet iz Slobode, samo su razlike što ćemo mi od ove dvojice vidjeti i neke pare i otići će u inostranstvu dok su ovi drugi otišli iz Slobode u direktnog konkurenta, i to što Sloboda na Ahmetovićevoj poziciji još ima Sulju Znači Krpića a kao pojačanje dovode fucking Mahira Karića a mi na Leonovoj Mersudina Ahmetovića, Amera Bekića i Hamzu Čatakovića. Valjda primjetite razliku.
Valjda znaš i sam da nam je ta ista Sloboda u prošloj sezoni tri tekme složila slovom i brojem – devet (9) komada, da je završila druga na tabeli sa pet bodova ispred nas i da je igrala finale kupa iz kojeg nas je upravo izbacila.
Mislim, hoćemo pojačanja iz lige, a nezadovoljni Sarićem i Ahmetovićem. Pa s kim bi bili zadovoljni onda
Trenutno korisnika/ca: boki86, Fudo, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 23 gosta.